|
Іпотеку СПЛАЧУЮТЬ ЗА ВАС орендарі, а Ви - кайфуєте! |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Чет 02 вер, 2021 13:21
Успіх написав: Faceless написав:Якщо за кілька років ситуація зі ставками не погіршиться, думаю взяти ще
Ввійшли в смак)) Все у вас гарно тому, що перший внесок 50%. З такими вхідними - то і моя ця тема "орендарі сплачують за вас" спокійно працює  Тому, як наступного року почне працювати на мене мій смарт, то спокійно можна брати другий(але в зданому) в іпотеку, з першим внеском +/-30% і оренда з двох смартів, буде спокійно покривати іпотечний платіж, навіть, ще 1-2К буде залишатись... Залишилось лише "за малим" - наскирдувати на ремонт, запустити смарт в оренду, а тоді ще мати наскирдовані кошти на перший внесок)) Бо на ремонт, то можна і іпотеку взяти з запасом))
На ремонт іпотеку взяти не вийде. Що можна - взяти з мінімальним внеском, маючи ще й еа ремонт - то є доцільним
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1495 раз.
- Подякували: 8233 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Чет 02 вер, 2021 13:29
Faceless написав:Успіх написав: Faceless написав:Якщо за кілька років ситуація зі ставками не погіршиться, думаю взяти ще
Ввійшли в смак)) Все у вас гарно тому, що перший внесок 50%. З такими вхідними - то і моя ця тема "орендарі сплачують за вас" спокійно працює  Тому, як наступного року почне працювати на мене мій смарт, то спокійно можна брати другий(але в зданому) в іпотеку, з першим внеском +/-30% і оренда з двох смартів, буде спокійно покривати іпотечний платіж, навіть, ще 1-2К буде залишатись... Залишилось лише "за малим" - наскирдувати на ремонт, запустити смарт в оренду, а тоді ще мати наскирдовані кошти на перший внесок)) Бо на ремонт, то можна і іпотеку взяти з запасом))
На ремонт іпотеку взяти не вийде. Що можна - взяти з мінімальним внеском, маючи ще й еа ремонт - то є доцільним
Так то і малось на увазі)) Маючи 50-60% першого внеску, береться іпотека з 20-30% першого внеску.
-
Успіх
-
-
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Чет 02 вер, 2021 22:25
Успіх написав: Faceless написав:Якщо за кілька років ситуація зі ставками не погіршиться, думаю взяти ще
розтермінування від забудовника вигідніше іпотеки, як на мене
-
flyman
-
-
- Подякував: 1605 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Чет 02 вер, 2021 23:51
flyman написав: Успіх написав: Faceless написав:Якщо за кілька років ситуація зі ставками не погіршиться, думаю взяти ще
розтермінування від забудовника вигідніше іпотеки, як на мене
Розтермінування зазвичай на короткий строк, з прив'язкою до курсу (причому, тільки в сторону здорожчання), якщо розраховувати виплатити роаи за три то мабуть вигідніше, якщо за інших умов - не факт І, звісно, стосується тільки новобуду і без ремонту, хіба в КАНу в Республіці
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1495 раз.
- Подякували: 8233 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: П'ят 03 вер, 2021 10:32
Faceless написав:розтермінування від забудовника вигідніше іпотеки, як на мене
Розтермінування зазвичай на короткий строк, з прив'язкою до курсу (причому, тільки в сторону здорожчання), якщо розраховувати виплатити роаи за три то мабуть вигідніше, якщо за інших умов - не факт І, звісно, стосується тільки новобуду і без ремонту, хіба в КАНу в Республіці[/quote] - чим погано, якщо гривня зміцнюється, - є забудовники із розсрочкою у грн, - є забудовники, в яких фіксована розсрочка, без росту в ціні Висновок: не одною іпотекою. Але для ніщебродів, які збираються виплачувати кавалірку 30 років, то їм і іпотека не дохтор.
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: П'ят 03 вер, 2021 10:56
flyman написав:- чим погано, якщо гривня зміцнюється
Погано, що на короткий термін! Як правило, розтермінування на рік-2 поки добудують/здадуть... flyman написав:- є забудовники із розсрочкою у грн,
Всі забудовники із розтермінуванням в грн  але ВСІ прив'язують до курсу!(нема дурних) flyman написав:- є забудовники, в яких фіксована розсрочка, без росту в ціні
Так, але знову ж таки - прив'язують до курсу!(а ціною себе зразу не образили)  flyman написав:Висновок:
Висновок: Якщо чуть-чуть не вистачає до повної суми, чи наприклад, скирда розкидана на депо(як у мене було) - то розтермінування у забудовника - "нас спасьот!"))) А от якщо не вистачає +/- половини, то тут вже іпотека "врятує світ"))) Переваги іпотеки: 1. Можна "догнати свою мрію"(Сержику, привіт)) 2. В банках є фіксовані ставки на 3-5р. - і все це в гривні! Тому, якщо гривня тю-тюююю, а є "подушка безпеки" в долярчиках, то тоді просто думаєм)дієм/багатієм!© 
-
Успіх
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: П'ят 03 вер, 2021 11:48
Перенесу тему про хостели сюди, так як така ідея теж має право на життя)) То може і мені в своєму смарті зробити шість койкомісць?)))) Але ні, там треба адміністратора тримати/годувати. Тож, мінімум треба брати трьоху і тоді вже можна робити хостел під назвою "Успішний Успіх"))) Raymond написав: Успіх написав: Raymond написав:По-этому из всего выше написаного видимо самый лучший вариант избавиться за 35-40 тыс.
Так, це кращий варіант. А ще, як варіант, зробити там хостел на 12-15 койко-місць)))
ви що , там такі сусіди , що потім жити не дадуть , то відпадає однозначно. там або здавати подобово, або довготривало, дорого не здасться , бо без ліфта 4 поверх(
Бачу відповідь потерли..... Тож ще раз напишу)) Сусіди у Вайбер-групі мені пояснили, що подобовка - це зло!А от хостел - нормас!Так як там постійно знаходиться адміністратор і слідкує за всім. Каже, що як була в хостелі, то там зразу попередили, щоб після 22:00 говорити пошепки/ходити тихенько/незаважати сусідам по кімнаті Каже, що максимум з шуму що було, то храп сусіда Так що над хостелом варто подумати! 
-
Успіх
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: П'ят 03 вер, 2021 12:23
Raymond написав: Успіх написав:Бачу відповідь потерли..... Тож ще раз напишу)) Сусіди у Вайбер-групі мені пояснили, що подобовка - це зло!А от хостел - нормас!Так як там постійно знаходиться адміністратор і слідкує за всім. Каже, що як була в хостелі, то там зразу попередили, щоб після 22:00 говорити пошепки/ходити тихенько/незаважати сусідам по кімнаті Каже, що максимум з шуму що було, то храп сусіда Так що над хостелом варто подумати! 
він не потягне ніяких хостелів, хоча ідея реально непогана! бо там останній поверх і здається 2 сусідні квартири сусіди теж мають намір продати, якщо б весь поверх обєднати в 1 квартиру, точніше може вийти не хостел а навіть міні готель! Досить непогана ідея, але то треба на все кошти , щоб викупити 2 сусідні квартири і робити переобладнання і ремонт, може хтось з Вас хоче, то будь-ласка, можна зробити такий бізнес. Як для центру , щоб зробити міні готель чи хостел, то в принципі не такі великі кошти. Там навпроти є готель , здається Україна, цілий будинок, переобладнали в 4*, теж без ліфтів а номери здають від 100 евро!
От читаю це і вже не перший раз переконуюсь/бачу, що гроші валяються під ногами  їх просто треба мати бажання підняти!  💷💶💴💵🧞
-
Успіх
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: П'ят 03 вер, 2021 13:57
Успіх написав: flyman написав:- чим погано, якщо гривня зміцнюється
Погано, що на короткий термін! Як правило, розтермінування на рік-2 поки добудують/здадуть... flyman написав:- є забудовники із розсрочкою у грн,
Всі забудовники із розтермінуванням в грн  але ВСІ прив'язують до курсу!(нема дурних) flyman написав:- є забудовники, в яких фіксована розсрочка, без росту в ціні
Так, але знову ж таки - прив'язують до курсу!(а ціною себе зразу не образили)  flyman написав:Висновок:
Висновок: Якщо чуть-чуть не вистачає до повної суми, чи наприклад, скирда розкидана на депо(як у мене було) - то розтермінування у забудовника - "нас спасьот!"))) А от якщо не вистачає +/- половини, то тут вже іпотека "врятує світ"))) Переваги іпотеки: 1. Можна "догнати свою мрію"(Сержику, привіт)) 2. В банках є фіксовані ставки на 3-5р. - і все це в гривні! Тому, якщо гривня тю-тюююю, а є "подушка безпеки" в долярчиках, то тоді просто думаєм)дієм/багатієм!© 
ага в грн. під 20%+ відсотків, а ще до того купа страховок та комісій... думате.. багатійте
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: П'ят 03 вер, 2021 14:51
Успіх написав:А от хостел - нормас! Так як там постійно знаходиться адміністратор і слідкує за всім.
были когда то антикафе во льв и уже закрылись, а жаль, возле вокзала бы была тема, приехал в 5 утра а заселение в 12 и что 7 часов делать? можно в платном зале посидеть но там нет плюшек в виде бесплатного вайфай, розеток, чая с печеньками. Мешает голос диктора, храп, шум чемоданов на колесах и не свежий воздух.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2