Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Bolt написав:Пи.Си ОСББ вибило кредит+ з кожної квартири по 25кг будуть робити утеплення 10см пінопластом, зара бажаючі замінюють вікна +склять балкони за типовим проектом.Буде встановлений тепловий пункт+ на кожну батарею тепловий лічильник(бо вертикальна розводка).Думаю , враховуючи,що в попередні зими смалили+27°за які я платив ~2кг, після цих заходів вдасься з'економити 35-40%, то це впритул наблизится до витрат на опалення Долярчик з його смартом.
Bolt написав:Пи.Си ОСББ вибило кредит+ з кожної квартири по 25кг будуть робити утеплення 10см пінопластом, зара бажаючі замінюють вікна +склять балкони за типовим проектом.Буде встановлений тепловий пункт+ на кожну батарею тепловий лічильник(бо вертикальна розводка).Думаю , враховуючи,що в попередні зими смалили+27°за які я платив ~2кг, після цих заходів вдасься з'економити 35-40%, то це впритул наблизится до витрат на опалення Долярчик з його смартом.
Яким макаром всі згодилися 25000 доплачувати?
Не без того, що голова Осбб трохи каси підніме. Мешканці мають 30% з власних коштів оплатити. Я сам не знаю звідки стільки нарахували. Наприклад лічильник н а одну батарею 1800грн(тобто це 30% його вартості)
Я думаю, не скільки, бо там в парусот метрах є декілька ГК де гараж можна придбати за 2-3 штуки баксів. Хоча район трохи специфічний;-) може і розгребуть як свіжі пиріжки.
Це территорія бувшого автонвантажувача, коли я ще проходив переддипломну практику (98р) , ця вся дорога була викладена залізними плитками. Пи .Си.А в Долярека на территорії бувшого молокозаводу(Рудненьска) Будемо всі з і смартами ,але без роботи.