За сам газ і його доставку доведеться платити окремо

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Обговорення галузей: промисловість, сільське і лісове господарство, будівництво, транспорт і зв'язок, торгівля і громадське харчування, матеріально-технічне забезпечення (логістика), культура, освіта, охорона здоров'я, соціальне забезпечення, наука, управління, житлово-комунальне господарство, побутове обслуговування населення.
  #<1 ... 1011121314 ... 28>
Повідомлення Додано: Сер 28 кві, 2021 15:27

Теж мені сорока засідання кму.

Не переживай. ЮЮ схвалений. Газ буде дешевше:-)
Радість пересічному прийде і ж.. бюджету
Первый

Подякував: 235 раз.
Подякували: 2383 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 28 кві, 2021 15:33

Это ж просто фигура речи) А смена АК на ЮВ вряд ли отразится на ценообразовании в сторону снижения. Но, возможно, ЮВ ставят с целью увеличить внутреннюю добычу, которую АК похерил... Хотелось бы верить
Радіо

Подякував: 3336 раз.
Подякували: 7219 раз.

Профіль

16
8
1
4
Повідомлення Додано: Сер 28 кві, 2021 15:50

а до цього бюджет був де :?:
Дефицит государственного бюджета в 2020 году составил 217,11 млрд. гривен, что почти в три раза (!!) больше чем в 2019 году (78,05 млрд.)
change_pm

Заблокований
Подякував: 126 раз.
Подякували: 1070 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 28 кві, 2021 16:23

Пишут что Коболева уволили с грубейшым (зеленые по другому умеют?) нарушением процедуры.
vitaliy_berdinskikh

Подякував: 1099 раз.
Подякували: 642 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 28 кві, 2021 16:29

vitaliy_berdinskikh написав:Пишут что Коболева уволили с грубейшым (зеленые по другому умеют?) нарушением процедуры.

Та наче з госдепом погодили. Решта то маньоври
Первый

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 28 кві, 2021 16:32

Первый написав:
  vitaliy_berdinskikh написав:Пишут что Коболева уволили с грубейшым (зеленые по другому умеют?) нарушением процедуры.

Та наче з госдепом погодили. Решта то маньоври

А у нас уже внешнее управление? При Зеленском? Вот это переможенька над папередниками. :mrgreen:

Я о том что вроде как упольнять имеет право только набсовет, а не КМУ.
vitaliy_berdinskikh

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 28 кві, 2021 16:39

vitaliy_berdinskikh написав:Я о том что вроде как упольнять имеет право только набсовет, а не КМУ.

Я тут многих похоже раздражаю тем что читаю первоисточники, но то такое ... лирика и офтоп.

Цитирую
47. До виключної компетенції загальних зборів належить:
...
22) призначення та звільнення з посади голови правління відповідно допропозицій наглядової ради, що подаються на підставі рішень наглядової ради про обрання та припинення повноважень голови правління
...
70. До виключної компетенції наглядової ради належить:
...
8)прийняття рішення про обрання та припинення повноважень голови та інших членів правління, а також обрання особи, яка тимчасово здійснюватиме повноваження голови правління у разі припинення повноважень голови правління до моменту обрання нового голови правління; подання загальним зборам пропозицій щодо призначення голови правління разом з рішенням наглядової ради про обрання голови правління і проектом контракту з ним, який містить ключові показники ефективності діяльності голови правління, та пропозицій щодо звільнення з посади голови правління разом з рішенням наглядової ради про припинення повноважень голови правління;9)прийняття рішення про відсторонення голови або члена правління від здійснення повноважень та обрання особи, яка тимчасово здійснюватиме повноваження голови правління

Да, это не я такой умный. Это я так быстро умею гуглить получив намек или услышав слух - с целью проверить достоверность того что услышал.
vitaliy_berdinskikh

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 28 кві, 2021 16:48

Первый написав:Не переживай. ЮЮ схвалений. Газ буде дешевше:-)

Національна акціонерна компанія «Нафтогаз України» у 2020 році отримала 19 млрд грн збитку проти 2,6 млрд грн чистого прибутку за підсумками 2019 року.
https://www.unian.ua/economics/energeti ... 04147.html

Без 3 млрд. доларів у 2019 р. також були би збитки, а такого навряд чи можемо ще очікувати.
А любитель мільярдних бонусів тепер своїм коштом підтягне показники?
Чи скупив КМУ?
Ой+

Подякував: 109 раз.
Подякували: 1114 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Сер 28 кві, 2021 16:57

vitaliy_berdinskikh написав:
  vitaliy_berdinskikh написав:Я о том что вроде как упольнять имеет право только набсовет, а не КМУ.

Я тут многих похоже раздражаю тем что читаю первоисточники, но то такое ... лирика и офтоп.

Цитирую
47. До виключної компетенції загальних зборів належить:
...
22) призначення та звільнення з посади голови правління відповідно допропозицій наглядової ради, що подаються на підставі рішень наглядової ради про обрання та припинення повноважень голови правління
...
70. До виключної компетенції наглядової ради належить:
...
8)прийняття рішення про обрання та припинення повноважень голови та інших членів правління, а також обрання особи, яка тимчасово здійснюватиме повноваження голови правління у разі припинення повноважень голови правління до моменту обрання нового голови правління; подання загальним зборам пропозицій щодо призначення голови правління разом з рішенням наглядової ради про обрання голови правління і проектом контракту з ним, який містить ключові показники ефективності діяльності голови правління, та пропозицій щодо звільнення з посади голови правління разом з рішенням наглядової ради про припинення повноважень голови правління;9)прийняття рішення про відсторонення голови або члена правління від здійснення повноважень та обрання особи, яка тимчасово здійснюватиме повноваження голови правління

Да, это не я такой умный. Это я так быстро умею гуглить получив намек или услышав слух - с целью проверить достоверность того что услышал.

:-) Да ладно:-)

За результатами засідання загальних зборів акціонерів роботу Наглядової ради та правління НАК «Нафтогаз України» у 2020 році визнано незадовільною.

Відповідно, з 28 квітня 2021 року припиняються повноваження незалежних членів Наглядової ради НАК «Нафтогаз України», представників держави у наглядовій раді НАК «Нафтогаз України», а також голови правління Коболєва Андрія Володимировича.

https://www.kmu.gov.ua/news/kabinet-min ... z-ukrayini

Короче газ по 3.5
Первый

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 28 кві, 2021 17:11

zРадио написав:
Это ж просто фигура речи) А смена АК на ЮВ вряд ли отразится на ценообразовании в сторону снижения. Но, возможно, ЮВ ставят с целью увеличить внутреннюю добычу, которую АК похерил... Хотелось бы верить

Вы серьёзно считаете что эти люди что-то решают и на что то влияют? Если бы это было так то АК уже бы всю спину орденами себе обвешал про свои достижения, как и журналист МН в укроборонпроме, очень важная фигура. Большой специалист по обороне.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3504 раз.

Профіль

2
3
  #<1 ... 1011121314 ... 28>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему