За час кампанії з вакцинації в Україні зафіксували 95 летальних випадків серед щеплених проти Covid-19. Як зазначають у МОЗ, 77 з цих смертей не пов'язані з введенням вакцини. (Странно, что не все 95...) При цьому, що від початку вакцинальної кампанії в Україні щепили 6 304 016 людей. https://meta.ua/uk/news/society/25041-u ... aktsinats/
Интересно посмотреть в разрезе видов вакцин - сколько от какой А также статистику по времени, как это отслеживается в нормальных странах. Напр., смертность в течение 1-14 дней после прививки и т.п.
pilker написав:Вы говорите, что группа один раз уколотых ничтожна.
это не про саму группу, а про ее абсолютные цифры в отчете ну ок для упрощения соглашусь что группа большая, и что дальше?
All deaths regardless of vaccination status 51,281 Unvaccinated 38,964 Deaths within 21 days of first dose 4,388 Deaths 21 days or more after first dose 7,289 Deaths within 21 days of second dose 182 Deaths 21 days or more after second dose 458
даже неполностью вакцинированных умерло в 3.4 раза меньше чем невакцинированных, а вакцинированных - более 60 раз меньше.
Вопрос задавался по отчету с дельтой. А там иной расклад в соотношениях. умерло неваксов 536, ваксов 142+1091.
IgA написав: Потому что дважды уколотых с повышенным риском умереть от ковида значительно больше чем невакцинированных. В репорте вакцинации есть пересчет на 100 тыс, там все становится на свои места
А в Украине с 14% вакцинированних соотношение становится прямо противоположным -
смотбрю на бритов
% населения 01.03.2021 одна доза 28,74%, две дозы 1,24% 01.04.2021 одна доза 38,98%, две дозы 6,61% 01.05.2021 одна доза 27,95%, две дозы 22,69% 01.06.2021 одна доза 19,78%, две дозы 38,16% 01.07.2021 одна доза 17,29%, две дозы 48,37% 01.08.2021 одна доза 12,29%, две дозы 56,26% 01.09.2021 одна доза 7,48%, две дозы 62,97%
тут раскидать надо 536, 142, 1091 по месяцам. Тогда и будет видно утверждение рабочие иль нет.
fler написав:По словам министра, с начала 2020 года от коронавируса в Украине скончалось 54 919 человек, из которых 44 940 (82%) — люди старше 60 лет, которые, собственно, наиболее уязвимы в период пандемии. https://telegraf.com.ua/obshhestvo/2021 ... pensionery
Увы! Вы смогли понять только первое предложение из статьи, которое и привели. Все остальные предложения (и статья в целом) оказались недоступными для вас, раз вы о них умолчали. ... В чем цель вашего поста? В усилении борьбы с вакцинацией? Показать, что заболевают и умирают в основном 60+, в надежде, что никто не откроет ссылку и не прочитает статью полностью (не увидит, что смысл статьи совсем в другом)?
Это перл, Карл! Раз вы такой умный, что знаете все о моем понимании прочитанного и даже о том, о чем я умалчиваю, откуда такие вопросы?
Потому и задаю вопросы, чтобы узнать, почему вы взяли из статьи только то, что "подтверждает" вашу позицию антивакцинации всех до 60+ и умолчали об основном посыле статьи.
Хотелось бы узнать ваше мнение о Эпидемия коронавируса в мире но это вряд ли получится. Всё, что опровергает вашу точку зрения вы "в упор" не замечаете.
У меня есть кошка (уточняю, многоцветная с преобладанием рыжего цвета, не блондинка!). Когда ей хочется зайти в квартиру, она замечает даже движение в комнате за шторами и слышит речь за закрытыми окнами и начинает тут же орать, мол запускай меня в дом. Но когда она не хочет заходить, то мгновенно слепнет и глохнет - не замечает меня, стоящего в метре от нее и не слышит мой голос ее зовущий. Ваше поведение на этой ветке сходно с ее.
fler написав:Это перл, Карл! Раз вы такой умный, что знаете все о моем понимании прочитанного и даже о том, о чем я умалчиваю, откуда такие вопросы?
Бедная Вы, несчастная! Как я Вам сочувствую! Все Вас неправильно понимают, приписывают Вам совсем не то, что Вы думаете. Обвиняют в чём-то непонятном. А Вы ведь такая белая и пушистая.
detroytred написав:budivelnik От ви знову і знову зводите оцінку негативного впливу захворювання Ковідом тільки до смертей в якості для наслідку. На цій підставі виключаєте вплив на групу не похилих. Але однією з цілей вакцінації є полегшення перебігу хвороби. На що вже багатократно звертав вашу увагу lgA. В тому числі й у молодих групах. Тобто простіше та дешевше вакцінувати, ніж лікувати й отримувати ускладнення. Нехай і не смертельні. З.и. про масову швидку вакцінацію на початку попереднього століття звісно навіть мови не було. Бо не мали фізичної змоги для такого заходу.
Ви тільки читаєте, чи бувають і такі малочислені випадки -коли аналізуєте прочитане? 1 Про яке лікування тих хто перехворів безсимптомно йдеться? 2 Про яке лікування тих , хто взагалі не захворів,але знаходився в оточенні хворих? 3 Навіщо вакцинувати тих хто знаходиться в групах описаних мною в пунктах 1 і 2 ? 4 Скільки захворівших з групи 0-40 потрапляє в лікарню ? То навіщо колоти 100% в цій групі,якщо в лікарню потрапило 1% , померло 0,01% ?
А у всіх інших - коліть скільки і куди заманеться.
Так і кажу: ви читаєте опонентів? Текст, що написаний? Чи тільки рефлесуєте для подання лише своїх думок?
Навіть без потрапляння в лікарню навіть молода людина може дома важче та довше хворіти, ніж якщо б отримала вакцінування. Тобто втрачати час і споживати ліки та отримувати лікування. Ще й потім довго мати ускладнення. Замість вакцінуватися й легше перенести хворобу.
І оце все може перебити лише достатня ймовірність негативного впливу вакцінації у майбутньому. Ви чомусь вважаєте, що фахівці цей фактор не бачать або безпідставно ігнорують. І лише ви передбачаєте ризики.
Є статистика - є фантазії... Статистика каже 99% перехворівших у групі 0-40 - перехворіли БЕЗСИМПТОМНО Про які ліки , чи довше хворіла, чи ще там щось йдеться? Ще раз БЕЗСИМПТОМНО То навіщо тому ,хто навть не бачив що хворів - полегшувати свою хворобу? шляхом вакцинування.яке все одно має ті чі інші ризики.
1 Про яке лікування тих хто перехворів безсимптомно йдеться? 2 Про яке лікування тих , хто взагалі не захворів,але знаходився в оточенні хворих? 3 Навіщо вакцинувати тих хто знаходиться в групах описаних мною в пунктах 1 і 2 ? 4 Скільки захворівших з групи 0-40 потрапляє в лікарню ? То навіщо колоти 100% в цій групі,якщо в лікарню потрапило 1% , померло 0,01% ?
и есть факты
"На цей час у полі мого зору усі киснезалежні пацієнти - це ті, хто не вакцинувався. Вакциновані люди також хворіють, але переносять легко або середньої тяжкості - температура, незначне ураження легень - і виходять з хвороби без медикаментозного лікування, антибактеріальної терапії тощо", - написала Ножевнікова у Facebook. {Катерина Ножевнікова, яка допомагає мешканцям Одеської області}
Вона додала, що в реанімації лежить лише один пацієнт, якого вакцинували, але у нього лейкемія, тому перебіг хвороби важкий. ... Немає жодного важко хворого вакцинованого або померлого від ковіду і у Харківській області, розповів заступник голови ХОДА Михайло Черняк.
"Із 947 людей, які сьогодні перебувають у лікарні, тільки 3,5% є вакцинованими. Це свідчить про те, що, як казав Міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко, пандемія стає пандемією невакцинованих. Жодної людини з вакцинованих немає - ні в реанімації, ні серед мертвих", - сказав чиновник на брифінгу 16 вересня.
Чему верить - предположениям, не подтвержденным фактами, или фактам, каждый решает сам.
І в чому те що написали Ви - заперечує те що написав я? Я написав в групі 0-40 - практично не хворіють...а заради тих 0,1% які захворіють - колоти примусово 99,9% тим хто не захворіє - по моєму не правильно. Ви вважаєте що правильно А по суті Хто визначив що ви правильно а я ні?
yanyura У вас довольно странная манера задавать вопросы - сначала утверждаете, что человек ничего не понял, делаете какие-то выводы о ходе его мыслей, а затем спрашиваете о цели поста. Выходит, что ничего не поняли именно вы. На этой ветке я совершенно четко выражаю свою позицию. Понял/не понял зависит от кругозора и способности мыслить, я не могу влиять на это. Объяснять, разжевывать мне часто не хочется, особенно людям, которые не хотят понимать или их взгляды кардинально расходятся с моими. Возможно, для вас я так и останусь загадкой.
fler написав:Это перл, Карл! Раз вы такой умный, что знаете все о моем понимании прочитанного и даже о том, о чем я умалчиваю, откуда такие вопросы?
Бедная Вы, несчастная! Как я Вам сочувствую! Все Вас неправильно понимают, приписывают Вам совсем не то, что Вы думаете. Обвиняют в чём-то непонятном. А Вы ведь такая белая и пушистая.
А може це ковідперешугані - далеко не білі і пухнасті 1 Флер привела данні що 82% померлих в групі 60+.. Де вона помилилась? Що вона придумала? Чого Ви до неї причепились з своїми фантазіями,яких Флер не писала? 2 Чи може хтось мати думку,яка описана приблизно так Якщо 4/5 смертей в групі 60+ яка складає 25% населення...то 92/100 зусиль по вакцинації повинні бути спрямовані на групу 60+ і тільки 8/100 на групу 0-60
Востаннє редагувалось budivelnik в Вів 21 вер, 2021 17:50, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik написав:Хто визначив що ви правильно а я ні?
Тот же, кто и вызначыв
budivelnik написав:99% перехворівших у групі 0-40 - перехворіли БЕЗСИМПТОМНО
То есть НИКТО. Перл от Будивельныка , занимающий втрое место по глупости: все, кто болели дома , не попав в стационар - бессимптомные.
На первом месте по прежнему остаётся формула вызначення проценту иммунитета человека, в которой присутствует все население земного шара. Я уже не знаю, чья математика меньше пробивает дно: от Ромасика или Будивельныка))
fler написав:Возможно, для вас я так и останусь загадкой