|
Епідемія коронавірусу в Україні та світі |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
Додано: Сер 08 вер, 2021 21:44
fler написав: budivelnik написав: fler написав:Так мы с п.Будівельником и выступаем ЗА вакцинацию 60+. Уже два баяна порвали, но вакцинаторы в упор не замечают
В світлі інформації про 100 000 вакцинованих і 100 000 не вакцинованих в групі 60+...я вже починаю задумуватись А може шукати якийсь інший критерій крім віку? А то з ККД 0,1% ( у паровоза було до 10%) - ми далеко не заїдемо
Та я теж вже не так впевнена, як раніше.. Бо ще більше досліджень начиталася Після того, як мої троє неваксів 60+ одужали за 7 днів від ОРВІ (тести у всіх не показали ковід), вони тим більше не хочуть вакцинуватися  Лише свекруха досі вагається.
Вже пояснював, що небезпеку Ковіду дивляться не по відсотках, а по масовості захворювання. З цієї масовості випливає вже значна кількість важко перехворівших (впритул до смерті). Вакцінація аправлена на полегшення перебігу хвороби, наслідків хвороби. При цьому фахівці не вважають ризики вакцінації занадто великими. І якщо рмк-вакцини ще може й несуть ризики (ключове слово - може), то які загрози від Короноваку, що виготовлений за традиційною методикою?! Хіба що витрата коштів...
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 08 вер, 2021 21:54
IgA написав:Боюсь що там не 100, а дещо більше, Ви не врахували тих хто взагалі не захворів
Шкода мені вас вакцинаторів... Зашугали вас як дорослих....а статистикою Ви володієте гірше дітей. 1 В приведенній Вами статті йдеться про....ОДИН ДЕНЬ 2 Тому теоретично результати треба множити на 365...але в цій самій статті йдеться що за два тижні а - захворювання невакцинованих зроси в 3 рази і сягнули 118 б - захворювання невакцинованих зросли в 2 рази і сягнули 18 3 Таким чином невакциновані починали з 40 на перше серпня , вакциновані з 9 на перше серпня 4 Ні ви , ні я не знаємо як довго буде йти цей ріст..тим більше що станом на сьогодні всього 400+важкохворих.... Але ще раз Навіть у випадку, коли доля хворих вакцинованих виросте до 0,5% ( в 50 разів), а доля хворих невакцинованих до 7% ( 70 разів) - то все одно цифри будуть не на користь вакцинацій. Ще раз наголошую Повинна бути якесь співвідношення вакцинувань і виграш від вакцинувань І це співідношення повинно бути не на малих цифрах..Тобто різниця в 6 чи 9 разів на величині в 0,1% - це ні про що .
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 08 вер, 2021 21:56
detroytred написав:а по масовості захворювання. З цієї масовості випливає вже значна кількість важко перехворівших (впритул до смерті).
Не лякайте -і лякані не будете За 2 роки в Україні - 50000+ від ковіду з яких 90% у групі 60+ За цих самих 2 роки в Україні -мінус 140 000 чоловічого населення і так вже 30 років... Чого не лякались цифр втрат чоловіків і боїтесь на порядок менших втрат серед хронічнохворих? Ніякої масовості не має Є певні проблеми у вікових групах Є проблеми в чоловіків ( в 1,5-2 рази вища летальність від ковіду ніж у жінок) Якби мені дали можливість побачити групи крові, наявність хронічних хвороб і результати аналізів..я навіть з будівельною освітою вивів би ще якісь параметри ,які б точніше передбачали кому боятись і вакцинуватись,кому просто переживати, а кому заьити.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 08 вер, 2021 22:02
budivelnik написав: IgA написав:Боюсь що там не 100, а дещо більше, Ви не врахували тих хто взагалі не захворів
Шкода мені вас вакцинаторів... Зашугали вас як дорослих....а статистикою Ви володієте гірше дітей. 1 В приведенній Вами статті йдеться про....ОДИН ДЕНЬ 2 Тому теоретично результати треба множити на 365...але в цій самій статті йдеться що за два тижні а - захворювання невакцинованих зроси в 3 рази і сягнули 118 б - захворювання невакцинованих зросли в 2 рази і сягнули 18 3 Таким чином невакциновані починали з 40 на перше серпня , вакциновані з 9 на перше серпня 4 Ні ви , ні я не знаємо як довго буде йти цей ріст..тим більше що станом на сьогодні всього 400+важкохворих.... Але ще раз Навіть у випадку, коли доля хворих вакцинованих виросте до 0,5% ( в 50 разів), а доля хворих невакцинованих до 7% ( 70 разів) - то все одно цифри будуть не на користь вакцинацій. Ще раз наголошую Повинна бути якесь співвідношення вакцинувань і виграш від вакцинувань І це співідношення повинно бути не на малих цифрах..Тобто різниця в 6 чи 9 разів на величині в 0,1% - це ні про що .
Ні! Саме про що! Коли мова йде про долі, життя людей. То ці рази мають суттєве значення. В 21-ому столітті-то.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 08 вер, 2021 22:06
fler написав:Дослідники з Швеції вивчили групу пацієнтів із середнім віком 22 роки....
А вы не могли бы привести более конкретный источник этого исследования? В статье (по вашей ссылке) нет ни конкретных фамилий исследователей, ни организации которая провела исследования, ни где это исследование опубликовано. Только какие-то неизвестные вчені з Швеції
и больше ничего.
-
yanyura
-
-
- Подякував: 2048 раз.
- Подякували: 1536 раз.
-
-
Профіль
-
-
7
Додано: Сер 08 вер, 2021 22:08
detroytred написав:Коли мова йде про долі, життя людей. То ці рази мають суттєве значення. В 21-ому столітті-то.
Я щось не догнав Ви виходить про долі групи з 100-1000 осіб зі 100 000 А я про долі 99000-99900 з цієї ж групи ви виходить білий і пухнастий а я бука-бяка? А чим тих 99000 - гірші , що вони заради 1000 повинні собі колоти щось , що їх здоровя не покращить.21 століття - вже пора переходити від військового комунізму коли всі однаково голодніабо по вашому всі однаково обколотіІ приходити до ситуацій коли 1000 хроніків виживає не тому що 99000-чам здорових вакцину колять....
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 08 вер, 2021 22:10
budivelnik написав: detroytred написав:а по масовості захворювання. З цієї масовості випливає вже значна кількість важко перехворівших (впритул до смерті).
Не лякайте -і лякані не будете За 2 роки в Україні - 50000+ від ковіду з яких 90% у групі 60+ За цих самих 2 роки в Україні -мінус 140 000 чоловічого населення і так вже 30 років... Чого не лякались цифр втрат чоловіків і боїтесь на порядок менших втрат серед хронічнохворих? Ніякої масовості не має Є певні проблеми у вікових групах Є проблеми в чоловіків ( в 1,5-2 рази вища летальність від ковіду ніж у жінок) Якби мені дали можливість побачити групи крові, наявність хронічних хвороб і результати аналізів..я навіть з будівельною освітою вивів би ще якісь параметри ,які б точніше передбачали кому боятись і вакцинуватись,кому просто переживати, а кому заьити.
Лякати - це мета. В мене такої немає. Так що не вигадуйте. Мова про Ковід. Добре, що на цю проблему звернули увагу й вирішили боротися. По вашому ж, якщо не боролися з проблемами смерті чоловіків, то й не треба звертати уваги на інші? Аргументище)) Ще раз запитую -- в чому саме полягає негатив вакцінації? Або, як мінімум, спроби вирішити проблему даної нової хвороби шляхом вакцінації населення.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 08 вер, 2021 22:13
budivelnik написав: detroytred написав:Коли мова йде про долі, життя людей. То ці рази мають суттєве значення. В 21-ому столітті-то.
Я щось не догнав Ви виходить про долі групи з 100-1000 осіб зі 100 000 А я про долі 99000-99900 з цієї ж групи ви виходить білий і пухнастий а я бука-бяка? А чим тих 99000 - гірші , що вони заради 1000 повинні собі колоти щось , що їх здоровя не покращить.21 століття - вже пора переходити від військового комунізму коли всі однаково голодніабо по вашому всі однаково обколотіІ приходити до ситуацій коли 1000 хроніків виживає не тому що 99000-чам здорових вакцину колять....
Да-да)) Розвинуті країни, в яких повним ходом йде вакцінація, за військовий комунізм і тещо? Що ви вигадуєте... Вакцінація полегшує перебіг хвороби. А ви кажете, що не покращить здоров'я отим 99%.
Востаннє редагувалось detroytred в Сер 08 вер, 2021 22:15, всього редагувалось 1 раз.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 08 вер, 2021 22:14
Hotab написав:Это он подумал , что 100+ тяжёлых на 100 тыс человек невакцинированных, и 18 на 100 тыс вакцинированных , что они все переболели?? Это текущая цифра, она растет.
так он начинает со вступления: budivelnik написав:Шкода мені вас вакцинаторів... Зашугали вас як дорослих....а статистикою Ви володієте гірше дітей.
и сыпет голову пеплом: budivelnik написав:приведенній статті йдеться про....ОДИН ДЕНЬ
Ну вы поняли?? Человек даже признавая свой ляп, начинает со словом "вы зашугани не умеете в статистику")) Так надо уметь, конечно. Ну а дальше размазывание о белом бычке. В сухом остатке у нас есть то,что и сказал IgA изначально: в несколько раз в разные дни до 5..10 раз!!! меньше тяжёлых в группе вакцинированных. Попытка сказать "ну это ерунда, а не вакцина" продолжается,но выглядит уж совсем нелепо. И это мы еще смерти не брали. Там в десятки раз отрыв в пользу вакцинации. Но да,"вона не допомагає старим, і трохи шкодить молодим")))
-
Hotab
-
-
- Подякував: 404 раз.
- Подякували: 2471 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
4
2
Додано: Сер 08 вер, 2021 22:19
Тепер про негатив вакцинації Перше Вколоти 20 млн осіб *2-3 вакцини в групі 0-40 - це на скількись підірвати імунітет цієї групи, повністю усвідомлюючи що а - вакцинація в цій групі - ні на грам не додасть здоровя цим вакцинованим б - масова вакцинація усіх і в короткий термін - це злочин, адже всі інші вакцинації ,які до цього проводились на планеті Земля - були розтягнуті на 50-150 років.
Таким чином Ми ризикуємо підірвати здоровья 20 млн своїх громадян яким ще жити 30-70 років( хтось може дати довготривалий прогноз впливу вакцини) Ми ризикуємо не допомогти 10 млн в групі 40-60 років І все заради того , щоб спасти 3-5 місяців для групи 60+ років...
Як на мене Затрати здоровья і грошей нації до теоретично можливого результату - є точно невідповідними
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1