|
Епідемія коронавірусу в Україні та світі |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
Додано: Нед 26 вер, 2021 22:22
IgA написав:І вигребете за це, все ще тільки починається.
Зверніть увагу 1 Нічого такого щоб реально лякатись - не відбулось за 560 днів... 2 На початку лякали трупами в Бергамо , падаючими на вулицях , трупами заповнившими Ганг, переповненими моргами,відсутністю місць на кладовищах.. І що з усіх цих страшилок відбулось? 3 Тепер забувши що в Німеччині чи Ізраїлі рівень медицини в рази кращий ніж в України був що до короновіруса, і буде ще довго після короновіруса - все одно кричать що треба все зробити так як там... 4 А може я полякаю таких як ви за те що ненароджується в місяць 10000 малят в Україні За додаткових 50000 не ковідних смертей За провал вакцинації За розвал економіки під впливом локдаунів? Чи ви ставите собі плюсики за те що всього 55000 мертвих від ковіду І забули згадати ціну яку ви змусили нас заплатити? А звідки ви знаєте що не будь локдаунів вакцинації - ситуація б була гірша? Я особисто не впевнений... Вже б давно група 0-30 перехворіла і ніхто б цього навіть не побачив У групі 30-60 - померло б не 10000 а 20000 А в групі 60+ - когось би вакцинували і там замість 45000 померлоб всього 35000 Зате економіка працювалаб і станом на сьогодні було б на 100 000 малят більше... То чим хизуєтесь? Тим що страх розум(аналітику) відібрав?
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 26 вер, 2021 22:24
fler написав:Скільки часу вже минуло від вашої другої дози? Бустер будете колоти, якщо дозволять?
3 місяці. Поки не дозволяють, а там буде видно по ситуації. Будете колотися коли в магазин будуть пускати зі свіжою справкою як в Італії? fler написав:Які країни, на вашу думку, вже досягли колективного імунітету?
Колективний імунітет для дельти оцінюють в 87%. Як бачимо 70-80% вакцинованих плюс х% перехворілих дозволяють відміняти всі ковідні обмеження.
-
IgA
-
-
- Подякував: 38 раз.
- Подякували: 185 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 26 вер, 2021 22:24
Вкладчик1234 написав:"Мы всё ещё мало знаем"
Ну Ви то все знаєте, Підскажете що сталося з "феноменом України"?
-
IgA
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 26 вер, 2021 22:27
ЛАД написав:Опять путаетесь в своих утверждениях. Вы, вроде, уже признавали, что вакцинация нужна. Теперь опять оказывается, что она если не вредна, то просто бесполезна?
Зарубіть самі собі раз і назавжди Я розрізняю більше ніж два варіанти Це для вас існує всього два вакцинація потрібна вакцинація шкідлива В мене Вакцинація шкідлива в групі 0-30 Вакцинація можлива в групі 30-60 Вакцинація потрібна в групі 60+ Вакцинація шкідлива для тих хто вже перехворів Вакцинація шкідлива для тих хто тісно спілкувався з хворими і не перехворів Вакцинація необхідна для хронічно хворих... Як бачите-в мене 6 варіантів Вивчіть їх і більш не повертайтесь до цієї теми, то я тоді почну використовувати терміни які вам не подобаються.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 26 вер, 2021 22:31
budivelnik написав:А звідки ви знаєте що не будь локдаунів вакцинації - ситуація б була гірша? Я особисто не впевнений...
Вже приводив приклад Бразилії де вирішили перехворіти не чекаючи вакцини. Незважаючи на більш молоде населення нікому не сподобалось, зараз вакцинуються budivelnik написав:Зате економіка працювалаб
Так а хто винен що захворюваність росте, хто розповідав що краще всім перехворіти. Ну от процес пішов швидше ніж влітку, але проблема що гальмувати можна тільки локдаунами. Ну або проводити ріал політик пенсійну реформу як в РФ.
-
IgA
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 26 вер, 2021 22:31
budivelnik написав: IgA написав:І вигребете за це, все ще тільки починається.
Зверніть увагу 1 Нічого такого щоб реально лякатись - не відбулось за 560 днів...
Ну да. 400+ смертей в сутки в апреле это мелочи, недостойные внимания строителей. Вы уверены, что такое не повторится?
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5346 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Нед 26 вер, 2021 22:36
budivelnik написав: ЛАД написав:Опять путаетесь в своих утверждениях. Вы, вроде, уже признавали, что вакцинация нужна. Теперь опять оказывается, что она если не вредна, то просто бесполезна?
Зарубіть самі собі раз і назавжди Я розрізняю більше ніж два варіанти Це для вас існує всього два вакцинація потрібна вакцинація шкідлива В мене Вакцинація шкідлива в групі 0-30 Вакцинація можлива в групі 30-60 Вакцинація потрібна в групі 60+ Вакцинація шкідлива для тих хто вже перехворів Вакцинація шкідлива для тих хто тісно спілкувався з хворими і не перехворів Вакцинація необхідна для хронічно хворих... Як бачите-в мене 6 варіантів Вивчіть їх і більш не повертайтесь до цієї теми, то я тоді почну використовувати терміни які вам не подобаються.
Эти 6 вариантов у Вас в теории. А на практике Вы рассказываете не совсем правду об Израиле и Швеции и на основе этого делаете вывод, как минимум, о бесполезности вакцины. Если Вы его и не высказывает прямо, то из Ваших постов он явно напрашивается. Или Вы, как Флер, будете рассказывать, что я Вам что-то приписываю и Вы совсем не хотели такого сказать?
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5346 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Нед 26 вер, 2021 22:39
ЛАД написав: budivelnik написав: IgA написав:І вигребете за це, все ще тільки починається.
Зверніть увагу 1 Нічого такого щоб реально лякатись - не відбулось за 560 днів...
Ну да. 400+ смертей в сутки в апреле это мелочи, недостойные внимания строителей. Вы уверены, что такое не повторится?
Ще раз і по порядку При 1800+ смертей за добу за останні 560 днів - короновірус займає 103 смерті, рак 200 смертей. нещасні випадки 100 смертей... Тому 450+ але короткий термін це те саме що трупи Бергамо і заповнений Ганг з морозилками моргів.... Вас не лякає мінус 100 народжень в день ? , тобто вас не лякає що ми втрачаємо в день 100 немовлят які повинні були жити 68-70 років і лякає 100 в групі яка не дожила 1-10 років?
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 26 вер, 2021 22:42
ЛАД написав:А на практике Вы рассказываете
Не натягуйте сову на глобус - і я промовчу куди вам йти... Не приписуйте мені свої страхи і фантазії і не пробуйте перекручувати мої слова. Хочете сказати щось своє тупо спрощене типу вакцини можуть бути або корисними або шкідливими - кажіть Але не пробуйте свої примітивні висновки привязати до моїх слів які в три рази складніші.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1