Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 736737738739740 ... 1068>
Сообщение Добавлено: Вс 01 авг, 2021 15:14

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

Bolt писал(а):Навіть паяльник и ножниці для труб купив,
трубы паять не сложнее чем лего собрать, главное правильно замеры снять. А стены как под трубы бурили?
Wirująświatła

С нами с: 06.04.16
Благодарил (а): 2538 раз.

2
3
Сообщение Добавлено: Вс 01 авг, 2021 15:29

vitaliian писал(а):
  Bolt писал(а):Навіть паяльник и ножниці для труб купив,
трубы паять не сложнее чем лего собрать, главное правильно замеры снять. А стены как под трубы бурили?

Перфоратором.Дом из плит поэтому трубы идут по верху.Чтобы их запрятать , на стояки сделал каркасы из ГК картона, зашил магнезитовой плитой, сверху плитка(причем все разборное, буквально через пару месяцев заменили канализационный и водяные стояки, поэтому пригодилось)Счетчики и трубы под умывальником спрятал в тумбочку умывальника.Штробил болгаркой под трубы.
Тумба с умывальником не помещалась по ширине с ванной.Дык я стену к которой прилягает ванна сантиметра на полтора срезал .Делал болгпркой пропилы и сбивал перфоратором(стена не несущая, так , что пофиг)
Bolt

С нами с: 09.11.17
Благодарил (а): 24 раз.

1
Сообщение Добавлено: Вс 01 авг, 2021 15:36

Bolt писал(а):Делал болгпркой пропилы
у меня новострой 2011г красный кирпич, болгарка даёт такое количество красной пыли которая оседает везде и не оттирается вообще ничем. Под трубы надо было бурильщиков с алмазными коронками нанимать.
Wirująświatła

С нами с: 06.04.16
Благодарил (а): 2538 раз.

2
3
Сообщение Добавлено: Вс 01 авг, 2021 15:43

Bolt писал(а):Компакт дістав практично новий задурно.Всю сантнехніку включно з ванною та унітазом встановлював сам.Навіть паяльник и ножниці для труб купив, щоб на сантехніках з'економити.

Це все звичайно супер(і я так роблю) - але і свій час/ праця теж коштує і її теж потрібно враховувати, а не "дарувати" безкоштовно орендарям, чи при продажу - покупцеві!
Успіх

С нами с: 18.03.21
Благодарил (а): 299 раз.

4
8
1
5
Сообщение Добавлено: Вс 01 авг, 2021 15:44

vitaliian писал(а):
  Bolt писал(а):Делал болгпркой пропилы
у меня новострой 2011г красный кирпич, болгарка даёт такое количество красной пыли которая оседает везде и не оттирается вообще ничем. Под трубы надо было бурильщиков с алмазными коронками нанимать.

Дык я перед пропилом мочил стену, а потом пилил пока , чтото видел.Потом технологический перерыв на пол часа на оседание пыли.Кухню удалось на два сантиметра длинее сделал.Там в углу кусок плиты выступал и строители, чтоб не заморачиваться всю стену закидали овно штукатуркой.Я срезал это уступ и в результате стену удалось вместо штукатурки выровнять тонким слоем шпаклевки.
Bolt

1
Сообщение Добавлено: Вс 01 авг, 2021 15:49

Успіх писал(а):
  Bolt писал(а):Компакт дістав практично новий задурно.Всю сантнехніку включно з ванною та унітазом встановлював сам.Навіть паяльник и ножниці для труб купив, щоб на сантехніках з'економити.

Це все звичайно супер(і я так роблю) - але і свій час/ праця теж коштує і її теж потрібно враховувати, а не "дарувати" безкоштовно орендарям, чи при продажу - покупцеві!

Я не працюю, тож часу маю більш ніж достатньо.
Bolt

1
Сообщение Добавлено: Вс 01 авг, 2021 15:52

Bobua писал(а):
  vitaliian писал(а):
  Bobua писал(а):Але чомусь є відчуття, що "вриватись" у верх.цін.сегмент (грн/м2) навіть не знаючи наперед яка там конкуренція - то якось необачно.
в верхний сегмент со смартом? скажите что вы пошутили...

На м2бомбері можна сортувати квартири по ціні одного м2.
Можливо, і винайм квартир так само можна сортувати?

І ця ціна (за 1 м2) мені здається єдино розумною для порівняння.
Так само як і харчі треба порівнювати по цінах одного кг ли літра (в Ашані пишуть) в не тупо "в лоб"...
Метри в різному житлі не однаково корисні
Faceless
Модератор

С нами с: 24.01.12
Благодарил (а): 1511 раз.

4
9
3
Сообщение Добавлено: Вс 01 авг, 2021 16:12

Час - це гроші!©

Bolt писал(а):
  Успіх писал(а):

Так я знаю/розумію - але, в тому то і справа, що ми всі недооцінюємо свій час/не рахуємо його!
А в той потрачений час(а це не 1 день і, навіть, не 1 тиждень потрачений на ремонт) можна ж провести його з більшою насолодою!
Наприклад: провести час з дітьми, дружиною, коханкою :mrgreen: на риболовлю поїхати, на море, в Карпати і т.д. і т.п.
Успіх

С нами с: 18.03.21
Благодарил (а): 299 раз.

4
8
1
5
Сообщение Добавлено: Вс 01 авг, 2021 16:21

Успіх писал(а):
  Успіх писал(а):Це все звичайно супер(і я так роблю) - але і свій час/ праця теж коштує і її теж потрібно враховувати, а не "дарувати" безкоштовно орендарям, чи при продажу - покупцеві!

Так я знаю/розумію - але, в тому то і справа, що ми всі недооцінюємо свій час/не рахуємо його!
А в той потрачений час(а це не 1 день і, навіть, не 1 тиждень потрачений на ремонт) можна ж провести його з більшою насолодою!
Наприклад: провести час з дітьми, дружиною, коханкою :mrgreen: на риболовлю поїхати, на море, в Карпати і т.д. і т.п.[/quote]
Особливо десь в листопаді або грудні місяці. Діти уже в такому віці, що в будь-момент можуть сказати, щоб незаважав жити.
Bolt

1
Сообщение Добавлено: Пн 02 авг, 2021 14:52

yurko81 писал(а):
  Успіх писал(а):Дурних нема здавати за петрушку! :lol: :mrgreen:

Якщо податок + комуналка почнуть тягнути поза 1К грн/міс., а світлого майбутнього видко не буде, то віддадуть в оренду і за 2К + комуналь, аби не йти в мінус.

Тоді Успіху прийдеться забути про "пенсію лендлорда в 50", про рибалку і роботу від 9 до 6 п"ять днів в тиждень.
flyman

С нами с: 09.03.14
Благодарил (а): 1650 раз.

1
4
  #<1 ... 736737738739740 ... 1068>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор