budivelnik написав:Або покажіть в чому я не правий.
Та явам третій раз кажу, почитайте що таке летальність!! Летальность — показатель медицинской статистики, равный отношению числа умерших от определённого заболевания или иного нарушения здоровья за определённый период времени к общему числу людей, имевших тот же диагноз в рамках того же периода времени.
Ви в один ряд м'яке та тепле зібрали!!
показник летальності з початку пандемії COVID-19 склав 46,8 відсотка у віковій групі від 80 до 89 років
Це НЕ!! означає, що ця вікова група дала 46,8% всіх ковідних смертей. Це означає, що в цій віковій групі з тих ,хто захворів, померли 46.8, а вижили 53.2.
Для чого ви цю цифру загнали в свою (видуману) формулу?? Просто ця цифра підійшла для підтасовування результатів?))
А чому тут цифра 60? Вам так захотілось для гарної картинки? А що це за метод роботи з середнім віком групи людей?? Ви що ,не розумієте,що у віковій групі 69-80 , людей у віці 69 набагато більше,ніж у віці 80?? Так рахують середній вік (69+80)/2?? Ви хворий??
Як так можна?? Вся повністю (вже чергова) формула липа ,брехня і підтасовка. Починаючи з 46.8%, продовжуючи 60 зі стелі, закінчуючи складанням та діленням на 2. Скажіть, це феєрична тупість, чи хронічна брехливість,коли ви ліпите абсолютну липу заради отримання прийнятного результату?? Тобто заспокойтесь вже нарешті в спробах перерахувати те, що давно порахували німецькі статисти. Я розумію, що у вас свої формули, кращі ніж у них. Але просто повірте їм,що у них середній вік померлих від ковід 83 роки і придумайте,що робити з вашою формулою)). Так що тоді твориться з середньою тривалістю життя німців?) Зростає та залишається незмінною?)) Боже, щоб настільки тугенна (або брехлива, поки що не зрозуміло) людина, і одночасно дозволяє собі казати щось про калюжі,в якій хтось на його думку сидить. Шаріківщина в чистому вигляді. 'Молчать и слушать" - повинно бути вашим девізом!! І ніколи не патякати з використанням цифр.Ви в них повний нуль. На цьому дійсно амінь. Невиліковний!!
Libo написав:Но проблема в другом, вы же многие сами не хотите вакцинироваться. Сектанты. Староверы. Ортодоксы.
Увы все не совсем так.
Допустим я - хочу. НО! Сам могу только через Дию записаться, а там четко расписаны планы вакцинации, и я, соответственно оным ранее 2022-го не попаду.
Очередь у семейного? Так нигде не публикуется инфа мол: "Друзья - звоните по номеру *** *** **** (многоканальный), чтобы записаться на вакцинацию". Разумеется я могу пойти в горполиклинику и начать штормить своего семейного, отстояв в очереди к нему часик. Но это же не та методика совсем.
p.s. приятель, медик, вакцинировался, по его словам 1-й укол сегодня, 2-й через 90 дней. Да 90 дней это как-то весьма долго ждать. Может что-то и изменилось уже.
p.p.s. коллега вакцинировался, но вакцину получил "отказную", причем ему так и сказали: "Бегом сегодня на 14:00, иначе вколем другому" + коллеге лет 70 уже, ему как бы и положено
Тому Або шукайте інші цифри Або покажіть в чому я не правий.
Группа от 80 до 89, не значит что средний возраст там (80+89)/2. Зелёный цвет авокадо и огурца не связаны с урожайностью
Без проблем... Якщо ви спеціаліст по авокадо і кольорам огірків - визначте свій середній вік у групі і перерахувавши по моєму алгоритму і вашому середньому віку спробуйте отримати цифру в 83 роки як заявляв Хотаб... А я буду спостерігати і насміхатись.. Адже навіть коли ви здуру заявите що середній вік групи 80-89 = 89, а середній вік групи 69-80=80... то все одно отримаєте 82,2 роки.... Але навіть заявивши таку дурість, вам же треба буде її якось аргументувати..а от тут для вас і буде проблемка...
То як - заявляєте який середній вік в групах і чому?
budivelnik написав:То як - заявляєте який середній вік в групах і чому?
Не придумуйте своїх методик. 1. Середній вік в групах рахується не так. (зараз зрозумієте як) 2. Він і не потрібний. Бо потрібний середній вік всіх померлих. А він рахується так:
1000 осіб по 60 років, 2000 осіб по 61 року, 3500 осіб по 62 роки. І ТД І тоді множиться (1000*60+2000*61+3500*62....)/загальну кількість померлих. А не отой повнючт бред,який ви сюди тягаєте,не маючи жодної уяви про кількісний склад груп. Не кажучи вже про закинуту туди для чогось летальність. І аргумент "якщо моє вам не подобається,давайте своє" виглядає дуже дешево. Якщо я не пишу феєричні дурниці,як ви, то це не означає,що ваші дурниці стали істиною.
budivelnik написав:спробуйте отримати цифру в 83 роки як заявляв Хотаб...
Це заявив держстат Німеччини. Хотаб не може (і ніхто не може) перевірити їх на основі цифр, які наведені мною в цитаті. Данних потрібно в сотню разів більше для цього. . Але я не бачу жодної причини їх перевіряти. Чи у вас є підстави розказувати, що держстат Німеччини бреше??
Надлишкова смертність може бути викликана і тим, що:
"Якщо всю увагу, сили та ресурси спрямовувати на коронавірус - неодмінно погіршиться ситуація з іншими хворобами. Що зараз і спостерігається", - висловлює схожу з Жиравецьким думку і лікар-інфекціоніст Євген Дубровський. Він каже, що на причини високої смертності вплинули карантинні обмеження, відмова від планових госпіталізацій, відтермінування планових операцій, зменшення кількості медичного персоналу, який забрали на роботу з Covid-19. https://www.bbc.com/ukrainian/features-56260505
Наскільки це все вплине на тривалість життя, побачимо, на жаль в нас не спромоглись дати чіткі дані, так як ФРН, Бельгії та інших країнах, https://dc-covid.site.ined.fr/en/data/, де сер.вік померлих перевищував навіть сер. тривалість життя в цих країнах. В нас є ще момент, коли старші люди не звертаються і не попадають в оф. статистику з різних причин. Наприклад, нещодавно помер маючи ковід і інші хвороби 86-річний відомий львів'янин. По-перше, що саме основна причина смерті, а по-друге, щоб відбувся похорон згідно традиційних уявлень, факт ковіду приховали. І ще ряд таких випадків щодо людей 80-90 років знаю. Знову ж таки як би це відобразилось на статистиці? Очевидно показники середнього віку померлих зросли. І на кінець ще раз висловлю припущення, що хвиля коронавірусу піде наближчими днями вниз, як маємо зараз на Прикарпатті. І не завдяки жалюгідно організованому вакцинуванню.
Hotab написав:2. Він і не потрібний. Бо потрібний середній вік всіх померлих. А він рахується так:
1000 осіб по 60 років, 2000 осіб по 61 року, 3500 осіб по 62 роки. І ТД
1 І чим метод описаний вами - порічно відрізняється від методу запропонованого навіть не будівельником а математикою приблизно 5-го класу (80+89)/2=84,5 - середній.... Тільки різницею в точності.... То візьміть з будуна поправку на точність яка вас влаштує замість 84,5 візьміть 85 або 86... а от 87 або 88 - вже не вийде, бо тоді треба буде питати Що в групі 80-89 років помирали тільки після 86+ 2 Якщо група 69-80 - має практично ту ж летальність що і група 80-89..це говорить про те що порічно смерті в цих групах розподіляються рівномірно по рокам Пояснити чому - чи й самі догадаєтесь? А раз рівномірно по рокам...то математичний метод визначення середнього значення де мінімум+максимум і поділити на 2 - є вірним...
І останнє Ви можете врити в те що земля плоска... Можете приводити ряди цифр від якихось джерел які б підтвердили вашу віру.. Але поки цифри які ви приводили - підтверджують мої висновки А офіційної цифри держстату ФРН про середній(наголошую-СЕРЕДНІЙ) вік померлих від короновірусу у 83 роки - ви не подали Все що ви подавали це Переважна більшість( більше 50% померлих) від короновірусу у ФРН мали вік 83+ Але переважна кількість і середнє значення - це різні цифри Нагадаю В Україні Переважна кількість померлих - у віці 75+ А середнє значення -69,9
Libo написав: В Америке уже начали вакцинировать 16-ти летних. Через месяц вакцинации занавес. Все желающие привиты. Вакцины срочно надо будет девать. Заводы продолжат работать на полную мощность. На подходе еще новые вакцины. Подгонят вам сколько надо. Но проблема в другом, вы же многие сами не хотите вакцинироваться. Сектанты. Староверы. Ортодоксы.
Вчера коллега-приятель рассказывал: Его сын - майор в штабе в/ч. Всех привили, небольшие побочки пару дней, всё вроде нормально. Через 4-5 дней среди привитых заболело 6-7 человек, болели дома 2 недели с высокой температурой и кашлем. В точности то же самое было с моими родственниками, для одной кончилось печально.
Libo написав: В Америке уже начали вакцинировать 16-ти летних. Через месяц вакцинации занавес. Все желающие привиты. Вакцины срочно надо будет девать. Заводы продолжат работать на полную мощность. На подходе еще новые вакцины. Подгонят вам сколько надо. Но проблема в другом, вы же многие сами не хотите вакцинироваться. Сектанты. Староверы. Ортодоксы.
Вчера коллега-приятель рассказывал: Его сын - майор в штабе в/ч. Всех привили, небольшие побочки пару дней, всё вроде нормально. Через 4-5 дней среди привитых заболело 6-7 человек, болели дома 2 недели с высокой температурой и кашлем. В точности то же самое было с моими родственниками, для одной кончилось печально.
Как тебе такое, Илон Маск?
За 4-5 дней вакцинация ещё не показывает никакого результата
Starikan написав:Вчера коллега-приятель рассказывал: Его сын - майор в штабе в/ч. Всех привили, небольшие побочки пару дней, всё вроде нормально. Через 4-5 дней среди привитых заболело 6-7 человек, ...
Как тебе такое, Илон Маск?
Не совсем понимаю посыл... Ожидалось, что первая доза даст 100% иммунитет?