|
Продуктові ринки і не тільки у валютному контексті |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
Додано: Суб 25 вер, 2021 11:58
Успіх написав: Denik написав:, де соняшник зібраний
Дуже просте питання)) - олія і цукор хоч трошечки подешевшають в УКРАЇНІ, чи навпаки? 
Потребляете в промышленных масштабах? Я вот вообще не потребляю ни грамма ни того, ни другого.
-
kluychkooleg
-
-
- Подякував: 65 раз.
- Подякували: 496 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 25 вер, 2021 12:32
kluychkooleg написав:Я вот вообще не потребляю ни грамма ни того, ни другого
Даже в изделиях? В кофе/чай я тоже нет. Ну а петин тортик "4 стихії" .. мммм, нямка.
Востаннє редагувалось Hotab в Суб 25 вер, 2021 12:54, всього редагувалось 1 раз.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 399 раз.
- Подякували: 2432 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Суб 25 вер, 2021 12:40
Hotab написав: kluychkooleg написав:Я вот вообще не потребляю ни грамма ни того, ни другого
Даже в изделиях? В кофе/чай тоже нет. Ну а петин тортик "4 стихії" .. мммм, нямка.
Кофе/чай без сахара. Зачем портить их вкус? В изделиях (в печенье) изредка. Шоколад экстра-черный - со стевией. Готовлю и салаты делаю на оливковом. Менки в Харькове еще вчера вернулись на привычные 70-80, на них и остаются.
-
kluychkooleg
-
-
- Подякував: 65 раз.
- Подякували: 496 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 25 вер, 2021 13:05
Успіх написав:Дуже просте питання)) - олія і цукор хоч трошечки подешевшають в УКРАЇНІ, чи навпаки?
Ринок цукру мене не цікавить. На імпорт/експорт, а відповідно і на курс він не впливає. Самогон не роблю. Щодо олії - зараз нормальна ціна в АТБ 43 гривні за пляшку. На 80% соняшник ще не зібрано. Фермери не хочуть зниження цін на соняшник і мають можливість притримувати продажі. Тим більше, що вони оцінюють собівартість соняшнику у наступному році та слабкий врожай основного конкурента - Росії. Искатель написав:Сразу озвучьте причины, по которым гривна перестанет укрепляться, и сезонная девальвация все же будет Чтобы потом не оправдываться перед теми, кто Вам поверил.
Чого їх озвучавати, якщо їх немає. Буде невеликий підскок наприкінці вересня. Потім знову зниження, потім знову підскок наприкінці жовтня, за ним зниження. Так і зустрінемо Новий Рік.
-
Denik
-
-
- Подякував: 694 раз.
- Подякували: 1172 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Суб 25 вер, 2021 13:30
Я перешел на испортное оливковое масло из того же АТБ уже год как. Дороже в 2 раза, зато полезней и менее вредней в несколько раз. Это неадекватно, когда цены на отечественную олию в пластиковой таре с примесями нефтепродуктов стоят так дорого по сравнению с импортным оливковым продуктом.
-
Zebra
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1885 раз.
- Подякували: 2675 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Суб 25 вер, 2021 13:41
kluychkooleg написав: Успіх написав: Denik написав:, де соняшник зібраний
Дуже просте питання)) - олія і цукор хоч трошечки подешевшають в УКРАЇНІ, чи навпаки? ))
Потребляете в промышленных масштабах? Я вот вообще не потребляю ни грамма ни того, ни другого.
Ви - напевно холостяк? - і холостяки вам поплюсували? А мені майже 2 пачки(по 1кг) йде на тиждень!(всякі кашки меншому підсолоддується, чаї ганяєм, каву... - все з цукром) Denik написав:Щодо олії - зараз нормальна ціна в АТБ 43 гривні за пляшку
Ну я ж запитую не про омноолію - типу "розумний вибір/своя лінія" А, наприклад "чумак-золота". Так, недавно була акція в атб по 55грн(0,9л) - але знову повернулись до "звичної ціни" - 63-66грн А саме її я постійно беру і ціну "доковідну" знаю чітко - в атб була 32-33-34грн - а як вони робили акцію, то ціну знижували до 31грн Як то кажуть - "відчуйте різницю!"©  п.с. Я так і не побачив відповіді - олія подешевшає, чи подорожчає від сьогоднішніх рівнів?
Востаннє редагувалось Успіх в Суб 25 вер, 2021 13:47, всього редагувалось 1 раз.
-
Успіх
-
-
- Заблокований
- Подякував: 273 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Суб 25 вер, 2021 13:44
Zebra написав:Я перешел на испортное оливковое масло из того же АТБ уже год как. Дороже в 2 раза, зато полезней и менее вредней в несколько раз. Это неадекватно, когда цены на отечественную олию в пластиковой таре с примесями нефтепродуктов стоят так дорого по сравнению с импортным оливковым продуктом.
Оливковое масло для меня - просто безвкусная смазка. Нет ничего лучше нерафинированной олии.
-
Starikan
-
2
-
- Подякував: 2618 раз.
- Подякували: 3165 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 25 вер, 2021 14:07
Успіх написав:Ви - напевно холостяк? - і холостяки вам поплюсували? А мені майже 2 пачки(по 1кг) йде на тиждень!(всякі кашки меншому підсолоддується, чаї ганяєм, каву... - все з цукром) Ну я ж запитую не про омноолію - типу "розумний вибір/своя лінія" А, наприклад "чумак-золота".
1. 2 кило сахара в неделю, это даже не об экономии, это о здоровье. Такие привычки надо искоренять в кратчайшие сроки 2. А в чем между ними разница? Есть авторитетные исследования?
-
juristkostya
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 1109 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 25 вер, 2021 14:22
juristkostya написав: Успіх написав:Ви - напевно холостяк? - і холостяки вам поплюсували? А мені майже 2 пачки(по 1кг) йде на тиждень!(всякі кашки меншому підсолоддується, чаї ганяєм, каву... - все з цукром) Ну я ж запитую не про омноолію - типу "розумний вибір/своя лінія" А, наприклад "чумак-золота".
1. 2 кило сахара в неделю, это даже не об экономии, это о здоровье. Такие привычки надо искоренять в кратчайшие сроки 2. А в чем между ними разница? Есть авторитетные исследования?
1. До 2кг(а швидше ~ 1,5кг) - це на 4-х. + я 2 термоси чаю беру на роботу майже завжди(деколи 1 термос з кавою)  2. Тут можна довго дискутувати, але мій наголос був більш на ціну, яка подвоїлась  , ніж на якість продукту. (можливо - воно все з одної бочки) 
-
Успіх
-
-
- Заблокований
- Подякував: 273 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Суб 25 вер, 2021 14:37
Успіх написав: juristkostya написав: Успіх написав:Ви - напевно холостяк? - і холостяки вам поплюсували? А мені майже 2 пачки(по 1кг) йде на тиждень!(всякі кашки меншому підсолоддується, чаї ганяєм, каву... - все з цукром) Ну я ж запитую не про омноолію - типу "розумний вибір/своя лінія" А, наприклад "чумак-золота".
1. До 2кг(а швидше ~ 1,5кг) - це на 4-х. + я 2 термоси чаю беру на роботу майже завжди(деколи 1 термос з кавою)  2. Тут можна довго дискутувати, але мій наголос був більш на ціну, яка подвоїлась  , ніж на якість продукту. (можливо - воно все з одної бочки) 
1. Всё равно дохрена. У меня на 4 человек выходит 1 кг на пару недель 2. Это оборотная сторона нынешней сильной гривны. Меньше купим масла, но больше импортных великов.
-
juristkostya
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 1109 раз.
-
-
Профіль
-
-
|