Інвестуємо в нерухомість закордоном

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 266267268269270 ... 1057>
Повідомлення Додано: Сер 01 вер, 2021 10:22

change_pm написав:Оце нормас затєя, я не можу написати, хтось з форумчан може написати?

в кабінеті платника податків (перед тим робиш ЄЦП у Приваті 24)
https://cabinet.tax.gov.ua/
робиш звернення до податкової, через місяць отримуєш по місцю реєстрації відповідь (я так кілька років робив запит щодо курсової різниці, відповідь зберіг)

так що "курсова різниця" чим не варіант - купив долари ПА1.6 продав ПА28, ось на ці 2% і зберіг збереження.
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Сер 01 вер, 2021 10:23

flyman написав:
  change_pm написав:Це не кейс, це відповіль на питання Что дєлать?

В принципі, рік на це є... Так ти так думаєш зробити?

Так я вже зробив: працюю на оутсорсера з ЄС з клієнтом в ЄС.
Максимум, що зробити, то взяти ноут, поїхати в Польщу, Португалію, Албанію, чи ще куди, зняти кавалірку, вколотися антиковідним вакцином (або самообсервуватися 10 днів) і продовжувати працювати віддалено.
Інвойси прийдеться виставляти не на банк неньки.
Як кажуть в відосіках успішного Успіха - вийти із зони комфорта, і нарешті піти працювати в FAANG та врешті решт отримати свій лям баксів на конто та перевести в активи, що генерять пасивний дохід.
ДБ - не кашель Лаврова, а Д - думайте, Б - багатійте.

Фізично в Укрі? (відповідь я знаю)...

Зареєструвався ФОПом? Чи платиш 18+1.5 подати? - питання риторичні...

Що з гамністією? Через рік ти ці зароблені 50 куе, ні в банк не занесеш, і нічого за них купити не зможеш, бо прижмуть...
change_pm

Заблокований
Подякував: 126 раз.
Подякували: 1070 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 01 вер, 2021 10:25

change_pm написав:
  flyman написав:абсурдність ідеї амністії веде до таких висновків, або нас вважають за ідіотів, або керують нами ідіоти, чи хтось думає, що в нас не та як в Рашці робиться все через одне місце:
В отличие от России, которая предложила одну из самых лояльных и мягких амнистий на планете, но которая провалилась, амнистии в других странах показали отличные результаты
https://internationalwealth.info/deofshorization/tax-amnesty-argentina-ireland-italy/

Думаю, що таких амністій буде ще не одна.
https://mind.ua/ru/openmind/20226065-uroki-nalogovoj-amnistii-opyt-kakih-stran-ponadobitsya-ukraine
В конце 2020 года очередная амнистия стартовала в Турции, с запланированной датой завершения декларирования 30 июня 2021-го. Для страны это уже шестая амнистия с 1998 года.
Таки тре в Туреччину.

Панімаєш, флай, мене ось цей момент непокоїть і він мені зразу не сподобався...
Декларуванню підлягає нерухоме майно (земельні ділянки, площа яких більше, аніж норма безоплатного передавання, квартира чи квартири площею понад 120 кв. м

За активи, розміщені в Україні, декларантам доведеться заплатити 5% від їхньої вартості

Проте, як пояснили ТСН.ua фахівці адвокатського об’єднання «Артіус», особи, які не скористалися правом задекларувати свої активи, будуть вважатися такими, що повідомили орган контролю (податкову) про відсутність у власності активів, придбаних за рахунок доходів, з яких не сплачені податки, або обсяг таких активів не перевищує меж, визначених законом, і не потребує декларування. Тож після проведення декларування, якщо у особи виявлять незадекларовані активи, вона буде змушена відповідати за ухилення від сплати податків.

Читаєм уважно цитати, з них виходить, все що більше 120 метрів треба декларувати, 0% амністії немає, тобто тебе по факту стрижуть вдруге :mrgreen:

Читаючи статтю, коментарі, я і надалі стверджуюсь в думці стосовно того що виділено в твоєму тексті...

Тому і написав кейси, і что дєлать :?: :roll:

зі. тіпіли можновладці... створюють проблеми на рівному місці...

три види ЦА:
- олені, що побіжать з переляку декларувати, і засвітять, наприклад нерухомість, що потім попаде під оподаткування
- влада, яка постриже оленів
- жирні коти, які за долю малу відбілять нелегальні доходи

Решті то все, як геморой до дупи.
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Сер 01 вер, 2021 10:26

change_pm написав:Кейс 2:
- людина в 2012-13 роках поміняла 800 тис гриші на 100 куе, тримала на депошках під хх%, вклала в нерухомість.
Наразі має 200 кв.метрів на КРЖН = 3 млн гриші по ціні інвестицій...

Податкова бачить 800 тис гриші, а 3 млн не бачить. Что дєлать?

В усіх випадках, 500 і 800 тис чисті, білі грощі, з яких заплочено податки...

У мене є думка стосовно кейсу 2...

200 кв. метрів (сподіваюсь вони у вас в вигляді однушок, двушок і т.д.) записуємо на рідню, і вуаля, всі мають менше 120 метрів, нічого гамністувати не треба 8)
change_pm

Заблокований

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 01 вер, 2021 10:27

change_pm написав:
  flyman написав:
  change_pm написав:Це не кейс, це відповіль на питання Что дєлать?

В принципі, рік на це є... Так ти так думаєш зробити?

Так я вже зробив: працюю на оутсорсера з ЄС з клієнтом в ЄС.
Максимум, що зробити, то взяти ноут, поїхати в Польщу, Португалію, Албанію, чи ще куди, зняти кавалірку, вколотися антиковідним вакцином (або самообсервуватися 10 днів) і продовжувати працювати віддалено.
Інвойси прийдеться виставляти не на банк неньки.
Як кажуть в відосіках успішного Успіха - вийти із зони комфорта, і нарешті піти працювати в FAANG та врешті решт отримати свій лям баксів на конто та перевести в активи, що генерять пасивний дохід.
ДБ - не кашель Лаврова, а Д - думайте, Б - багатійте.

Фізично в Укрі? (відповідь я знаю)...

Зареєструвався ФОПом? Чи платиш 18+1.5 подати? - питання риторичні...

Що з гамністією? Через рік ти ці зароблені 50 куе, ні в банк не занесеш, і нічого за них купити не зможеш, бо прижмуть...

- валюти в неньку не заводити (е-резиденс в Естонії, напр., або ТОВка які офшорі, пайонір в кінці то кінців, або крипта - холодний/гарячий гаманець)
- ту що є, вивозити в трусах Анталії (акурт в помощь)

Вище написав ЦА гамністії, і вихлоп буде колонульовий

з.і.
я вже кілька років пишу тут на фінанс.уа: якщо є активів більше на 100куе - пора змінювати ПМЖ/громадянство
Востаннє редагувалось flyman в Сер 01 вер, 2021 10:31, всього редагувалось 1 раз.
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Сер 01 вер, 2021 10:31

flyman написав:три види ЦА:
- олені, що побіжать з переляку декларувати, і засвітять, наприклад нерухомість, що потім попаде під оподаткування

зі статті...
«Податковій буде цікаво перевірити, чи всі свої активи задекларували люди чи ні. Тож людина, яка бере участь в амністії, ризикує бути притягнутою до відповідальності за різні злочини, включаючи несплату податків за активами, які вона не вказала при податковій амністії», – пояснює в коментарі ТСН.ua економічний експерт Олександр Хмелевський.
change_pm

Заблокований

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 01 вер, 2021 10:32

change_pm написав:

зі статті...
«Податковій буде цікаво перевірити, чи всі свої активи задекларували люди чи ні. Тож людина, яка бере участь в амністії, ризикує бути притягнутою до відповідальності за різні злочини, включаючи несплату податків за активами, які вона не вказала при податковій амністії», – пояснює в коментарі ТСН.ua економічний експерт Олександр Хмелевський.

представляєш, як будуть завалені суди, і скільки то буде та трахомудія тягнутися
ДБ

по тексту тлумачення на оленячу мову - "олені, біжить декларуватися, шоб ми вас не шукали, бо нам лінь (мами інші важливіші справи, чим шукати оленів)", бо інакше ризикуєте отримати "бо-бо" і "вжух-вжух", якщо якого оленя піймаєм для піару які ми страшні в гніві

з.і.
дрожачими руками рахую площу сумарну кавалірок, чи не перевищує 120м2
з.з.і.
цоколь куда пхати - як нежила творча майстерня-комірка Папи Карли, чи тіпо квартира для чурки Буратіни?
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Сер 01 вер, 2021 10:45

flyman написав:
  change_pm написав:Оце нормас затєя, я не можу написати, хтось з форумчан може написати?

в кабінеті платника податків (перед тим робиш ЄЦП у Приваті 24)
https://cabinet.tax.gov.ua/
робиш звернення до податкової, через місяць отримуєш по місцю реєстрації відповідь (я так кілька років робив запит щодо курсової різниці, відповідь зберіг)

так що "курсова різниця" чим не варіант - купив долари ПА1.6 продав ПА28, ось на ці 2% і зберіг збереження.

Що вони тобі відписали? Бо моєму кейсі 2, якраз нерухомість від курсової різниці...

зі. а хто ім дохтур, шо вони не можуть тримати курс гриваса постійним 30 років?
change_pm

Заблокований

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 01 вер, 2021 10:48

flyman написав:
  change_pm написав:

зі статті...

представляєш, як будуть завалені суди, і скільки то буде та трахомудія тягнутися
ДБ

по тексту тлумачення на оленячу мову - "олені, біжить декларуватися, шоб ми вас не шукали, бо нам лінь (мами інші важливіші справи, чим шукати оленів)", бо інакше ризикуєте отримати "бо-бо" і "вжух-вжух", якщо якого оленя піймаєм для піару які ми страшні в гніві

з.і.
дрожачими руками рахую площу сумарну кавалірок, чи не перевищує 120м2
з.з.і.
цоколь куда пхати - як нежила творча майстерня-комірка Папи Карли, чи тіпо квартира для чурки Буратіни?

А хто тобі сказав, що суд будуть завалені?! ДФС скопоном занесе в суд 100500 справ, суддя (хантер) прийме рішення скопом, автоматичне блокування рахунків і списання пені + штрафи + податки...

А ти ве потім бігай... :mrgreen:
change_pm

Заблокований

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 01 вер, 2021 10:54

change_pm написав:А хто тобі сказав, що суд будуть завалені?! ДФС скопоном занесе в суд 100500 справ, суддя (хантер) прийме рішення скопом, автоматичне блокування рахунків і списання пені + штрафи + податки...

А ти ве потім бігай... :mrgreen:

тоді закрити і вивести всі ліквідні активи, а нерухомість хай орештовуют та штрафують...

але ж вже писав, що цілі відбілити бабло жирних котів, а не ловити та стригти оленів
Востаннє редагувалось flyman в Сер 01 вер, 2021 10:55, всього редагувалось 1 раз.
flyman

Профіль

1
3
  #<1 ... 266267268269270 ... 1057>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему