Так купленный месяц назад па 27,75 па 28,00 обменки не покупают сегодня, откуда на хлеб?
| 
 | 
 | 
| 
  Додано: Суб 24 кві, 2021 16:18 "Неймовірно, але факт!"© Ну що ж, напишу я вам про ажіотажний ажіотаж перед Великоднем! Торгівля - трохи краща за середнячкову(а мала б бути ухххххх - перед святами!) А в оптовиків - не дуже добиралось товару, так як майже все було, бо "сиділи на карантині". Тож, я НЕ РОЗУМІЮ на чім тримається курс долара - чому він не спадає? Якщо "торгаші" не мають за що дуже його брати, а населення - тим паче скидає долярчики, щоб купити хлібчик, паску і ковбаску   Додано: Суб 24 кві, 2021 16:21 
 а денег сколько напечатали? только они не в экономику пошли а из кармана налогоплательщиков (нбу) по некоторым другим карманам (в т.ч. на валютный рынок). 

Додано: Суб 24 кві, 2021 16:26 Сегодня покупают по 27,85, а позавчера была покупка 28,02 (УкрСиб онлайн) и выше. Как минимум, доллары намного более ликвидны, чем товар, собственно, ликвиднее доллара в Украине ничего и нет. То есть самый ликвидный товар. 
  Додано: Суб 24 кві, 2021 16:59 До Пасхи люди будуть скуповувати переважно харчі та готуватись до пікників. А після травневих свят – починається планування відпусток та виїзду на моря. Це для мого бізнесу - вдалий період. Минулого року карантин трохи зіпсував сезон, але цього року я очікую покращення, люди втомилися сидіти вдома, їм потрібен відпочинок і вони собі (а особливо дітям) його влаштують. Морські курорти Миколаїв – Херсон-Одеса цього року не закриють, як минулого.  Додано: Суб 24 кві, 2021 17:02 Не смішіть мої капці, будь-ласка! Придбати долар по 27,7 та продати по 28,0 – це прибуток =1,1% з одного долара. Чистий прибуток з одиниці товару я отримую 80%. П.С. Ті бізнесмени, напр., власники Епіцентрів і т.п., за Вашою логікою, ідіоти, бо вклалися у товар, а не у долари..   Додано: Суб 24 кві, 2021 17:07 Полипропилен , полиэтилены .... к декабрю 2020 дали около +100% п.с.речь шла не о ликвидности а о доходности , но вы тихо съехали в сортир...   Додано: Суб 24 кві, 2021 17:12 
 Продаёте в 5 раз дороже закупки?😄 Это решительно круто. Рынок, конкуренция, это не пустые слова) А я начинаю волноваться за урожай, сегодня в центре шквальный ветер и приличный снег. Заморозки на ближайшие 3 дня. С такими контрастами погоды можем получить дырку от бублика, хуже валовый сбор чем в прошлом году. Не будет валюты, будет авария с курсом. 
  Додано: Суб 24 кві, 2021 17:24 На юге г.Днепра ветер сегодня был но уже утих ,+8, урожай будет. Востаннє редагувалось Vadim_ в Суб 24 кві, 2021 17:37, всього редагувалось 1 раз.

Додано: Суб 24 кві, 2021 17:37 Нет, не идиоты, но вы же не Эпицентр. Чем таким вы торгуете, что накручиваете оптовую цену почти в два раза? Ну и вкладываться можно в разное. Я в свое время вложился в скилзы и теперь, не выходя из дома, зарабатываю, уверен, больше, чем вы при всех ваших телодвижениях. У меня нет процента прибыли, вернее он бесконечен, так я получаю деньги, ничего не вкладывая, кроме двух часов своего времени в день. В общем это беспредметный разговор. Кто на что учился. Главное, чтобы на хлеб с омарами хватало. 

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей Модератори: Ірина_, Модератор 
 | 
 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||