Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 71117112711371147115 ... 12455>
Повідомлення Додано: Чет 08 кві, 2021 19:25

trololo написав:
  Унуноктий написав:Купил дом в Крюковщине. Рав-4 2018 года и СХ-5 2021 года

не мало 5 соток под дом? в чем кайф вообще такого? у меня 12 и кажется тесновато. до 20 было бы норм

Я согласен, лучше бы потраченное на СХ-5 доложил бы на участок, у меня 15 и мне как раз, но меньше бы точно не хотел.
а машина - то такое, сегодня есть, завтра нет - тлен.
Sidus

Подякував: 57 раз.
Подякували: 253 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 08 кві, 2021 19:30

vitaliian
До июня про столичку можно забыть. Именно столько продлится ремонт окружной от Жулянского моста до Одесской.
ЕБЛ подняли цены на 31-й дом. Подсекли отсрочечников, ибо продано все, кроме кладовок.
gonchik74

Подякував: 15 раз.
Подякували: 163 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 08 кві, 2021 19:48

Sidus написав:
  trololo написав:
  Унуноктий написав:Купил дом в Крюковщине. Рав-4 2018 года и СХ-5 2021 года

не мало 5 соток под дом? в чем кайф вообще такого? у меня 12 и кажется тесновато. до 20 было бы норм

Я согласен, лучше бы потраченное на СХ-5 доложил бы на участок, у меня 15 и мне как раз, но меньше бы точно не хотел.

У меня в Гуровщине, на Житомирской трассе 30 соток возле маминого дома. Так три раза за лето постричь траву это ещё тот квест. Если ван нравится стоять раком или грести листья в рваных трениках то это не значит что это нравится нормальным людям.
Унуноктий

Подякував: 374 раз.
Подякували: 581 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 08 кві, 2021 20:01

Унуноктий написав:

У меня в Гуровщине, на Житомирской трассе 30 соток возле маминого дома. Так три раза за лето постричь траву это ещё тот квест. Если ван нравится стоять раком или грести листья в рваных трениках то это не значит что это нравится нормальным людям.[/quote]

Тю - у мене подвір"я на дачі в селі 11 соток ( це разом під хатою , літньою кухнею , сараєм і квітником) - сказати , що це багато не можна . Широко , простір є , але коли 2 машини стоять , то ніби-то і небагато . Косити траву треба - але просто треба вчасно . Хто багатий - може купити собі потужну косарку - і немає проблем . 30 соток косити - то вже забагато . Так в такому випадку сад засаджується ( або лісо-сад ) - і територія зайнята .
Puente

Подякував: 0 раз.
Подякували: 418 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 08 кві, 2021 20:06

Puente написав:
  Унуноктий написав:

У меня в Гуровщине, на Житомирской трассе 30 соток возле маминого дома. Так три раза за лето постричь траву это ещё тот квест. Если ван нравится стоять раком или грести листья в рваных трениках то это не значит что это нравится нормальным людям.

Тю - у мене подвір"я на дачі в селі 11 соток ( це разом під хатою , літньою кухнею , сараєм і квітником) - сказати , що це багато не можна . Широко , простір є , але коли 2 машини стоять , то ніби-то і небагато . Косити траву треба - але просто треба вчасно . Хто багатий - може купити собі потужну косарку - і немає проблем . 30 соток косити - то вже забагато . Так в такому випадку сад засаджується ( або лісо-сад ) - і територія зайнята .[/quote]
вы думаете лазить по деревьям легче чем косить? или собирать гнилые яблоки в кайф?
какие то тупые посты
Унуноктий

Подякував: 374 раз.
Подякували: 581 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 08 кві, 2021 20:14

Frant написав:Лібо, ти вже проїхався по житомирським і чернігівським лісовим селам? Тепер далі йди в народ. Ти ж народоволець, не мажор? Сідай в електричку і вперед, до Конотопа, Ніжина чи Коростеня. Потім обсудимо з тобою реальний рівень життя укро-провінції і кількість туалетів,потрібних для повного щастя.

Был прошлым летом в Батурине, Бобовице и Козельце на черниговщине. Грандиозные перемены. Дороги отремонтированы или в процессе. Поля в идеальном состоянии. В домах в селах вода, канализация. Молодежь с великов пересела на машины.

Я знаю, город будет,
Я знаю, саду цвесть,
Когда в стране укропской,
Такие люди есть!
:lol:
Libo
2

Подякував: 406 раз.
Подякували: 4336 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 08 кві, 2021 20:22

Libo написав:
  Frant написав:Лібо, ти вже проїхався по житомирським і чернігівським лісовим селам? Тепер далі йди в народ. Ти ж народоволець, не мажор? Сідай в електричку і вперед, до Конотопа, Ніжина чи Коростеня. Потім обсудимо з тобою реальний рівень життя укро-провінції і кількість туалетів,потрібних для повного щастя.

Был прошлым летом в Батурине, Бобовице и Козельце на черниговщине. Грандиозные перемены. Дороги отремонтированы или в процессе. Поля в идеальном состоянии. В домах в селах вода, канализация. Молодежь с великов пересела на машины.

Я знаю, город будет,
Я знаю, саду цвесть,
Когда в стране укропской,
Такие люди есть!
:lol:

Значить, крім Києва Лібо-Фейслеса-Реуса, є ще й провінція Лібо-Фейслеса-Реуса.
В якій повно молоді, пенсіонери мають пенсію мінімум 1000 дол/міс, у всіх є робота і т.д.

"Грандіозні переміни" - це ти надивився зєліних відосиків???

В туристичних маршрутах ти не побачиш нічого вартого уваги, як нарот живе.
Frant

Подякував: 1771 раз.
Подякували: 2582 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 08 кві, 2021 20:26

gonchik74 написав:vitaliian
До июня про столичку можно забыть. Именно столько продлится ремонт окружной от Жулянского моста до Одесской.
ЕБЛ подняли цены на 31-й дом. Подсекли отсрочечников, ибо продано все, кроме кладовок.

И сколько хотят от рассрочников нынче за видовые? У меня рассрочка была до апреля прошлого года, оказывается можно было дольше?
Востаннє редагувалось hume в Чет 08 кві, 2021 20:30, всього редагувалось 1 раз.
hume

Подякував: 944 раз.
Подякували: 1890 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 08 кві, 2021 20:28

Sidus написав:

Я понимаю жить в Киеве без авто, вблизи транспортных развязок. Но как в доме жить без авто?
hume

Подякував: 944 раз.
Подякували: 1890 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 08 кві, 2021 20:36

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

https://dou.ua/forums/topic/33174/
тут про ФААНГ, що вертає на гребців в офісне стойло:

Уже у квітні Google відкриватиме офіси в обмеженій кількості, ходити в них можна буде за бажанням до 1 вересня. З вересня очікується, що фахівці працюватимуть в офісі 3 дні на тиждень. Якщо вони захочуть працювати віддалено понад 14 днів на рік, потрібно буде подавати офіційний запит на строк до 12 місяців.

---

Хочеш в офіс, записуйся в чергу!!!!
flyman

Подякував: 1605 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
  #<1 ... 71117112711371147115 ... 12455>
Форум:
+ Додати
    тему