Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Успіх написав:.. Та нормальний він, як на мене(не знаю, чого на нього трохи фукають) - близько до станції метро! - близько до ГТ - через трасу - лісок(шашлички/пікнічки і все таке) ..
Долярчик, у меня коллега там взяла зачем-то квартиру. Вернее, не зачем-то, а из-за цены "халявной". Проезжая мимо, я было думал, что там хоть Днепр с одной стороны, затем посмотрел карту и афигел: с одной стороны оживленная днем и ночью трасса, с другой - ТЭЦ, гаражи, промка, производство бетона, керамики "Атем" - самые "грязные", пожалуй, кроме нефтянки, что можно найти взагали. Кто не боится легочных онкозаболеваний - велкам. Прочие блага, кроме метро и приема металлолома, отсутствуют. Просто жесть
Успіх написав:.. Та нормальний він, як на мене(не знаю, чого на нього трохи фукають) - близько до станції метро! - близько до ГТ - через трасу - лісок(шашлички/пікнічки і все таке) ..
Долярчик, у меня коллега там взяла зачем-то квартиру. Вернее, не зачем-то, а из-за цены "халявной". Проезжая мимо, я было думал, что там хоть Днепр с одной стороны, затем посмотрел карту и афигел: с одной стороны оживленная днем и ночью трасса, с другой - ТЭЦ, гаражи, промка, производство бетона, керамики "Атем" - самые "грязные", пожалуй, кроме нефтянки, что можно найти взагали. Кто не боится легочных онкозаболеваний - велкам. Прочие блага, кроме метро и приема металлолома, отсутствуют. Просто жесть
Зрозуміло. Значіть - під оренду ок! А що? Орендатору/роботязі лише переночувати.... - нема коли дивитись за вікно)) І щоб метро - поруч. Так що, для інвестицій(бавитись в лендлорда) - варіант нормас!
п.с. От мені теж казали, що я взяв смарт біля колії, що фу-фу-фу... А виявилось, що там паркінг, набагато дорожчий, від паркінга в моєму будинку (де я живу) - а мій то будинок - в супер-локації!!!- все є довкола: садочки/школи/супермаркети/ТРСК Спартак/транспорту купа/дит. і доросла лікарня/парк+лісок в 300м/ 4км до ЦЕНТРУ!!! І от тут такий шах і мат з моїм смартом в гіршій локації Читаєм і акуєваєм!
Успіх написав:Ну що ж - перший дзвіночок, що мій смарт - теж не буде дешевим!
Пам'ятаєте, я писав про ціну на підземний паркінг в моєму будинку - 200-220тис.грн і плювався, що дорого, так як попит і, відповідно, окупність слабенька?
Так от... Готові? )) А то Левандівка, бла-бла-бла, здаш за петрушку
vitaliian написав:zzzzzz по Киеву и области не то чтоб критично, а первая 10ка рейтинга впечатляет.
По Киеву критична высокая естественная убыль (за счет высокого населения), а также миграционный отток, наблюдаемый уже 2-й год подряд. Ну и правильно сказано, регионы - это бывшие резервы пополнения населения столицы. Что дальше? Сказки об инностранных иммигрантах оставим для Либо...
zzzzzz написав:Рождаемость в регионах валится. В Киеве падение не такое сильное, но в целом динамика так себе. Даже в пригороде Киева наблюдается значительное снижение рождаемости.
Чомусь думав, що на западеншині буде плюс, але то не так. Якщо молодь виїхала на полуниці до Польщі, то й рожати нема кому. Теперішня зекоманда продовжує політику папіредників з деіндусталізації економіки та перетворення України в сировинний та аграрний придаток до світової економіки.
Антиковідний фонд і куча надрукованого бабла іде в ямкові ремонти та інші "інхраструктурні праєкти великого крадівництва". Не до економіки наразі і не до демографії.
Чомусь не хочеться слухати чейнж_пма, але він таки прав, а я по інерції ще надіюсь на вдалі інвестиції в КРЖН.
Зрозуміло. Значіть - під оренду ок! А що? Орендатору/роботязі лише переночувати.... - нема коли дивитись за вікно)) І щоб метро - поруч. Так що, для інвестицій(бавитись в лендлорда) - варіант нормас!
п.с. От мені теж казали, що я взяв смарт біля колії, що фу-фу-фу... А виявилось, що там паркінг, набагато дорожчий, від паркінга в моєму будинку (де я живу) - а мій то будинок - в супер-локації!!!- все є довкола: садочки/школи/супермаркети/ТРСК Спартак/транспорту купа/дит. і доросла лікарня/парк+лісок в 300м/ 4км до ЦЕНТРУ!!! І от тут такий шах і мат з моїм смартом в гіршій локації Читаєм і акуєваєм!
Успіх написав:Ну що ж - перший дзвіночок, що мій смарт - теж не буде дешевим!
Пам'ятаєте, я писав про ціну на підземний паркінг в моєму будинку - 200-220тис.грн і плювався, що дорого, так як попит і, відповідно, окупність слабенька?
Так от... Готові? )) А то Левандівка, бла-бла-бла, здаш за петрушку