Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
kingkongovets, что-то в телеге все ржут с него и ждут продолжения, я тоже. Там кстати есть ролик, как наваливать 50+, что очень похоже на его ситуацию.
kingkongovets написав:..за автобусом, или фурой можно не напрягаясь валить 50+
на лисапеде с маленькими колесами без электро и передач надо поднапрячься, чтобы 50+
еще раз - складной сингл не для наваливания за фурами, а для неспешного кайфа по тротуарам и местам типа пейзажки, парка наталки, или велодорожкам) за фурами валят маклауды, им можно только позавидовать
Первый написав:Кількість угод купівлі продажу посвідчених приватними нотаріусами м Київ по рокам
2018 - 35 тис 2019 - 41 тис 2020 - 38 тис
По 2му кварталу, нажаль по Україні
2к 2019 - 69130 2к 2020 - 50600 2к 2021 - 73346
Зрадіо. вчи матчасть що таке статистика в Україні і куди її прикладати, яку інформацію можна використовувати як достовірну, а яку ні
За первичку шла речь. Хорошая мина при плохой игре?
ЗРадіо, про яку міну йде мова? Кількість реальних угод в 2 кварталі 2021 року перевищила 2 квартал 2019. І це єдиний достовірний показник. Решта а-ля капітальні вкладення фізичних осіб це фікція, Я не розумію на практиці як він формується. Простий приклад. Я купив дериватив у фінансової компанії. Подумай і розкажи як це потрапило у стат звітність у розділі кап вкладення населення в житлове будівництво. Зараз переходять на попередні договори, в яких вказується що колись хтось там передасть майнові права на належний йому об’єкт будівництва. Хто подає звіт про капітальні вкладення фізичних осіб в будівництво?
Востаннє редагувалось Первый в Вів 03 сер, 2021 18:50, всього редагувалось 1 раз.