|
Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість! |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Суб 12 чер, 2021 13:36
Bolt написав:Будемо всі з і смартами ,але без роботи
Так роботу/заводи треба будувати за межами міста! Відповідно, туди проводити інфраструктуру і будувати будинки для робочого класу! От лише тоді, мій смарт МОЖЛИВО буде здаватись менше 3Кгрн! А поки цього не роблять, то мій смарт просто приречений пиносити 7Кгрн+, як з куща! 
-
Успіх
-
-
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Суб 12 чер, 2021 13:56
Bolt написав:Будемо всі з і смартами ,але без роботи.
сдавать друг другу смарт и заваривать друг другу кофе.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Суб 12 чер, 2021 16:42
vitaliian написав: Bolt написав:Будемо всі з і смартами ,але без роботи.
сдавать друг другу смарт и заваривать друг другу кофе.
Буде потяг з ж.д. вокалу зразу в Польщу на трускавки. Тому оренда за єври.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1604 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 13 чер, 2021 13:54
Що там чути із проектом LvivTech.City? Хтось тримає руку на пульсі, коли почнуть продавати? Повідомте якщо буде якась ІНФОРМАЦІЯ ок?
-
roberto dark
-
-
- Подякував: 239 раз.
- Подякували: 271 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 13 чер, 2021 14:17
Ехххххх, і все таки мене "мучить" той дачний/заміський будинок 🏠, який ми з жінкою ~ 4р. тому дивились. Там, на тій вулиці - трохи раніше, купив будинок мій колєга. Півторачка + підземний гараж і підвал. Добротні стіни з цегли. Правда, мансардний поверх трохи підмуровував і повністю робив дах. Він тоді щось зторгував з 20К до 12Кдол. - там просто, дуже продати хотіли.
От ми часто з ним бачимось і він мені розказує, як він там робить невеличкими темпами( вже щось 2р.) ремонт)) І все згадуємо за той будинок, що я дивився і недавно тут про нього я теж писав/згадував)) Його так і не купили останні охочі за 22Кдол. А той будинок: - має на першому поверсі гараж + ванну-кімнату можна зробити. (стіни з бетонних блоків) - другий поверх - 2 кімнати(стіни з цегли) - третій поверх - високий мансардний(стіни з газоблоку) Дах, на той час, виглядав новеньким з металочерепиці! 6 соток!
Колєга туди засікав кілометраж ~ 12км від ТЦ Сихів, тобто - 6-7км від межі міста!
І от "мучить" той будинок мене)) - якщо б для себе (а був би я пенсіонером), то питань нема - береться та й все! А от під перепродаж, чи під оренду - тут вже не так все просто. Дивився, що на такій віддалі від міста (хоч це дуже близько) - можуть здаватись будиночки/півторачки за 3-5-6Кгрн/міс з НЕ новим ремонтом. А це - пІчаЛька((
Бо, щоб довести до пуття той будинок, то треба ще десь вкинути 30Кдол, або й більше (бо і каналізацію, і скважину треба ще робити) - та й нах тих ТРИ поверха для здачі в оренду?
Або, можна розділити і здавати по поверхах, але чи будуть на таке бажаючі? А як будуть, то яка ціна на таке? 2-3тис грн?
Можна, зробити з нього "лялю", але чи продасться він тоді за +/-80Кдол? Сумніваюсь.
І от розумію, що ціна - ХАЛЯВНА, так як там така ділянка 6 соток коштує 10Кдол.(4р. тому коштувала 6-7Кдол.) А тут - ТРИ муровані поверхи з новим дахом/балками! 6 соток і близько міста!!! Наче, бомба!!! Але...
І от будь тут мудрим ©
-
Успіх
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Нед 13 чер, 2021 14:45
Успіх написав:Ехххххх, і все таки мене "мучить" той дачний/заміський будинок 🏠, який ми з жінкою ~ 4р. тому дивились. Там, на тій вулиці - трохи раніше, купив будинок мій колєга. Півторачка + підземний гараж і підвал. Добротні стіни з цегли. Правда, мансардний поверх трохи підмуровував і повністю робив дах. Він тоді щось зторгував з 20К до 12Кдол. - там просто, дуже продати хотіли. От ми часто з ним бачимось і він мені розказує, як він там робить невеличкими темпами( вже щось 2р.) ремонт)) І все згадуємо за той будинок, що я дивився і недавно тут про нього я теж писав/згадував)) Його так і не купили останні охочі за 22Кдол. А той будинок: - має на першому поверсі гараж + ванну-кімнату можна зробити. (стіни з бетонних блоків) - другий поверх - 2 кімнати(стіни з цегли) - третій поверх - високий мансардний(стіни з газоблоку) Дах, на той час, виглядав новеньким з металочерепиці! 6 соток! Колєга туди засікав кілометраж ~ 12км від ТЦ Сихів, тобто - 6-7км від межі міста! І от "мучить" той будинок мене)) - якщо б для себе (а був би я пенсіонером), то питань нема - береться та й все! А от під перепродаж, чи під оренду - тут вже не так все просто. Дивився, що на такій віддалі від міста (хоч це дуже близько) - можуть здаватись будиночки/півторачки за 3-5-6Кгрн/міс з НЕ новим ремонтом. А це - пІчаЛька(( Бо, щоб довести до пуття той будинок, то треба ще десь вкинути 30Кдол, або й більше (бо і каналізацію, і скважину треба ще робити) - та й нах тих ТРИ поверха для здачі в оренду? Або, можна розділити і здавати по поверхах, але чи будуть на таке бажаючі? А як будуть, то яка ціна на таке? 2-3тис грн? Можна, зробити з нього "лялю", але чи продасться він тоді за +/-80Кдол? Сумніваюсь. І от розумію, що ціна - ХАЛЯВНА, так як там така ділянка 6 соток коштує 10Кдол.(4р. тому коштувала 6-7Кдол.) А тут - ТРИ муровані поверхи з новим дахом/балками! 6 соток і близько міста!!! Наче, бомба!!! Але... І от будь тут мудрим ©
Якщо немає автівки , то немає чого навіть рипатись.Наскільки я зрозумів, то десь в р-ні Давидова?
-
Bolt
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 274 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 13 чер, 2021 16:11
Bolt написав:Якщо немає автівки , то немає чого навіть рипатись
Якщо для себе - то можливо. Але тут стоїть питання про перепродаж, чи в оренду? Bolt написав:Наскільки я зрозумів, то десь в р-ні Давидова?
Нехай буде і так - уточнювати не буду, щоб не "спалити контору"))) Одне скажу, що від того будинку до головної траси - чуть більше 1км! Тож, дуже "свербить" мене цей будинок з ділянкою - так як розумію, що за такі кошти - це ХАЛЯВА, а от що робити з тою халявою - до кінця не можу зрозуміти  А так, то би вже продав свій смарт і купив би цей будинок з ділянкою! Заміський будинок - гарно звучить! ))) Якщо б за такі кошти було б десь у місті - то б навіть, і не роздумував би! (ну, хіба б він був вже, ну дуже у поганій локації)
-
Успіх
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Нед 13 чер, 2021 19:52
Успіх написав: Bolt написав:Якщо немає автівки , то немає чого навіть рипатись
Якщо для себе - то можливо. Але тут стоїть питання про перепродаж, чи в оренду? Bolt написав:Наскільки я зрозумів, то десь в р-ні Давидова?
Нехай буде і так - уточнювати не буду, щоб не "спалити контору"))) Одне скажу, що від того будинку до головної траси - чуть більше 1км! Тож, дуже "свербить" мене цей будинок з ділянкою - так як розумію, що за такі кошти - це ХАЛЯВА, а от що робити з тою халявою - до кінця не можу зрозуміти  А так, то би вже продав свій смарт і купив би цей будинок з ділянкою! Заміський будинок - гарно звучить! ))) Якщо б за такі кошти було б десь у місті - то б навіть, і не роздумував би! (ну, хіба б він був вже, ну дуже у поганій локації)
Помріяти можна...коли немає 30К...вони нізвідки і не візьмуться. Ваш Смарт ...надія і опора на світле майбутнє. 
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 13 чер, 2021 20:56
Квесторе_поверніться написав:Помріяти можна...коли немає 30К...вони нізвідки і не візьмуться
На класну бізнес-ідею - можна і кредитне плече використати! Була б лиш вона такою класною 
-
Успіх
-
-
-
-
Профіль
-
-
4