IgA написав:В РФ навіть краще, 32% вакцинованих. А де ж результат по принципу Парето? Чи знову будете ігнорувати незручні для Вас факти?
Ви самі себе читаєте? 1 Для мене кількість вакцинованих є інформацієї тільки в розрізі вікових груп 2 Для принципу Парето не важливо кількість вакцинованих( або важливо,але тоді він і формуватись буде на інших данних) В моєму варіанті рука об руку ходить пара кількість перехворілих і кількість померлих... Де тут вакциновані? 3 Хочете сформувати якийсь свій варіант - правор в руки ,я вам не заважаю і уважно і терпляче чекаю
КОЛИ ХОЧ ОДНА ЗАРАЗА СЕРЕД КОВІДЗАШУГАНИХ ПРИВЕДЕ ЯКУСЬ СВОЮ ТЕОРІЮ ... а то критикують - а на власні думки розуму як видно і не вистарчає.
Востаннє редагувалось budivelnik в Вів 28 вер, 2021 20:37, всього редагувалось 1 раз.
IgA написав:По ефективності вакцин я так зрозімів заперечень немає
Звісно, немає. Що там заперечувати Краще подивимость свіжі графіки з Британії. Британия, где на сегодня из людей старше 16 лет 90% привиты одной дозой, 82% - двумя и уже активно колют бустер… Летальность выше прошлогодней на ту же дату, о кол-ве выявленных вообще молчу.
budivelnik написав:1 Для мене кількість вакцинованих є інформацієї тільки в розрізі вікових груп 2 Для принципу Парето не важливо кількість вакцинованих( або важливо,але тоді він і формуватись буде на інших данних)
Бачу що Ви розумієте що для того щоб в РФ був результат з 32% - треба було вакцинувати тільки пенсіонерів. А от коли доходить до то зараження Ви ігноруєте те що заражаються всі підряд, а не виключно пенсіонери. Де тут логіка?
fler написав:Летальность выше прошлогодней на ту же дату, о кол-ве выявленных вообще молчу.
Флер, на Вашем же графике видно что при таком же количестве зараженных, смертность гораздо меньше. При чем тут дала вообще, заражаются по календарю чтоли? От себя еще добавлю что еще и локдауна и масок нет.
budivelnik написав:1 Для мене кількість вакцинованих є інформацієї тільки в розрізі вікових груп 2 Для принципу Парето не важливо кількість вакцинованих( або важливо,але тоді він і формуватись буде на інших данних)
Бачу що Ви розумієте що для того щоб в РФ був результат з 32% - треба було вакцинувати тільки пенсіонерів. А от коли доходить до то зараження Ви ігноруєте те що заражаються всі підряд, а не виключно пенсіонери. Де тут логіка?
Пояснюю ще раз для адептів чудотворниої вакцини 1 Для мене ( і будь-кого іншого, з зачатками логіки) сам відсоток провакцинованих - це ні про що. 2 Якщо в Україні провакцинувати на 100% групу 0-60 і це буде становити 70% від загальної кількості населення...то це ніяк не відібється на статистиці...бо 82% помираючих від ковіду знаходяться в групі 65+..яка становить 30% населення.... До речі - знову працює щось наближено подібне до принципу ПАРЕТО.... 70% населення=18% смертей 30% населення=82% смертей.
budivelnik написав:бо 82% помираючих від ковіду знаходяться в групі 65+..яка становить 30% населення...
Чому тоді Ви стверджуєте що 40% перехворілих забезпечать біля 70% смертей? Тим більше що 40% теж досить сумнівна цифра. Є якісь данні про те що квід заражає вибірково пенсіонерів, крім того що Вам так здається? Тим більше цифра по тих хто перехворів точно, з симтомами і тому потрапив у офіційну статистику значно менше цих 40.
Вижу что при высокой заболеваемости низкая смертность? А что видите Вы? Для сравнения можете наложить на прошлый год графики заболеваемости из Швеции или Дании, там тоже из графика выбились, не успевают за календарем.
Востаннє редагувалось IgA в Вів 28 вер, 2021 21:08, всього редагувалось 1 раз.