Для тих хто знімає та здає житлову нерухомість у Києві

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 20172018201920202021 ... 2542>
Сообщение Добавлено: Ср 21 апр, 2021 14:33

Re: Для тех кто снимает и сдает жилую недвижимость в Киеве -

Успіх писал(а):Коротше, тепер ми - задоволені!!!

Вопрос был не про квартиру для жизни (тут все понятно), а про квартиру под аренду. Жить бедно и покупать квартиру для арендаторов? Разве это успіх?
Vlad442

С нами с: 07.10.14
Благодарил (а): 6 раз.

1
1
Сообщение Добавлено: Ср 21 апр, 2021 14:39

Успіх писал(а):
  Vlad442 писал(а):
  Успіх писал(а):Наприклад, до купівлі своєї квіточки в Авалоні, де зараз живемо - ми купляли піцу 1-2шт. в рік!!!
А тепер, 3-4шт. в місяць!!!

Вы жену не бьете? Не подвергаете психологическому насилию? Что она говорила, когда вы, живя в нищите, скиродовали деньги фондами в банках, а потом инвестировали чтобы потом можно было не работать? Нормальная женщина нашла бы что сказать в такой ситуации.

Так вона сама теж хотіла вирватись з "гуртожитку"!!!
Що, нам всім було вкайф жити 7-ро в невеликій трьошці? Спочатку троє в кімнаті 9м2, а потім переселились в кімнату 12м2! А останній рік, то нас четверо(народився другий хлопчик) ютилось на 12м2!!! Карл!!! ЧЕТВЕРО НА 12м2!!!
Отак-то!

А на орендну квартиру йти не хотіла, так як їй було зручно, що тут "її мама допоможе"!
А за невістку(до моїх батьків) теж не хотіла йти!(хоч там ми б були у більшій кімнаті - 16м2)

Тож, не тільки я, але і жінка - ДУЖЕ хотіли піти "на своє"!!!

Ми, навіть, спочатку розглядали якісь маленькі конурки, або десь в іпенистих іпенях Львова.
Але, кожного разу наша скирда зростала і ми, чим раз, тим більше розглядали кращі умови, а потім вирішили - що лише новобуд!
Тож, все вийшло добре!

Новенький будинок класу комфорт!
Локація супер(хоч початок "спального" р-ну)- довкола школи/садочки/супермаркети/базарчик/за 200м ТРЦ/добра транспортна розв'язка!
4км до центру/Оперного театру!
Жінці до роботи пішки 5-7хв!

Коротше, тепер ми - задоволені!!! :D
Ну, що сказати - молодці. Вистраждали, заробили.
Faceless
Модератор

С нами с: 24.01.12
Благодарил (а): 1511 раз.

4
9
3
Сообщение Добавлено: Ср 21 апр, 2021 15:20

За крок до НЕреального перевороту думок!©)))

Vlad442 писал(а):Вопрос был не про квартиру для жизни (тут все понятно), а про квартиру под аренду. Жить бедно и покупать квартиру для арендаторов? Разве это успіх?

Аааааа, так Ви уточнюйте питання, а то я тут весь свій УСПІХ виклав за 10р! :D

Ну дивіться, вклався я на котловані восени 2017го.
Доки будинок збудували і я зробив ремонт - пройшло ще 2р.
Цих 2р. я продовжував скирдувати "по-старому", тобто і далі жорстко, так як думав, що МОЖЛИВО половину ремонту мені будуть робити майстри.
Але зробив все сам з татом!
Відповідно, зекономив декілька тис. долярчиків.
Вселився в свою квартиру ~ 1,5р. тому, а смарт я купив на котловані у грудні минулого року(за 16Кдол.)
Тобто, чуть більше 3р., після купівлі котловану своєї першої квартири.

Ну так, наче обігнав потяг і далі продовжував бігти :) але за це - отримав плюшку у вигляді смарта))

А в смарт вклався по 2-х причинах:
1. Давно хотів диверсифікуватись трохи в бетон.(також хотів/планував спробувати іпотеку, але як я не крутив калькулятором - трохи мені "не плясало", бо іпотека має бути "легкою", а не знову жити, жорстко скирдуючи нанадцять років! - а жити тоді коли? )
2. Взимку закінчувались жирні ставки по депо на основних моїх "жирних стовпцях", а перекидуватись в долар взимку - не мав бажання.

п.с.
Та, наступного літа, коли добудують смарт, то буду бачити: чи робити ремонт і запускати його під оренду, чи продавати, якщо гарно підросте його ціна.
Успіх

С нами с: 18.03.21
Благодарил (а): 299 раз.

4
8
1
5
Сообщение Добавлено: Ср 21 апр, 2021 15:28

Faceless писал(а):Ну, що сказати - молодці. Вистраждали, заробили.

Дякую.
Можливо для когось це - дрібниці, а для нас з жінкою - це СПРАВЖНІЙ УСПІХ!!! :D
Успіх

4
8
1
5
Сообщение Добавлено: Ср 21 апр, 2021 16:16

Успіх писал(а):Наприклад, до купівлі своєї квіточки в Авалоні, де зараз живемо - ми купляли піцу 1-2шт. в рік!!!
А тепер, 3-4шт. в місяць!!! :D
Так і з відпочинком - було тільки укр-море і Шацьк, а тепер - через рік-два плануємо вже чкурнути на закордонне море! :D

І при цьому Ви вкладалися в В2В? Як Вас ще дружина пательнею по потилиці не ...здила?
Natt

С нами с: 09.08.15
Благодарил (а): 625 раз.

Сообщение Добавлено: Ср 21 апр, 2021 17:02

Успіх писал(а):
  Faceless писал(а):Ну, що сказати - молодці. Вистраждали, заробили.

Дякую.
Можливо для когось це - дрібниці, а для нас з жінкою - це СПРАВЖНІЙ УСПІХ!!! :D

Расскажите про ваши траты в период жесткого скирдования.
Ведь детей надо было и в памперсы одевать, и в комбезы с курточками, и обувать трижды в год в новый размер ботиночек.
Ведь ваш рацион на семью в день не состоял же из кастрюли гречки на всех без масла и постной котлеты на каждого с маринованным помидорчиком ради экономии гривен трёхсот на еде?
барабашов

С нами с: 16.06.15
Благодарил (а): 295 раз.

Сообщение Добавлено: Ср 21 апр, 2021 18:08

За крок до зовсім НЕ реального перевороту думок!©)))

Natt писал(а):І при цьому Ви вкладалися в В2В? Як Вас ще дружина пательнею по потилиці не ...здила?

В це "ге" я вклався вже ПІСЛЯ того, як ми переїхали в СВОЮ квартиру!
І вклався я лише "мізерною" сумою, яку "не було дуже шкода втратити"!
І про це знала моя дружина, тільки казала - багато не вкладай)) Я і не вклав багато))
І вийшов "сухим із води" - вийшов в нуль!(що вклав, те і встигнув повернути)

п.с.
А от як би я свої кошти зняв хоч з одного свого "жирного стовпця" і ними вклався..... - ну, тоді можна б було мені щось казати)) - а так - "ай маладец!")))
  Vadim V писал(а):И правильно делали а теперь язву заработаете или нарушите пищеварительную систему..., современный украинский общепит зло

Ну, ми не зловживаємо! Це ж не 1 піца на 1 людину))
  барабашов писал(а):Расскажите про ваши траты в период жесткого скирдования.
Ведь детей надо было и в памперсы одевать, и в комбезы с курточками, и обувать трижды в год в новый размер ботиночек.
Ведь ваш рацион на семью в день не состоял же из кастрюли гречки на всех без масла и постной котлеты на каждого с маринованным помидорчиком ради экономии гривен трёхсот на еде?

От ми на всьому економили, крім дітей!!!

А так, як друга дитина появилась ПІЗНІШЕ, ніж ми вклались в перший котлован, то відповідно, всі ті 7(9) років жорсткого скирдування, витрати йшли лише на ОДНУ дитину!
А тепер по поличках (курча, може ще б хтось так про себе розповів? )
Ну ладно))
1. На дитину, при народжені, дає держава кошти: спочатку декілька тисяч (на першу дитину вже й не пам'ятаю), а тоді щомісяця меншими сумами...
2. На рахунок одягу, то трошки ми купували(маю знайомих по дитячому одягу/взутті, які роблять гарні знижки мені!
А інколи, як от курточку, чи комбінезончик міг купити хтось з родичів - є ж дві баби, два діда, хресний/хресна :)
3. А раціон дорослих (тобто мій з дружиною та і її родичів) - справді не втікав далеко від зупи, котлет(раз на тиждень - відбивні), каш, картоплі, вареників, трошки сиру, рибу 2-3 рази/міс, закруток(огірочків/перчиків/помідорчиків і т.п.) - іноді щось самі пекли, якийсь рулет з варенням/піццу і т.д.
Так, харчувались трошки краще, ніж пенсіонери)))

А от дитині(а зараз двом) ЩОДНЯ давали і даємо фрукти(яблука/банани), сир, мелене м'яско, різні варили каші з молоком, йогурти...
Успіх

4
8
1
5
Сообщение Добавлено: Ср 21 апр, 2021 19:38

Успіх Ну, реально - молодці
stas_rst

С нами с: 27.02.19
Благодарил (а): 847 раз.

1
Сообщение Добавлено: Ср 21 апр, 2021 20:30

stas_rst писал(а):Успіх Ну, реально - молодці

Дякую!
Успіх - реальний УСПІХ! :wink: :D
Успіх

4
8
1
5
Сообщение Добавлено: Ср 21 апр, 2021 21:17

Успіх писал(а):А тепер по поличках

Успіх писал(а):Успіх - реальний УСПІХ!

Теперь подумайте, что было бы, если бы ваша жена не вышла за вас замуж, а продолжала бы жить с родителями в своей комнате, со своей зарплатой на косметику, питалась бы у тещи, ездила бы с любовником в Турцию. Нафиг ей нужны эти напряги? Готовить после работы вареники на четверых, крутить закрутки... Еще теще терпеть приймачка... Вы же в это время всего лишь зарабатывали совсем небольшие деньги и спину в Польше на фабрике не гнули.
Меняйте ник на "Успих дуржини та ее батькив, а я так, хорошо поджинився". Называть СВОИМ успехом то, что ваша семья, живя в злыднях, позволяла вам копить на базовые потребности со своих небольших заработков, это тупо присвоить все заслуги себе.
А то, что вы потом прикупили смарт под аренду вместо того, чтобы дать жене и детям нормально пожить, показывает ваше потребительское отношение к ним. Впрочем вы все равно не поймете. Нулевая эмпатия. Жаль вашу семью.
Vlad442

С нами с: 07.10.14
Благодарил (а): 6 раз.

1
1
  #<1 ... 20172018201920202021 ... 2542>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор