Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Serg-ik написав:Делиться надо, если продавать третий за год. А по жизни хоть 33 продавай за 20 лет
Аааааа, то тоді і так це за жирно! Я б зробив би податок з другої за рік!)))) Треба вжучувати таких інвесторів-перекупів, щоб їм мало не показалось! А там, гляди ж, і для молодих сімей доступні квартирки появляться)))
а я би Успіхам ввів би обов"язкове РРО для торгівлі ще би в 2005, а там, гляди ж, і для молодих сімей доступні квартирки появилися.
Востаннє редагувалось flyman в П'ят 02 лип, 2021 13:07, всього редагувалось 1 раз.
flyman написав:думаю, що ККЦ натякає, що повстануть свідоміти і Петро жадний на білому коні на в ОП на банківську знову
Если хочет, значит обычный информационный партизан, как и большинство здесь. Те, кому есть, что терять - вряд ли хотят, невзирая на личные политические симпатии. Последствия 3-го майдана представить несложно, вспоминая 2-й
flyman написав:Але проблема лише, що на вересень найбільші виплати по обслуговування держборгу. Хоча є надія, що зелену владу протиснуть на законодавчі зміни заради траншу (думаю, Зе молитись на транше не буде.)
А тут нам может фартануть. МВФ всерьез рассматривает возможность расширения стабилизационного фонда на 650 млрд долларов. Если это случится, мы единоразово получим по квоте огромную (для наших масштабов) поддержку объемов порядка 3,5 млрд долларов, что позволит печатать еще пару кварталов без роста девальвационного риска
zРадио написав:.. Пока все в соответствии первичным предположениям о сроках сворачивания QE и экономической динамике
натягивание совы на глобус детектед. В марте 2020 не было никаких QE, но уже был в прогнозе апокалипипец
Два вранья в одном предложении детектед. 1) В марте 2020-го QE уже был, и 2) я на ветке с мая 2020-го, поэтому даже чисто гипотетически не мог дать прогноз по поводу КРЖН в марте 2020-го.
Вы в своем иррациональном желании спорить в стиле "баба яга против" зашли слишком далеко - астанавитесь Это не я, это остатки вашей репутации говорят
так, 18 + 1.5% для новостроек приняты в первом чтении вчера
Дохід, отриманий платником податку від продажу протягом звітного податкового року третього та наступних об’єктів нерухомості, зазначених у пункті 172.1 цієї статті, або від продажу другого та наступних об’єктів нерухомості, не зазначених в пункті 172.1 цієї статті, підлягає оподаткуванню за ставкою, визначеною пунктом 167.1 статті 167 цього Кодексу.
1) перекупам не оформивших право собственности надо срочно сбрасывать бетон (а де они были раньше ?) 2) вангую рост хотелок застройщиков (налог будет заложен в цене) 3) вероятно, это несколько подымет интерес ко вторичке
Востаннє редагувалось baraka в П'ят 02 лип, 2021 13:30, всього редагувалось 1 раз.
Frant написав:Лібо, ти такий смішний. Якби не гроші твого папіка - працював би ти водієм таксі чи електриком на будівництві))))
все таки треба ж навчитись якійсь професії.
Цісарі Австро-Угорської імперії в молоді роки обов,язково навчались якомусь з ремесел - щоб знати, чим живе простий народ.
П.С. До речі, ти чому повернувся з США в Україну? Там своїх оболтусів повно?
Я как цисарь был отдан в офицеры и на войну. Сейчас могу жить где угодно, но мне комфортнее всего и лучше в Украине. Единствнное для меня место на этой земле.
baraka написав:1) перекупам не оформивших право собственности надо срочно сбрасывать бетон (а де они были раньше ?)
Разумков закрыл сессию до осени - кто по-умнее, успеет подсуетиться
baraka написав:2) вангую рост хотелок застройщиков (налог будет заложен в цене)
Зато у лордов появился мотиватор переходить на белую сторону - сразу себе 17% инвестиций поставят в налоговый кредит. Можно становиться полноценным юридическим лицом и официально сдавать. В перспективе под такое начинание можн и дешевые кредитные деньги подтянуть, и капитализировать как бизнес, генерирующий кэшфлоу, а не как остаточную стоимость бетона. Но это, опять же, для тех, кто по-умнее
Востаннє редагувалось Радіо в П'ят 02 лип, 2021 13:29, всього редагувалось 1 раз.