Райффайзен Банк (2004 - 2021)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 796797798799800 ... 846>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Райффайзен Банк (2004 - 2021) 2.8 5 667
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
24%
158
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
19%
127
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
24%
157
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
20%
133
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
14%
92
Всього голосів : 667
Повідомлення Додано: Вів 01 чер, 2021 12:26

Модератор пішла капати собі валер'яну :arrow: . Шановні форумчани, велике прохання не конфліктувати!
З повагою,
Ірина_
Модератор Форуму

Подякував: 1118 раз.
Подякували: 2044 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 01 чер, 2021 12:36

Re: Райффайзен Банк Аваль

s0v7a написав:
  alexey_puznyak написав:11 позиция в тарифах. 3D Secure тут не причём

Вітаюсь совсіма!

По перше, мене вчора заблокували на форумі і я вимушений був перейти з довільного на цьому форумі на офіційни рівень спілкування з банком Аваль!

До закінчення офіційного спілкування з банком, я не буду звертати уваги на звернення формучан до мене, якщо то не будуть відповіді на мої звернення.
Прошу за це вибачення. :oops:

Деякі офіційні відповіді від Банку Аваль вже є!

1) Вони вже взяли офіційно в проработку пораду найскорішого повідомлення клієнтів при виникненні овердрафта на їх рахунах.
2) Офіційно підтвердили, що протирафікували мене по 11 пункту таблички тарифів.
3) Поки що соромлятьсся офіційно визнати те, що моя операція була проведена за технологією 3D Secure. Трошки загальмували з офіційними відповідями, радять скористуваатся неофіційними каналами, наприклад Чатом підримки. Дослухався поради і в чаті підримки банка мені вже підтвердили, що та операція була виконана з допомогою технології 3D Secure. Та я наполягаю на офіційній відповіді!
Далі буде...

По друге. Чого я так назвав посилання.
Може я не вірно сприйняв інформацію від Алексія Пузняка.
1) Я сприйняв її як просте твердження, що 11-й пункт тарифів не має ніякого відношення до технології 3D Secure.
2) Та після офііційної відповіді банка, який я озвучив у другому пункті, я відчуваю, що це може бути і таке твердження:
Тарифікували за 11 пунктом і технологія 3D Secure не має ніякого відношення до цього.

Алексію, прошу відповісти перший чи другий варіант Ви мали на увазі?
Можливо що якесь інше Ваше розуміння стоїть за тим висловом. Тоді поясніть, будь ласка.

ВО

Хай щастить!

Шановний.
3D secure не має ніякого відношення до комісій, технічних овердрафтів і тому подібного. Не має значення в вашому випадку, з 3d secure чи без ви проводили операцію.
Також, я б на вашому місці не дуже б сподівався б, що топ-менеджер банку, що раз написав коментар, буде відслідковувати цю гілку, щоби вам відповісти. Це навіть не його бізнес-напрям.

Щодо "взяли в роботу для найскорішого повідомлення" я б на вашому місці теж не надто б покладав надії.
Faceless
Модератор

Подякував: 1491 раз.
Подякували: 8224 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Сер 02 чер, 2021 20:44

Вітаюсь совсіма!
Може комусь буде цікавим?

Продовження офіційного спілкування з банком Аваль:
1) Перестали затягувати відповідь про метод за яким я провів транзакцію, після натяку на те, що я вже маю підстави звернутися зі скаргою в НБУ.
Вчора ввечері офіційно підтвердили, що то дійсно було виконано за технологією 3D Secure!

2) Маючі всі, мені потрібні офіційні відповіді, я задав офіційне наступне питання:
"Якби я виконав ту транзакцію за технологією "Переказ за реквізитами", та поповнив би мій картковий рахунок, який відповідає моій Зеленій карті в А-банку, тоді комісії за якими тарифами Ви би применили до такої операції? 12 пункт таблички тарифів строчка 4, то є прямий тариф за таку опкрайію - 3грн. (мені довго доводили що я "АЛЕНЬ", бо переказ через СЕП НБУ, був би безкоштовним... Як бачите, тарифи змінюються!).
І применили б ще на додаток 11 пункт - опосередкуваний тариф 5грн.+1%, бо той тариф у цьому випадку більше відповідає стягненню з мене, бо то дійсно переказ (ініціатор бік платника), на відміну від технології 3D Secure (ініціатор бік отримувача), і таки переказ з картки на картку, і таки завдяки сторонньому комплексу - СЕПу НБУ."

На додаток я вказав наступне: в залежності від того, як банк вирішить цю колізію зі стягненням з мене комісії за опосередкувваним тарифом 11, при урахуванні того, що для 3D Secure є прямий тариф за 8 пунктом, я прийму рішення буду я чи ні позиватися до банка.

І я попросив не поспішати з відповіддю, бо мав поїхати в інше місто.

3) Офіційної відповіді поки немає, та дивина :shock: , сьогодні прийшла інфомація на телефон від банку про повернення моїх коштів, та ще й нарахованих за овердрафт відсотків в полному обсязі на мою кобрендову картку з ATБ.
От можуть же сповіщати! Мабуть таки зроблять це й з виникненням овердрафту на рахунку клієнта, чого я тільки й добивався, коли подавав мою першу публікацію на цьому форумі!

Може хтось таки побачить щось для себе корисне, бо я таки спромогся для Вас, хоч якогось, безкоштовного способу повернути свої гроші з нової дебетової картки банка Аваль!

ВО

PS
Раджу всім мати свою людьску гідність і ніколи не відмовлятись від її відстоювання!

Не залишайте по собі "розбитих віконець"!

Хай щастить!
s0v7a
Форумчанин року

Подякував: 3 раз.
Подякували: 2443 раз.

Профіль

3
3
12
Повідомлення Додано: Сер 02 чер, 2021 21:09

s0v7a написав:Раджу всім мати свою людьску гідність...

Т.е. вы хотите теперь всегда так делать: перевести СЭПом гроши на картсчет, расплатиться этой картой, потом сдернуть остаток чужим р2р и стребовать через неделю с Вали сторно на комисс и овер на неё, которые прописаны в тарифах.

Правильно, хай буржуи знают, шо если раз дал слабину, то будешь за это отдуваться всю оставшуюся жисть. Хлавное вовремя хайпануть :)

ПС. Вы хотя бы на это сторно купите ребенку мороженое. Мож так искупите свой греХ 8)

Хрю :@)
Amethyst
Фінансовий гуру Finance.ua

Подякував: 494 раз.
Подякували: 1278 раз.

Профіль

3
1
1
10
Повідомлення Додано: Сер 02 чер, 2021 23:04

clash написав:
Якщо я буду вимушений витратити ще хоч хвилину свого часу на Вас, Ви залишитесь в недругах на постійный основі!

маниакально завышенная самооценка

Ага - а то что несколько десятков форумчан вынуждены лицезреть это самолюбование уже почти неделю его естественно мало волнует. Господа модераторы, понимаю вам не легко, вы пьете валерьяну, но пожалейте и нас, невинных ;), сделайте шо нибудь. Вы ж попросили не ссориться - и мы держимся. Но из последних сил. А демон кошачий все не унимаеЦЦо. Вон моя медалька ему уже чего-то поперек горла стала. Причем особо смешно выглядит его рассусоливание по отношению к действительно Форумчанину Года (пусть и под другим ником), которому он и в подметки не годится и у которого как раз была тоже медалька с "хрюшкой" покруче моей :mrgreen:
"Хрю" :@) (с) Amethyst
Flamingo
1

Подякував: 115 раз.
Подякували: 2214 раз.

Профіль

1
1
1
1
Повідомлення Додано: Сер 02 чер, 2021 23:37

Райффайзен Банк Аваль

s0v7a написав:Мене зацікавила кобрендова картка з АТБ і тільки. Визначити доцільність її отримання без пробних витрат в АТБ не можливо!

Що я і зробив! Про свої поневіряння відписав тут. Більш за те, я прийшов до висновку, що картка мені не потрібна, застерігши інших від своїх помилок!

Т.е. АТБ-шная карта фуфел? Я то думал, что АТБ свою платежную систему открыл, чтобы избежать интерчейнджа. А раз с он с авалем связался, который наверняка хочет на этой карте нагреть руки, то возможно ничего у АТБ не выйдет. Никто у него не будет эти карты брать, т.к. будет невыгодно (другие банки не будут бесплатно выпускать на них деньги + аваль будет пытаться что-то с них драть). У нас в АТБ начали их выдавать по паспорту и коду, но желающих получить я не видел. Опять же за смс-информирование нужно платить, если не ставить авалевскую аппликуху и не переводить его на пуши. Поэтому народ похоже и не спешит эти карты брать, т.к. много геморроя и есть подозрение, что выгоды особой не будет. Так? АТБ с ними пролетает?
newbie

Подякував: 22 раз.
Подякували: 641 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 02 чер, 2021 23:43

newbie написав:Опять же за смс-информирование нужно платить, если не ставить авалевскую аппликуху и не переводить его на пуши.

А мож стоит таки почитать тарифы и взять Райф+. Ведь если тратить с карты 2К/мес, то все нашару (в т.ч. и СЭП) то выйдет и +КБ. Др. дело, шо само ценообразование в АТБ для меня не очень понятно, да и Сільпо мне ближе по духу
Amethyst
Фінансовий гуру Finance.ua

Подякував: 494 раз.
Подякували: 1278 раз.

Профіль

3
1
1
10
Повідомлення Додано: Сер 02 чер, 2021 23:50

Хм... Судить о чем то из чьих то слов... Ну не знаю. Привык доверять тому что видел сам. Например на прошлой неделе в моем "черном" АТБ исчез стол Вали, где оформляли карты. И как оказалось я стоял в очереди за сотрудником Вали, которого знала кассир АТБ. Так вот она сказала дословно следующее: "А почему убрали Вашего сотрудника - покупатели спрашивают о картах". И вот сегодня я был в АТБ и стол вернули взад и за ним сидит сотрудник АТБ. Так что наверное карты оформляют... Опять таки на самом деле карт АТБ две - одна полностью бесплатная (ее и оформляют за тем столом) а одна условно бесплатная (надо выполнять определенные условия, но там вроде еще есть Ще) - так что можно даже выбирать что удобнее.
По поводу того что банки не будут выпускать на пополнение валиных карт деньги - опять таки - сейчас есть банки где р2р бесплатен, а есть где он окомисован. И там обычно не зависит от того какой банк тянет. Думаю, что особо переживать из-за этого фактора владельцам АТБ карт точно не стоит. Ну а разовьет ли АТБ свою платежную сеть или нет - ИМХО клиентам пофиг. Их интересует более выгодная цена - на ряд товаров данная карта такую цену обеспечивает. Поэтому думаю свою нишу - пусть и не очень большую карта уже заняла, а как оно будет развиваться - покажет время.
Кстати обратил внимание - часть терминалов в АТБ то ощАДовские. Думал скидка по карте не пройдет - карта то другого эмитента, но фиг там - все сработало на ура.
Flamingo
1

Подякував: 115 раз.
Подякували: 2214 раз.

Профіль

1
1
1
1
Повідомлення Додано: Чет 03 чер, 2021 00:25

Amethyst написав:В данном случае вы просто увеличили авторизац лимит по карте и сразу потратили гроши на покупки, а реально приход провелся по картсчету через +1..2дня, шо видно в шикаарной Выписке у Вали. За эту свою торопливость и наградила вас Валя овером.

Не он увеличил, а банк увеличил. Кроме того перевод СЭПом должен был увеличить остаток на счете, а временных разрывов (тем более на несколько дней) между авторизационным лимитом по карте и остатком на счете в банке, имеющем свой процессинг и хорошо взаимодействующие системы, не должно быть. Насчет шикарных выписок не знаю, сейчас этот банк не юзаю, но они у Аваля никогда, даже в его золотые времена (когда он не был Райфом), шикарными не были (были очень специфическими и максимально сжатыми). По сравнению с тем (золотым) Авалем Райф хуже на несколько порядков. Не буду рассказывать почему, пусть это будет мое личное мнение. Поэтому АТБ, я думаю, прогадал, но поглядим.
ЗЫ. А овер - это позор, поэтому тут нечем награждать. Пусть себя награждают.
Востаннє редагувалось newbie в Чет 03 чер, 2021 01:02, всього редагувалось 2 разів.
newbie

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 03 чер, 2021 00:34

Amethyst написав:А мож стоит таки почитать тарифы и взять Райф+. Ведь если тратить с карты 2К/мес, то все нашару (в т.ч. и СЭП) то выйдет и +КБ. Др. дело, шо само ценообразование в АТБ для меня не очень понятно, да и Сільпо мне ближе по духу

Дык их я и почитал и очень они мне не понравились для этой карты. А никаких + я от Райфа брать не буду, т.к. с ним завязал давно и возобновлять не собираюсь, т.к. улучшений не вижу. Речь шла об АТБ, а оказалось, что это никакой не АТБ, а Райф. И субьективно, женщина, которую в АТБ посадили выдавать эти карты, сама удивлялась, что они кому-то интересны и могут принести пользу. Видимо, что-то знала.
Востаннє редагувалось newbie в Чет 03 чер, 2021 08:36, всього редагувалось 1 раз.
newbie

Профіль

#<1 ... 796797798799800 ... 846>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор