|
Інвестуємо в нерухомість закордоном |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Чет 08 лип, 2021 09:32
flyman Думаю, що на смарті такого нема - треба буде на ноуті якось подивитись. Але, все одно, ти міг би висловити більш детальніше свою думку, підкріпившись тим відео? Що нас чекає: стагнація, чи обвал крутіше прогнозам зРадіо? 
-
Успіх
-
-
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Чет 08 лип, 2021 10:14
Успіх написав:flyman Думаю, що на смарті такого нема - треба буде на ноуті якось подивитись. Але, все одно, ти міг би висловити більш детальніше свою думку, підкріпившись тим відео? Що нас чекає: стагнація, чи обвал крутіше прогнозам зРадіо? 
я вже кілька разів написав, особисто тобі, в різних темах, якщо до тебе не доходит і тобі тре вказати точні дати і години, то сядь в машину часу і подивися та запиши в блокнот, бо забудеш. Можеш ще проконсультуватися у свого гуру-вчителя, він порадить вкластись в новобудову в Анталії. В той же час, твій смарт може заморозитися до невизначеного терміну, а може дати "30Куе з куща". Приблизно як з Аркадою, хтось отримав жир, а хтось недобудований бетонний паралепіпед або ще гірше, обіцянку паралепіпеда.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1606 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Чет 08 лип, 2021 10:45
flyman справедливости ради скажу что видос не имеет никакого отношения к ситуации в Украине, там совсем другие причины. Японский пузырь подкреплялся ростом промпроизводства и экспорта товаров с высокой добавленной стоимостью (автомобили, электроника), пока в эту гонку не включился Китай обваливший цены в десятки раз. В 1985 сосед привёз из германии японскую vhs видеокамеру за 3500 тыс марок. Помню в детстве учился ей снимать. В 2003 я сам купил новую VHS камеру Панасоник (в крутом чемодане) за 3000 грн. Вот так упала цена за 20 лет. А сколько в 80х стоили японские магнитолы шарп и тп? Люди годами работали чтобы такую купить. В конце 90х брендовые кассетники уже шли по 70-100$ а китайский ноунейм или интернационал по 20-30$
киевский рн обвалился до уровня любого обл.центра + символическая доплата за бренд.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Чет 08 лип, 2021 11:01, всього редагувалось 7 разів.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Чет 08 лип, 2021 10:46
flyman написав:тобі тре вказати точні дати і години,
Флай, ну ти розумієш, що все колись та й збудеться)) Але якраз період, хоч орієнтовно, якого року це буде - це найцінніше! Тому, ніяких точних хвилин/годин, чи місяців - не потрібно! А потрібно рік - коли буде дупа і другий рік, коли буде повна дупа?  А може, вже ж таки буде трошки краще років через 5-7? 
-
Успіх
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Чет 08 лип, 2021 10:50
flyman написав:а може дати "30Куе з куща".
Флай, запам'ятай - не може, а ТОЧНО буде! Ну, як не 30К по продажу, то 7кгрн в оренду наступного року восени - як з куща! 
-
Успіх
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Чет 08 лип, 2021 11:01
vitaliian написав:flyman справедливости ради скажу что видос не имеет никакого отношения к ситуации в Украине, там совсем другие причины. Японский пузырь подкреплялся ростом промпроизводства и экспорта товаров с высокой добавленной стоимостью (автомобили, электроника), пока в эту гонку не включился Китай обваливший цены в сотни раз. В 1985 сосед привёз из германии японскую vhs видеокамеру за 3500 тыс марок. Помню в детстве учился ей снимать. В 2003 я сам купил новую VHS камеру Панасоник (в крутом чемодане) за 3000 грн. Вот так упала цена за 20 лет. А сколько в 80х стоили японские магнитолы шарп и тп? Люди годами работали чтобы такую купить. В конце 90х брендовые кассетники уже шли по 50$
Мова про те, що те що в Японії було, тепер повторюється в глобальному масштабі. Щодо України, то як і Японія, вона сильно залежить від зовнішніх ринків та експорту, тому напр. Криза 1998 так і 2008 сильно вдарила як по економіці як Японії так і України. Те що технології створюють дефляцію, теж не новина. Загалом, я притримуюся думки обліківки будівельник: менше людей при тому самому ВВП, або навіть кількість населення швидше зменшується, чим падає ВВП - ті що лишилися живими багатшають.
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Чет 08 лип, 2021 11:02
Успіх написав: flyman написав:тобі тре вказати точні дати і години,
Флай, ну ти розумієш, що все колись та й збудеться)) Але якраз період, хоч орієнтовно, якого року це буде - це найцінніше! Тому, ніяких точних хвилин/годин, чи місяців - не потрібно! А потрібно рік - коли буде дупа і другий рік, коли буде повна дупа?  А може, вже ж таки буде трошки краще років через 5-7? 
десь так: "сем-восем, но не девет"
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Чет 08 лип, 2021 11:03
flyman написав:Загалом, я притримуюся думки обліківки будівельник: менше людей при тому самому ВВП, або навіть кількість населення швидше зменшується, чим падає ВВП - ті що лишилися живими багатшають.
это работает когда государство повернуто лицом к людям, если цель ободрать то смотрим историю коллективизации, налоги на фруктовые деревья, денежные реформы и тд. Мои дед и баба не оставили родителям никакого капитала, кроме старых уже не жилых хат. А ведь работали всю жизнь. С трудом могу себе представить масштабы этого грабежа. flyman написав:Те що технології створюють дефляцію, теж не новина.
напомните какие технологии создают дефляцию на энергорынке или с/х рынках? Цену помидоров видели? Ещё в 2016 я покупал их на консервацию по 3 грн/кило. Дефляция была и будет на рынке промтоваров - смартфоны, утюги, велосипеды конвеер из миллиона китайцев может наштамповать в неограниченных количествах. Туда же движется вся IT индустрия и строительство, дома из газоблоков строятся очень быстро (если у застройщика есть на стройку деньги).
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Чет 08 лип, 2021 11:23
flyman написав:Загалом, я притримуюся думки обліківки будівельник: менше людей при тому самому ВВП, або навіть кількість населення швидше зменшується, чим падає ВВП - ті що лишилися живими багатшають
Ну, чомусь, покищо, лише "думкою багатшають" Ціни на продукти/комуналь/бетон - не дають пересічним розслабитись і відчути, що статки їхні ростуть. А мали б(з твоїх слів) - раз зменшується населення!
-
Успіх
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Чет 08 лип, 2021 12:44
vitaliian написав: flyman написав:Загалом, я притримуюся думки обліківки будівельник: менше людей при тому самому ВВП, або навіть кількість населення швидше зменшується, чим падає ВВП - ті що лишилися живими багатшають.
это работает когда государство повернуто лицом к людям, если цель ободрать то смотрим историю коллективизации, налоги на фруктовые деревья, денежные реформы и тд. Мои дед и баба не оставили родителям никакого капитала, кроме старых уже не жилых хат. А ведь работали всю жизнь. С трудом могу себе представить масштабы этого грабежа. flyman написав:Те що технології створюють дефляцію, теж не новина.
напомните какие технологии создают дефляцию на энергорынке или с/х рынках? Цену помидоров видели? Ещё в 2016 я покупал их на консервацию по 3 грн/кило. Дефляция была и будет на рынке промтоваров - смартфоны, утюги, велосипеды конвеер из миллиона китайцев может наштамповать в неограниченных количествах. Туда же движется вся IT индустрия и строительство, дома из газоблоков строятся очень быстро (если у застройщика есть на стройку деньги).
Я особливо так інфляції не відчуваю, так як витрати на їдло та комуналь (кавалірка\цоколь) разом $125 +-25% особливо на погоду не впилавають.
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1