За сам газ і його доставку доведеться платити окремо
+Додати тему
Відповісти на тему
Обговорення галузей: промисловість, сільське і лісове господарство, будівництво, транспорт і зв'язок, торгівля і громадське харчування, матеріально-технічне забезпечення (логістика), культура, освіта, охорона здоров'я, соціальне забезпечення, наука, управління, житлово-комунальне господарство, побутове обслуговування населення.
Это ж просто фигура речи) А смена АК на ЮВ вряд ли отразится на ценообразовании в сторону снижения. Но, возможно, ЮВ ставят с целью увеличить внутреннюю добычу, которую АК похерил... Хотелось бы верить
vitaliy_berdinskikh написав:Я о том что вроде как упольнять имеет право только набсовет, а не КМУ.
Я тут многих похоже раздражаю тем что читаю первоисточники, но то такое ... лирика и офтоп.
Цитирую
47. До виключної компетенції загальних зборів належить: ... 22) призначення та звільнення з посади голови правління відповідно допропозицій наглядової ради, що подаються на підставі рішень наглядової ради про обрання та припинення повноважень голови правління ... 70. До виключної компетенції наглядової ради належить: ... 8)прийняття рішення про обрання та припинення повноважень голови та інших членів правління, а також обрання особи, яка тимчасово здійснюватиме повноваження голови правління у разі припинення повноважень голови правління до моменту обрання нового голови правління; подання загальним зборам пропозицій щодо призначення голови правління разом з рішенням наглядової ради про обрання голови правління і проектом контракту з ним, який містить ключові показники ефективності діяльності голови правління, та пропозицій щодо звільнення з посади голови правління разом з рішенням наглядової ради про припинення повноважень голови правління;9)прийняття рішення про відсторонення голови або члена правління від здійснення повноважень та обрання особи, яка тимчасово здійснюватиме повноваження голови правління
Да, это не я такой умный. Это я так быстро умею гуглить получив намек или услышав слух - с целью проверить достоверность того что услышал.
Без 3 млрд. доларів у 2019 р. також були би збитки, а такого навряд чи можемо ще очікувати. А любитель мільярдних бонусів тепер своїм коштом підтягне показники? Чи скупив КМУ?
vitaliy_berdinskikh написав:Я о том что вроде как упольнять имеет право только набсовет, а не КМУ.
Я тут многих похоже раздражаю тем что читаю первоисточники, но то такое ... лирика и офтоп.
Цитирую
47. До виключної компетенції загальних зборів належить: ... 22) призначення та звільнення з посади голови правління відповідно допропозицій наглядової ради, що подаються на підставі рішень наглядової ради про обрання та припинення повноважень голови правління ... 70. До виключної компетенції наглядової ради належить: ... прийняття рішення про обрання та припинення повноважень голови та інших членів правління, а також обрання особи, яка тимчасово здійснюватиме повноваження голови правління у разі припинення повноважень голови правління до моменту обрання нового голови правління; подання загальним зборам пропозицій щодо призначення голови правління разом з рішенням наглядової ради про обрання голови правління і проектом контракту з ним, який містить ключові показники ефективності діяльності голови правління, та пропозицій щодо звільнення з посади голови правління разом з рішенням наглядової ради про припинення повноважень голови правління;9)прийняття рішення про відсторонення голови або члена правління від здійснення повноважень та обрання особи, яка тимчасово здійснюватиме повноваження голови правління
Да, это не я такой умный. Это я так быстро умею гуглить получив намек или услышав слух - с целью проверить достоверность того что услышал.
Да ладно:-)
За результатами засідання загальних зборів акціонерів роботу Наглядової ради та правління НАК «Нафтогаз України» у 2020 році визнано незадовільною.
Відповідно, з 28 квітня 2021 року припиняються повноваження незалежних членів Наглядової ради НАК «Нафтогаз України», представників держави у наглядовій раді НАК «Нафтогаз України», а також голови правління Коболєва Андрія Володимировича.
zРадио написав: Это ж просто фигура речи) А смена АК на ЮВ вряд ли отразится на ценообразовании в сторону снижения. Но, возможно, ЮВ ставят с целью увеличить внутреннюю добычу, которую АК похерил... Хотелось бы верить
Вы серьёзно считаете что эти люди что-то решают и на что то влияют? Если бы это было так то АК уже бы всю спину орденами себе обвешал про свои достижения, как и журналист МН в укроборонпроме, очень важная фигура. Большой специалист по обороне.