budivelnik написав:В світлі інформації про 100 000 вакцинованих і 100 000 не вакцинованих в групі 60+...я вже починаю задумуватись А може шукати якийсь інший критерій крім віку? А то з ККД 0,1% ( у паровоза було до 10%) - ми далеко не заїдемо
Та я теж вже не так впевнена, як раніше.. Бо ще більше досліджень начиталася Після того, як мої троє неваксів 60+ одужали за 7 днів від ОРВІ (тести у всіх не показали ковід), вони тим більше не хочуть вакцинуватися Лише свекруха досі вагається.
Внимательно смотрю на вашу ложь
К таким заявлениям следует прилагать доказательства, чтобы не выглядеть клеветницей.
budivelnik написав:А тепер уточніть по мною виділеному що і на що ви ділити зібрались
118 / 18.5 = 6,37 саме на стільки вакцинація зменшує віргідність потрапити в лікарню для вакцинованих. Але це за умови що навколо 60% вакцинованих, при 10% як в Україні співвідношення буде вище
budivelnik написав:А тепер уточніть по мною виділеному що і на що ви ділити зібрались
118 / 18.5 = 6,37 саме на стільки вакцинація зменшує віргідність потрапити в лікарню для вакцинованих. Але це за умови що навколо 60% вакцинованих, при 10% як в Україні співвідношення буде вище
Я ж не проти Можна рахувати в разах..і я погоджуюсь що в 6,37 рази.... А можна рахувати в абсолютних величинах -кількість важко захворівших в групі 100 000 вакцинованих =18,5 важко хворих=0,0185% захворівших 100 000 невакцинованих=118 важко хворих=0,118% захворівших Між 0,0185 і 0,118 = 6,37 рази.. але що 0,01 що 0,1% - це межа математичної похибки І до цього спробуйте зрозуміти Ви вігнали 100 000-чам осіб приблизно 200 000-300 000 вакцин Як думаєте ці 200 000-300 000 вакцин зіпсували здоровья 99900 більше ніж виграло 100 осіб не потрапивших в лікарню важкохворими чи менше?
Розумієте ? Сто осіб - виграло...я з цим не сперичаюсь 99900 осіб - програло і це ніяк не можете зрозуміти Ви. Але коли 0,1% виграє і 99,9% програють? - як це називається в економіці - олігархи пригнітили населення в політиці - геноцид влади.... а в медицині?-я особисто вважаю це також геноцидом
fler написав:К таким заявлениям следует прилагать доказательства, чтобы не выглядеть клеветницей.
3 из 3 тестов негатив при ковиде, а как же, верю. И 1-2 дня подышать на ИВЛ с одной почкой и рассказывать что просто грипп, ОРВИ. Мама моей подруги 3 недели на кислороде, без ИВЛ и потом до сих пор разрабатывает лёгкие трубочкой. А тут сходил подышать приятель с одной почкой и всё как грипп... Кстати, как при негативных тестах всех 3 человек Вы в курсе что был ковид? Святая Мадонна, так врать )))
budivelnik написав:Як думаєте ці 200 000-300 000 вакцин зіпсували здоровья 99900 більше ніж виграло 100 осіб не потрапивших в лікарню важкохворими чи менше?
Про шкоду вакцин в порівнянні з вірусом ми здається вже проходили, Ви забули?
1540 заболевших в больницах, остальные болеют в домашних условиях или в специально оборудованных помещениях гостиниц. Состояние 992 пациентов оценивается врачами как тяжелое, 388 из них в критическом состоянии, 296 подключены к аппаратам ИВЛ и ЭКМО.
а зараз -
Состояние 679 (-47 за неделю; примерно 0,7% от текущего числа зараженных) пациентов оценивается врачами как тяжелое, 200 из них в критическом состоянии, 143 подключены к аппаратам ИВЛ или ЭКМО.
Боюсь що там не 100, а дещо більше, Ви не врахували тих хто взагалі не захворів
Востаннє редагувалось IgA в Сер 08 вер, 2021 21:22, всього редагувалось 1 раз.
Дослідники з Швеції вивчили групу пацієнтів із середнім віком 22 роки. Їм не вдалося виявити статистично значущої різниці між функціоналом легень у тих, хто переніс коронавірус, і тими, у кого його не було. Автори дослідження вважають, що у молодих людей легені не страждають в такій мірі, в якій це спостерігається у осіб середнього і старшого віку. http://zdorovia.com.ua/infekcii/50939ko ... yudei.html
Скоріше б розібралися, до чого призвела вакцинація цієї групи, а саме як вона вплинула на природний імунітет та здоров'я в цілому
fler написав:К таким заявлениям следует прилагать доказательства, чтобы не выглядеть клеветницей.
3 из 3 тестов негатив при ковиде, а как же, верю. И 1-2 дня подышать на ИВЛ с одной почкой и рассказывать что просто грипп, ОРВИ. Мама моей подруги 3 недели на кислороде, без ИВЛ и потом до сих пор разрабатывает лёгкие трубочкой. А тут сходил подышать приятель с одной почкой и всё как грипп... Кстати, как при негативных тестах всех 3 человек Вы в курсе что был ковид? Святая Мадонна, так врать )))
Прилагать доказательства - это не пересказывать своими словами, а выложить скрин или ссылку на соответствующие мои посты.
Почитал я не сильно вникая в рассчеты , бегло, вот эти "0.0*%*на межі похибки " от строителя, и сразу вопрос. Это он подумал , что 100+ тяжёлых на 100 тыс человек невакцинированных, и 18 на 100 тыс вакцинированных , что они все переболели?? Это текущая цифра, она растет.
За две недели с начала августа, на фоне экспоненциального роста «четвертой волны», тяжелая заболеваемость среди вакцинированных стариков (в пересчете на 100,000) выросла вдвое, среди невакцинированных — почти втрое.
И будет расти, пока все не переболеют. Что он нам рассказывает о "вредит 99.9%, помогаем 0.1%???
Вот лишь за один день, на 100к 60+ стариков
И такие цифры есть по каждому дню.
Востаннє редагувалось Hotab в Сер 08 вер, 2021 21:54, всього редагувалось 1 раз.