yama написав:Зачем вакцинировать тех кто уже переболел ? Почему перед вакцинацией не сделать альтернативный вариант сдачи на антитела и по результату - сертификат.
Я вже змучився повторювати 1 Я проти тотальної вакцинації 2 Я проти бездумного витрачання коштів , бо хтось налякався 3 Я за тим більшу потребу у вакцинації для тих ,кому це піде на користь 4 Я проти примусового вакцинування тих , в кого ймовірність захворіти і померти менша 0,1%
ЛАД написав:Прочитал Ваш пост viewtopic.php?p=5300623#p5300623. Понятно - "как бы чего не вышло". Но вообще-то, когда прививают детей, то за 5 лет может получиться 10% населения и больше. Тоже немалый риск. Ну и Вы почему-то боитесь, что "якийсь побічний ефект виліз , про який ніхто і не здогадувався". А что такое может получиться от ковида, не думали? "Завтра проснетесь, а у Ваших внуків...дітей не стане...". Боитесь новых мРНК-вакцин, агитируйте за разработанные по старым технологиям с убитым/ослабленным вирусом.
1 Є медичне правило Не нашкодь... І немає медичного правила Тренуйся на населенні.... Той хто хотів потренуватись- вводив бяку собі..і помирав,описуючи симптоми.. А потім його учні, аналізуючи виробляли стратегію А потім учні учнів починали впроваджувати в життя..спочатку на найвразливішій частині населення,потім( через роки) на інших групах А бездумно вакцинувати всіх поголовно і це при тому що все одно виникнуть інші штами - це дурість. 2 По дітям Те що зараз колять по графіку....перевірялось перед тим десятки років..і все одно Щороку народжується від 0,8% до 1,5% От і виходить , що не більше ніж 1% як правило в році вакцинується( це вже після того ,як пройшли десятки років від першолго впровадження вакцини)
А зачем Вы тогда отговаривает тех кому нужна? Локдауны любите или работа такая?
У вас ум за разум зачепився? Що я, що яма - чітко кажуть 1 Вакцинувати треба тих , кому це допоможе ( як правило це група 60+ +хронічно хворі) 2 Якщо людина перехворіла - її не треба змушувати вакцинуватись , в неї імунітет вже нормально відпрацював,нехай відпочиває до наступної хвороби 3 Якщо людина не перехворіла,але в її найближчому оточенні були хворі на ковід - тим більше тупо змушувати її вакцинуватись.
От і виходить Я з Ямою за ...ПРИМУСОВЕ вакцинування 10% населення А Ви за ПРИМУСОВЕ 100% населення...
Тепер думайте- хто з нас більший гуманіст, а хто дбає щоб забезпечити себе непотрібною роботою.