Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Первый преисполнен надежд, что и при цене закупки 20 грн за куб Нафтогаз продолжит отпускать газ дешевле 8 грн для нужд населения. Правда, не сможет при этом ни источник покрытия дефицита назвать, ни влияние на платежный баланс оценить...
Первый преисполнен надежд, что и при цене закупки 20 грн за куб Нафтогаз продолжит отпускать газ дешевле 8 грн для нужд населения. Правда, не сможет при этом ни источник покрытия дефицита назвать, ни влияние на платежный баланс оценить...
а зачем, пардон, Нафтагазу покупать самому у себя па 20? Если я не ошибаюсь, объема добываемого НГ вполне хватает для нужд населения? Это госструктура, и решение по 8 - не экономическое (можно толкнуть на Запад дорого), скорее политическое, социальное. Иначе придет Тимоха, и расскажет где раки зимуют )) А промышленность... Промышленности не позавидовать
change_pm написав:Якщо все в опі, шукай мовливості закордоном
Ану циц! А то так всіх орендарів виженете за кордон))) А я тільки-но, збираюсь наступного року приміряти "корону лендлордства"
Помнится мне, что был здесь Будивельник, строитель домиков под Львовом. С грандиозными планами и кучей пояснений Думаю, Успіх Долярчика ждёт та же судьба
Дивний ти. Надія на скорий капець - це твоє.
Я знаю що населення і тке буде з газом по нормальній ціні. Видобуток 14 млрд. Споживання - 15. Цей млрд докупить за рахунок різниці між 7 грн і собівартістю в 3 грн.