|
Для тих хто знімає та здає житлову нерухомість у Києві |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Сер 21 кві, 2021 15:33
Успіх написав:Коротше, тепер ми - задоволені!!!
Вопрос был не про квартиру для жизни (тут все понятно), а про квартиру под аренду. Жить бедно и покупать квартиру для арендаторов? Разве это успіх?
-
Vlad442
-
-
- Подякував: 6 раз.
- Подякували: 2203 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 21 кві, 2021 15:39
Успіх написав: Vlad442 написав: Успіх написав:Наприклад, до купівлі своєї квіточки в Авалоні, де зараз живемо - ми купляли піцу 1-2шт. в рік!!! А тепер, 3-4шт. в місяць!!!
Вы жену не бьете? Не подвергаете психологическому насилию? Что она говорила, когда вы, живя в нищите, скиродовали деньги фондами в банках, а потом инвестировали чтобы потом можно было не работать? Нормальная женщина нашла бы что сказать в такой ситуации.
Так вона сама теж хотіла вирватись з "гуртожитку"!!! Що, нам всім було вкайф жити 7-ро в невеликій трьошці? Спочатку троє в кімнаті 9м2, а потім переселились в кімнату 12м2! А останній рік, то нас четверо(народився другий хлопчик) ютилось на 12м2!!! Карл!!! ЧЕТВЕРО НА 12м2!!! Отак-то! А на орендну квартиру йти не хотіла, так як їй було зручно, що тут "її мама допоможе"! А за невістку(до моїх батьків) теж не хотіла йти!(хоч там ми б були у більшій кімнаті - 16м2) Тож, не тільки я, але і жінка - ДУЖЕ хотіли піти "на своє"!!! Ми, навіть, спочатку розглядали якісь маленькі конурки, або десь в іпенистих іпенях Львова. Але, кожного разу наша скирда зростала і ми, чим раз, тим більше розглядали кращі умови, а потім вирішили - що лише новобуд! Тож, все вийшло добре! Новенький будинок класу комфорт! Локація супер(хоч початок "спального" р-ну)- довкола школи/садочки/супермаркети/базарчик/за 200м ТРЦ/добра транспортна розв'язка! 4км до центру/Оперного театру! Жінці до роботи пішки 5-7хв! Коротше, тепер ми - задоволені!!! 
Ну, що сказати - молодці. Вистраждали, заробили.
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1494 раз.
- Подякували: 8229 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Сер 21 кві, 2021 16:20
Vlad442 написав:Вопрос был не про квартиру для жизни (тут все понятно), а про квартиру под аренду. Жить бедно и покупать квартиру для арендаторов? Разве это успіх?
Аааааа, так Ви уточнюйте питання, а то я тут весь свій УСПІХ виклав за 10р!  Ну дивіться, вклався я на котловані восени 2017го. Доки будинок збудували і я зробив ремонт - пройшло ще 2р. Цих 2р. я продовжував скирдувати "по-старому", тобто і далі жорстко, так як думав, що МОЖЛИВО половину ремонту мені будуть робити майстри. Але зробив все сам з татом! Відповідно, зекономив декілька тис. долярчиків. Вселився в свою квартиру ~ 1,5р. тому, а смарт я купив на котловані у грудні минулого року(за 16Кдол.) Тобто, чуть більше 3р., після купівлі котловану своєї першої квартири. Ну так, наче обігнав потяг і далі продовжував бігти  але за це - отримав плюшку у вигляді смарта)) А в смарт вклався по 2-х причинах: 1. Давно хотів диверсифікуватись трохи в бетон.(також хотів/планував спробувати іпотеку, але як я не крутив калькулятором - трохи мені "не плясало", бо іпотека має бути "легкою", а не знову жити, жорстко скирдуючи нанадцять років! - а жити тоді коли? ) 2. Взимку закінчувались жирні ставки по депо на основних моїх "жирних стовпцях", а перекидуватись в долар взимку - не мав бажання. п.с. Та, наступного літа, коли добудують смарт, то буду бачити: чи робити ремонт і запускати його під оренду, чи продавати, якщо гарно підросте його ціна.
-
Успіх
-
-
- Заблокований
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Сер 21 кві, 2021 16:28
Faceless написав:Ну, що сказати - молодці. Вистраждали, заробили.
Дякую. Можливо для когось це - дрібниці, а для нас з жінкою - це СПРАВЖНІЙ УСПІХ!!! 
-
Успіх
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Сер 21 кві, 2021 17:16
Успіх написав:Наприклад, до купівлі своєї квіточки в Авалоні, де зараз живемо - ми купляли піцу 1-2шт. в рік!!! А тепер, 3-4шт. в місяць!!! Так і з відпочинком - було тільки укр-море і Шацьк, а тепер - через рік-два плануємо вже чкурнути на закордонне море! 
І при цьому Ви вкладалися в В2В? Як Вас ще дружина пательнею по потилиці не ...здила?
-
Natt
-
-
- Подякував: 620 раз.
- Подякували: 516 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 21 кві, 2021 18:02
Успіх написав: Faceless написав:Ну, що сказати - молодці. Вистраждали, заробили.
Дякую. Можливо для когось це - дрібниці, а для нас з жінкою - це СПРАВЖНІЙ УСПІХ!!! 
Расскажите про ваши траты в период жесткого скирдования. Ведь детей надо было и в памперсы одевать, и в комбезы с курточками, и обувать трижды в год в новый размер ботиночек. Ведь ваш рацион на семью в день не состоял же из кастрюли гречки на всех без масла и постной котлеты на каждого с маринованным помидорчиком ради экономии гривен трёхсот на еде?
-
барабашов
-
-
- Подякував: 293 раз.
- Подякували: 360 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 21 кві, 2021 19:08
Natt написав:І при цьому Ви вкладалися в В2В? Як Вас ще дружина пательнею по потилиці не ...здила?
В це "ге" я вклався вже ПІСЛЯ того, як ми переїхали в СВОЮ квартиру! І вклався я лише "мізерною" сумою, яку "не було дуже шкода втратити"! І про це знала моя дружина, тільки казала - багато не вкладай)) Я і не вклав багато)) І вийшов "сухим із води" - вийшов в нуль!(що вклав, те і встигнув повернути) п.с. А от як би я свої кошти зняв хоч з одного свого "жирного стовпця" і ними вклався..... - ну, тоді можна б було мені щось казати)) - а так - "ай маладец!"))) Vadim V написав:И правильно делали а теперь язву заработаете или нарушите пищеварительную систему..., современный украинский общепит зло
Ну, ми не зловживаємо! Це ж не 1 піца на 1 людину)) барабашов написав:Расскажите про ваши траты в период жесткого скирдования. Ведь детей надо было и в памперсы одевать, и в комбезы с курточками, и обувать трижды в год в новый размер ботиночек. Ведь ваш рацион на семью в день не состоял же из кастрюли гречки на всех без масла и постной котлеты на каждого с маринованным помидорчиком ради экономии гривен трёхсот на еде?
От ми на всьому економили, крім дітей!!! А так, як друга дитина появилась ПІЗНІШЕ, ніж ми вклались в перший котлован, то відповідно, всі ті 7(9) років жорсткого скирдування, витрати йшли лише на ОДНУ дитину! А тепер по поличках (курча, може ще б хтось так про себе розповів? ) Ну ладно)) 1. На дитину, при народжені, дає держава кошти: спочатку декілька тисяч (на першу дитину вже й не пам'ятаю), а тоді щомісяця меншими сумами... 2. На рахунок одягу, то трошки ми купували(маю знайомих по дитячому одягу/взутті, які роблять гарні знижки мені! А інколи, як от курточку, чи комбінезончик міг купити хтось з родичів - є ж дві баби, два діда, хресний/хресна  3. А раціон дорослих (тобто мій з дружиною та і її родичів) - справді не втікав далеко від зупи, котлет(раз на тиждень - відбивні), каш, картоплі, вареників, трошки сиру, рибу 2-3 рази/міс, закруток(огірочків/перчиків/помідорчиків і т.п.) - іноді щось самі пекли, якийсь рулет з варенням/піццу і т.д. Так, харчувались трошки краще, ніж пенсіонери))) А от дитині(а зараз двом) ЩОДНЯ давали і даємо фрукти(яблука/банани), сир, мелене м'яско, різні варили каші з молоком, йогурти...
-
Успіх
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Сер 21 кві, 2021 20:38
Успіх Ну, реально - молодці
-
stas_rst
-
-
- Подякував: 847 раз.
- Подякували: 426 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 21 кві, 2021 21:30
stas_rst написав:Успіх Ну, реально - молодці
Дякую! Успіх - реальний УСПІХ! 
-
Успіх
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Сер 21 кві, 2021 22:17
Успіх написав:А тепер по поличках
Успіх написав:Успіх - реальний УСПІХ!
Теперь подумайте, что было бы, если бы ваша жена не вышла за вас замуж, а продолжала бы жить с родителями в своей комнате, со своей зарплатой на косметику, питалась бы у тещи, ездила бы с любовником в Турцию. Нафиг ей нужны эти напряги? Готовить после работы вареники на четверых, крутить закрутки... Еще теще терпеть приймачка... Вы же в это время всего лишь зарабатывали совсем небольшие деньги и спину в Польше на фабрике не гнули. Меняйте ник на "Успих дуржини та ее батькив, а я так, хорошо поджинився". Называть СВОИМ успехом то, что ваша семья, живя в злыднях, позволяла вам копить на базовые потребности со своих небольших заработков, это тупо присвоить все заслуги себе. А то, что вы потом прикупили смарт под аренду вместо того, чтобы дать жене и детям нормально пожить, показывает ваше потребительское отношение к ним. Впрочем вы все равно не поймете. Нулевая эмпатия. Жаль вашу семью.
-
Vlad442
-
-
- Подякував: 6 раз.
- Подякували: 2203 раз.
-
-
Профіль
-
-
1