budivelnik написав:Пояснюю ще раз для адептів чудотворниої вакцини 1 Для мене ( і будь-кого іншого, з зачатками логіки) сам відсоток провакцинованих - це ні про що. 2 Якщо в Україні провакцинувати на 100% групу 0-60 і це буде становити 70% від загальної кількості населення...то це ніяк не відібється на статистиці...бо 82% помираючих від ковіду знаходяться в групі 65+..яка становить 30% населення.... До речі - знову працює щось наближено подібне до принципу ПАРЕТО.... 70% населення=18% смертей 30% населення=82% смертей.
Чому тоді Ви стверджуєте що 40% перехворілих забезпечать біля 70% смертей? Тим більше що 40% теж досить сумнівна цифра. Є якісь данні про те що квід заражає вибірково пенсіонерів, крім того що Вам так здається? Тим більше цифра по тих хто перехворів точно, з симтомами і тому потрапив у офіційну статистику значно менше цих 40.
Я бачу уважність - це не Ваша сильна сторона 1 По неофіційній інформації кількість перехворівших в Україні становить 30-40% 2 Повністю відсутня інформація по тому в яких вікових групах -скільки перехворіло 3 Якщо ми щось прогнозуємо(припускаємо) - то в цих прогнозах(припущеннях) завжди є якийсь допуск точності... В ЛАДа допуск точності - 10 разів В мене допуск точності 30% 4 Для того щоб мене критикувати за неточності...треба спочатку привести більш точні ніж в мене припущення 5 Не треба змішувати в купу - перехворіли і вакциновані, тим більше що перехворівші можуть бути вакцинованими і навпаки
Висновок Я , виходячи з власного досвіду попередніх успішних припущень в різних галузях , які виявились точнішими ніж у 95% населення, і використовуючи алгоритми логічних розглядів які дозволили мені досягнути успіху... ПРИПУСКАЮ Перше - станом на сьогодні перехворіло 30+% населення Друге - станом на сьогодні померло 70% тих хто мав померти від ковіду Третє - два місяці тому ми мали пік середньодобових летальних випадків і після цього йде падіння всі два місяці і буде продовжуватись ще 16 місяців... Четверте - Через 540 днів, наше керівництво повністю перестане згадувати про ковід,як хворобу яка загрожуватиме локдаунами.
fler написав:Вы не учитываете, что год назад не было такого кол-ва вакцинированных? Может попробуете поразмыслить над этим шире и глубже?
Вижу что при высокой заболеваемости низкая смертность? А что видите Вы? Для сравнения можете наложить на прошлый год графики заболеваемости из Швеции или Дании, там тоже из графика выбились, не успевают за календарем.
C Данией и Швецией как раз все норм. Можно бы даже это на вакцину списать. Хотя и без вакцины было норм. Как в Украине. В отличии от мелкобритов. Низкая смертность - потому что научились лечить корону и лечат?
fler написав:Вы не учитываете, что год назад не было такого кол-ва вакцинированных? Может попробуете поразмыслить над этим шире и глубже?
Вижу что при высокой заболеваемости низкая смертность? А что видите Вы? Для сравнения можете наложить на прошлый год графики заболеваемости из Швеции или Дании, там тоже из графика выбились, не успевают за календарем.
C Данией и Швецией как раз все норм. Можно бы даже это на вакцину списать. Хотя и без вакцины было норм. Как в Украине. В отличии от мелкобритов. Низкая смертность - потому что научились лечить корону и лечат?
А в РФ никак не научатся? ))) Неназванные хакеры протоколы открытые украсть не могут? ))))))
IgA написав:Вижу что при высокой заболеваемости низкая смертность? А что видите Вы?
Вижу, что с таким количеством вакцинированных и переболевших коллективный иммунитет уже должен работать, как папа Карло.
IgA написав:Для сравнения можете наложить на прошлый год графики заболеваемости из Швеции или Дании, там тоже из графика выбились, не успевают за календарем.
На Финляндию смотрю. И думаю, с чего бы это они вдруг отказались публиковать статистику? Ведь с их 62+% вакцинированных двумя дозами все должно только улучшаться https://www.slovoidilo.ua/2021/09/28/no ... vid-xvoryx
budivelnik написав:Припускаю: Друге - станом на сьогодні померло 70% тих хто мав померти від ковіду
Ну так и "прыпускайте" на здоровье. Только какое отношение ваши припуски имеют к истине?))) И тем более, чтобы этими припусками оперировать в выборе дальнейших решений.
budivelnik написав:4 Для того щоб мене критикувати за неточності...треба спочатку привести більш точні ніж в мене припущення
Это кто сказал?? Нельзя на очевидный бред говорить "бред"?))
budivelnik написав:два місяці тому ми мали пік середньодобових летальних випадків
Пик был в апреле.
budivelnik написав:після цього йде падіння всі два місяці
Да, после апреля, падиння до июля. Затем плавный рост. В сентябре хороший рост.
budivelnik написав:і буде продовжуватись ще 16 місяців...
Не хотелось бы.
budivelnik написав:Через 540 днів, наше керівництво повністю перестане згадувати про ковід,як хворобу яка загрожуватиме локдаунами.
Не исключено. Вопрос только в том, потеряем ЕЩЕ одну сотню-вторую тысяч украинцев , или нет. Одна уже есть.
Востаннє редагувалось Hotab в Вів 28 вер, 2021 21:27, всього редагувалось 1 раз.
fler написав:Вижу, что с таким количеством вакцинированных и переболевших коллективный иммунитет уже должен работать, как папа Карло.
Ну так и работает, масок почти нет, музеи, выставки открыты, проводят концерты. А большинство заболевших - невакцинированные подростки, подводят процент иммунизации к заветным 87% вдобавок к 70% вакцинированых.
fler написав:На Финляндию смотрю. И думаю, с чего бы это они вдруг отказались публиковать статистику? Ведь с их 62+% вакцинированных двумя дозами все должно только улучшаться
Так я про Финляндию и не упоминал, только Швецию и Данию Финны они очень скрытные и подозрительные. Я тоже не верю что у них нет вспышки ковида, даже их проценту вакцинации не доверяю