Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Успіх написав:.. Та нормальний він, як на мене(не знаю, чого на нього трохи фукають) - близько до станції метро! - близько до ГТ - через трасу - лісок(шашлички/пікнічки і все таке) ..
Долярчик, у меня коллега там взяла зачем-то квартиру. Вернее, не зачем-то, а из-за цены "халявной". Проезжая мимо, я было думал, что там хоть Днепр с одной стороны, затем посмотрел карту и афигел: с одной стороны оживленная днем и ночью трасса, с другой - ТЭЦ, гаражи, промка, производство бетона, керамики "Атем" - самые "грязные", пожалуй, кроме нефтянки, что можно найти взагали. Кто не боится легочных онкозаболеваний - велкам. Прочие блага, кроме метро и приема металлолома, отсутствуют. Просто жесть
Успіх написав:.. Та нормальний він, як на мене(не знаю, чого на нього трохи фукають) - близько до станції метро! - близько до ГТ - через трасу - лісок(шашлички/пікнічки і все таке) ..
Долярчик, у меня коллега там взяла зачем-то квартиру. Вернее, не зачем-то, а из-за цены "халявной". Проезжая мимо, я было думал, что там хоть Днепр с одной стороны, затем посмотрел карту и афигел: с одной стороны оживленная днем и ночью трасса, с другой - ТЭЦ, гаражи, промка, производство бетона, керамики "Атем" - самые "грязные", пожалуй, кроме нефтянки, что можно найти взагали. Кто не боится легочных онкозаболеваний - велкам. Прочие блага, кроме метро и приема металлолома, отсутствуют. Просто жесть
Зрозуміло. Значіть - під оренду ок! А що? Орендатору/роботязі лише переночувати.... - нема коли дивитись за вікно)) І щоб метро - поруч. Так що, для інвестицій(бавитись в лендлорда) - варіант нормас!
п.с. От мені теж казали, що я взяв смарт біля колії, що фу-фу-фу... А виявилось, що там паркінг, набагато дорожчий, від паркінга в моєму будинку (де я живу) - а мій то будинок - в супер-локації!!!- все є довкола: садочки/школи/супермаркети/ТРСК Спартак/транспорту купа/дит. і доросла лікарня/парк+лісок в 300м/ 4км до ЦЕНТРУ!!! І от тут такий шах і мат з моїм смартом в гіршій локації Читаєм і акуєваєм!
Успіх написав:Ну що ж - перший дзвіночок, що мій смарт - теж не буде дешевим!
Пам'ятаєте, я писав про ціну на підземний паркінг в моєму будинку - 200-220тис.грн і плювався, що дорого, так як попит і, відповідно, окупність слабенька?
Так от... Готові? )) А то Левандівка, бла-бла-бла, здаш за петрушку
Готові? )) Готові побачити ціну там на паркінг на Левандівці? І так, розмітка фарбою в підземному паркінгу коштує... Готові?
vitaliian написав:zzzzzz по Киеву и области не то чтоб критично, а первая 10ка рейтинга впечатляет.
По Киеву критична высокая естественная убыль (за счет высокого населения), а также миграционный отток, наблюдаемый уже 2-й год подряд. Ну и правильно сказано, регионы - это бывшие резервы пополнения населения столицы. Что дальше? Сказки об инностранных иммигрантах оставим для Либо...
zzzzzz написав:Рождаемость в регионах валится. В Киеве падение не такое сильное, но в целом динамика так себе. Даже в пригороде Киева наблюдается значительное снижение рождаемости.
Если плохо видно цифры, то можно здесь смотреть.
Чомусь думав, що на западеншині буде плюс, але то не так. Якщо молодь виїхала на полуниці до Польщі, то й рожати нема кому. Теперішня зекоманда продовжує політику папіредників з деіндусталізації економіки та перетворення України в сировинний та аграрний придаток до світової економіки.
Антиковідний фонд і куча надрукованого бабла іде в ямкові ремонти та інші "інхраструктурні праєкти великого крадівництва". Не до економіки наразі і не до демографії.
Чомусь не хочеться слухати чейнж_пма, але він таки прав, а я по інерції ще надіюсь на вдалі інвестиції в КРЖН.
Зрозуміло. Значіть - під оренду ок! А що? Орендатору/роботязі лише переночувати.... - нема коли дивитись за вікно)) І щоб метро - поруч. Так що, для інвестицій(бавитись в лендлорда) - варіант нормас!
п.с. От мені теж казали, що я взяв смарт біля колії, що фу-фу-фу... А виявилось, що там паркінг, набагато дорожчий, від паркінга в моєму будинку (де я живу) - а мій то будинок - в супер-локації!!!- все є довкола: садочки/школи/супермаркети/ТРСК Спартак/транспорту купа/дит. і доросла лікарня/парк+лісок в 300м/ 4км до ЦЕНТРУ!!! І от тут такий шах і мат з моїм смартом в гіршій локації Читаєм і акуєваєм!
Успіх написав:Ну що ж - перший дзвіночок, що мій смарт - теж не буде дешевим!
Пам'ятаєте, я писав про ціну на підземний паркінг в моєму будинку - 200-220тис.грн і плювався, що дорого, так як попит і, відповідно, окупність слабенька?
Так от... Готові? )) А то Левандівка, бла-бла-бла, здаш за петрушку
Готові? )) Готові побачити ціну там на паркінг на Левандівці? І так, розмітка фарбою в підземному паркінгу коштує... Готові?