Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
airmax78 написав:В рамках субботних дней киддстаф на нашей ветке: я же не просто так дал ссылку на эту звезду бытовотехнического ютьюба. У современной духовки с пароваркой в сравнении с обычной духовкой одинаковое только название. Духовка с пароваркой, по идее, заменяет варочную поверхность, мультиварку, хлебопечку. Она не просто так стоит как евробляха.
Кіддстаф просто огонь! Якщо тре релакснуть - завжди читаю.
Погоджуюсь з Натт. Якби читав до одруження - треха взагалі не потрібний формат житла.
airmax78 написав:В рамках субботних дней киддстаф на нашей ветке: я же не просто так дал ссылку на эту звезду бытовотехнического ютьюба. У современной духовки с пароваркой в сравнении с обычной духовкой одинаковое только название. Духовка с пароваркой, по идее, заменяет варочную поверхность, мультиварку, хлебопечку. Она не просто так стоит как евробляха.
Погоджуюсь з Натт. Якби читав до одруження - треха взагалі не потрібний формат житла.
Можно ссылочку? Или как найти? Про треху интересно, почему это не нужный формат?
Можно ссылочку? Или как найти? Про треху интересно, почему это не нужный формат?
Первый написав:Кіддстаф просто огонь! Якщо тре релакснуть - завжди читаю. Погоджуюсь з Натт. Якби читав до одруження - треха взагалі не потрібний формат житла.
Киддстаф. Форум. Коротко. Якщо до дому приносить менше 2куе - не давать, осіб що працюють за середню по Києву - каструвати щоб не плодилися. Ти не 100 кілограмова, страшна корова - просто не для нього мама квіточку ростила. І т.д. І т. П.
Первый написав:Кіддстаф просто огонь! Якщо тре релакснуть - завжди читаю. Погоджуюсь з Натт. Якби читав до одруження - треха взагалі не потрібний формат житла.
flyman написав:Там тема не в тому, що чоловік не дає дохід від оренди власного житла, а в тому, що жінка хоче щоб всі 100% ресурсів чоловіка йшли їй (і її чаду).
Ну так да)) Вообще краткая выжимка из всего форума - надо найти мужчину (желательно IT-шника) с квартирой (желательно в Киеве), угнездиться там, родить ребенка, а лучше двух, чтоб он точно никуда не делся. И чтоб полностью ее обеспечивал. И вообще он по жизни должен. Если обеспечивает полностью семью, но не покупает все хотелки женщины, то он жлоб и нищеброд. Иметь любовников - вполне себе морально, аморально только, если у мужа любовница. Крысить деньги на нычку - норма. Отбирать всю зарплату - норма. И вообще надо по максимуму все отжать, даже если это добрачное, наследное и т.д.
Тут не знаю, моїх кулінарних знань замало, що можна зробити з цибулі... Карамелізована цибуля як додаток до хот догів, цибулеві кранчі... Французький цибулевий суп ще - але штука специфічна, навряд чи буде популярне, мені не заходить
Луковые кольца, хризантемы из лука, оладьи из лука, луковые котлеты, лук с карри, луковый пирог, лук по-гречески... Короче, да, можно открываться)) Назову "Лук и стрелы". Мне луковый суп тоже не зашел.