|
Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість! |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Пон 05 лип, 2021 14:31
quote="5255782:Успіх" ---------- Bolt написав: Успіх написав: flyman написав:такий як Успіх хотів знімати за 3К і передумав?
Ну от, так само і Болт міг не будуватись, а зразу орендувати. О, хоча і зараз може продати свій будинок і жити в оренді. Але на таке здатні не тільки лиш всі © (хоча, якщо він справді вміє на все класти болт, то може таке й утнути) 
Не розумію, навіщо мені продавати?! Якщо мені треба буде до Львова, вижену когось з орендарів та й переселюсь, а будиночок сдам: думаю дорожче ніж трьоху на Сихові.
Малось на увазі - орендувати заміський будинок.(а свій продати) ------- для чого? чим погана модель: квартира в місті і (літній)будинок за містом
-
flyman
-
-
- Подякував: 1606 раз.
- Подякували: 2851 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Пон 05 лип, 2021 17:21
flyman написав:quote="5255782:Успіх" ---------- Bolt написав: Успіх написав:Ну от, так само і Болт міг не будуватись, а зразу орендувати. О, хоча і зараз може продати свій будинок і жити в оренді. Але на таке здатні не тільки лиш всі © (хоча, якщо він справді вміє на все класти болт, то може таке й утнути) 
Не розумію, навіщо мені продавати?! Якщо мені треба буде до Львова, вижену когось з орендарів та й переселюсь, а будиночок сдам: думаю дорожче ніж трьоху на Сихові.
Малось на увазі - орендувати заміський будинок.(а свій продати) ------- для чого? чим погана модель: квартира в місті і (літній)будинок за містом
Спочатку так і планувалось, десь рік так і жили з понеділка по п'ятницю у Львові, а на вихідних в будинку, а потім переїхали на зовсім.І так вже років вісім там живемо.
-
Bolt
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 277 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 06 лип, 2021 12:26
dinozavrik написав: Успіх написав: Bolt написав:Який в цьому сенс?
Виручені кошти направити в активи(наприклад взяти ще 2 однушки на ті кошти в класній локації) А самому орендувати, так як оренда заміських будинків - дешева!
Оренда нормального заміського будинку - від 500уе.
Ну так, якщо зі старим ремонтом є по 2-3Кгрн/міс, то мабуть, з новим ремонтом є і пА 500 долярів Але і квартиркО з нормальним ремонтом і в нормальній локації можна здавати за тих же 500 долярчиків! flyman написав:для чого? чим погана модель: квартира в місті і (літній)будинок за містом
Модель - супер, якщо заміський будинок орендувати(а не жити в своєму "пасиві") Bolt написав:Спочатку так і планувалось, десь рік так і жили з понеділка по п'ятницю у Львові, а на вихідних в будинку, а потім переїхали на зовсім.І так вже років вісім там живемо
А якщо б на ті гроші(що коштує ваш будинок) купили б дві однушки з ремонтом в нормальній локації (чи він не потягне на таке? ), а заміський - орендували б? Тоді б мали і ліквідні об'єкти (однушечки) і "волю")) - одного року живете в Наварії - наступного - в Солонці - ще наступного - в Раковці - і т.д. і т.п.  І головне, якщо щось(потрібно терміново великі кошти) - дві однушки в нормальній локації продасте на раз-два(трошки знизивши ціну) - а от будинок, щоб продати терміново, треба хіба ціну врізати на половину ✂️ Так що - Думаєм! Дієм! Багатієм!🏋️
-
Успіх
-
-
- Подякував: 276 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Вів 06 лип, 2021 12:58
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Вів 06 лип, 2021 13:11
Якщо здавати в тому стані, що є - то 2Кгрн/міс буде за велииииике щастя 
-
Успіх
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Вів 06 лип, 2021 13:29
flyman написав:чим погана модель: квартира в місті і (літній)будинок за містом
Флаймене, ти ж реалізуєш цю модель! Взимку кімариш у теплому бучанському напівпідвалі, влітку - займаєшся програмуванням у тернопільському селі. Економія коштів - колосальна! Чи скоро викупиш у Долярека його улюблений смарт на Левандівці?
-
Frant
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1771 раз.
- Подякували: 2582 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 06 лип, 2021 15:49
Успіх написав:Якщо здавати в тому стані, що є - то 2Кгрн/міс буде за велииииике щастя 
понятно, але я подзвонив і "під завдатком", так що думаю, Хспрет Успіх промахнувся, як і з 7К за смарт на Левандівці
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Вів 06 лип, 2021 15:52
Frant написав: flyman написав:чим погана модель: квартира в місті і (літній)будинок за містом
Флаймене, ти ж реалізуєш цю модель! Взимку кімариш у теплому бучанському напівпідвалі, влітку - займаєшся програмуванням у тернопільському селі. Економія коштів - колосальна! Чи скоро викупиш у Долярека його улюблений смарт на Левандівці?
Так я початково був києвоорієнтований, то там трохи складніша модель: пул кавалірок в Києві, 1к на ближньому оКРЖН, і хата-дача на дальньому оКРЖН, і все це добро в пішій доступності до ШРТ. Долярчиковий смарт поки що не спокушає. А тернопільський смарт взяли з під носа, не встиг, навіть, сходити на перегляд.
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Вів 06 лип, 2021 16:05
flyman написав: Успіх написав:Якщо здавати в тому стані, що є - то 2Кгрн/міс буде за велииииике щастя 
понятно, але я подзвонив і "під завдатком", так що думаю, Хспрет Успіх промахнувся, як і з 7К за смарт на Левандівці
Це - не аргумент! Ти мав накидати зо 5 таких/аналогічних/в такому ж стані 20м2 полу-смартів, які здаються дорожче 2К/міс. Тож, аргументи в студію!  🧞
-
Успіх
-
-
-
-
Профіль
-
-
4