Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
До чого тут цей прогноз? Ми обговорювали конкретну статистику за травень. Я у тебе питав конкретний вплив. А ти як завжди:-)
Ну таке. Кажуть електроенергія буде по 3 грн більше 500 кВт. Як думаєш, на скільки хрущі подешевшають? 20-30% чи більше? І саме головне чому?
Нет, мы обсуждали тарифы будущего отопительного сезона, птенчик. И не только электроэнергию, а комплекс услуг ЖКХ. Не прикидывайся шлангом.
Что касается влияния коммуналки на стоимость недвижимости - тебе уже даже на валютной ветке объясняли, что она не столько прямая (больше денег из семейного бюджета на ежедневные расходы - меньше накоплений), сколько системная (дорогие импортные энергоносители - повышенная нагрузка на торговый и платежный баланс государства)
"На зарубежный отдых в 2019 году украинцы потратили около 10-11 млрд долларов. Словаки же потратили всего около 2 млрд на те же цели. Отдыхало 4,5 млн украинцев против 3.6 млн словаков."
По совету умных людей на какое-то время переехал в дом даже не в ипеня, а ещё в черте города в сторону бучи, буквально пару км от кп. Расходы на бензин выросли в 3 раза. Ну ладно, это для многих ерунда, просто копейки). Теперь я знаю что такое график поездки. Геморрой, в принципе, лечится, меньше со штангой приседать нужно. Пожалуй, не буду ходить на 180-200 кг. Время уходит часа 3 на дорогу в день. Но и это ерунда. Может оно у них стоит, как у мойщика посуды. Настоящая проблема вот какая. Я за 2 месяца пересмотрел все сериалы. Что смотреть блин?
"На зарубежный отдых в 2019 году украинцы потратили около 10-11 млрд долларов. Словаки же потратили всего около 2 млрд на те же цели. Отдыхало 4,5 млн украинцев против 3.6 млн словаков."
Подивіться групи з відказними турами, 5% найуспішніших українців їздять по 200-300 тис грн за тур. ВВП вони можуть навіть не створювати. Була недавно історія з суддею Тупицьким який купив тур за 240 тис. грн. https://nv.ua/ukraine/politics/tupickiy ... 34942.html
Тема актуальная, а статья так себе. Бюджет Украины 2019-го - 41, а не 30 млрд долларов. А при сопоставлении расходов на заграничный отдых необходимо анализировать не только количественные показатели, но и ценовые. Словакия - интегрированное в ЕС государство. Там за границу можно съездить и за 100 евро, используя разветвленную европейскую инфраструктуру.
В дополнение, мы - антилидер по доле валового накопления основного капитала в структуре ВВП. Потребляем практически столько же, сколько зарабатываем, а капиталоемкий бизнес отмирает. Основные контрибьюторы дохода - с/х и заробитчане. В первом случае большие инвестиции не нужны, во втором - инвестиции не нужны в принципе.
Там, где в Словакии мелкий и средний бизнес вкладывает в собственное развитие, наш - в красивый отдых с операционной прибыли. Плюс не забываем о количестве шальных денег на руках чиновников - почему бы не прогулять за границей то, что быстро прилетело и светить не хочется?..
Востаннє редагувалось Радіо в Вів 22 чер, 2021 20:37, всього редагувалось 1 раз.
Успіх написав:1. Не страждати ### - це коли бабосиків достатньо! А так - то треба трохи постраждати
Це тільки питання вибору: брати аби що але якнайшвидше, чи щось комфортніше але збирати трохи довше
Успіх написав:2. 53м2 - достатньо (якщо грамотно все зробити) на..... та, впринципі, на тривалий час/назавжди, якщо сім'я не вибаглива і їм пох на "правильні/прямокутні" кімнати
Цінності й погляди змінюються з часом. Колись й хрущі вважалися відмінним варіянтом, на фоні оренди "кутка" в комуналці. Трикімнатні в 55м2 (і навіть менше) були просто жирнючим варіянтом. Жили й панельних "гостинках" на 24м на сім'ю з дитиною і типу "було норм". Тепер 1к менше 40м2 - це стандарт для економ забудови, близько 50 - просто хороші однокімнатні. І вважаються комфортним для проживання 1-2 людей. А на сім'ю з двома дітьми... Сприйняття, що таке "достатньо", повірте, з часом змінюється.
Faceless написав:Сприйняття, що таке "достатньо", повірте, з часом змінюється.
Коли цей час настане, то буває так, що вже і нікому ті кімнати займати...- переважно всі розлітаються, як птахи з гнізда)) - хтось женеться/переїзджає - а хтось і закордон виїзджає ..по різному буває...
Коли цей час настане, то буває так, що вже і нікому ті кімнати займати...- переважно всі розлітаються, як птахи з гнізда)) - хтось женеться/переїзджає - а хтось і закордон виїзджає ..по різному буває...
Ви так пишете, ніби порівнюється "родове помістя" на кілька сот метрів і звичайна однушка.
Якщо б мені дали можливість помінятись місцями з Сержиком і поселитись в орендованій трьошці, чи навіть, в чотирьошці, проплаченою на рік наперед, і з котлеткою готівки в 50Кдол. - я б НЕ помінявся!!!!! А залишився б при своїх 53м2 і майбутнім 27м2 смартом!
п.с. Цікаво, чи Флай би свої цоколі махнув на котлетку в 50К?
Востаннє редагувалось Успіх в Вів 22 чер, 2021 21:09, всього редагувалось 1 раз.