Деяким українським водіям «світять» нові штрафи (відео)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші.
Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
Повідомлення Додано: Нед 03 жов, 2021 00:45

Деяким українським водіям «світять» нові штрафи (відео)

Пропонуємо до обговорення:
На українських водіїв незабаром чекають нові штрафи-все через важливих нововведень, які раніше анонсували в МВС.

Дивися повний текст Деяким українським водіям «світять» нові штрафи (відео).
R2
Робот новин

Подякував: 0 раз.
Подякували: 153 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 03 жов, 2021 00:45

Можно еще давление в колесах писать в права на котором ездил в автошколе, тогда бабло вообще рекой потечет в правильные карманы. Хорошо что у меня бессрочные и эта х...та проходит мимо меня...
tigr-uu

Подякував: 182 раз.
Подякували: 220 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 03 жов, 2021 11:00

tigr-uu написав:Можно еще давление в колесах писать в права на котором ездил в автошколе, тогда бабло вообще рекой потечет в правильные карманы. Хорошо что у меня бессрочные и эта х...та проходит мимо меня...

да вообще отлично иметь права 2003 года, разве что такие потрепанные уже (уже ламинат подстригал, склеивал расслоившиеся половинки), не мог с ними пройти верификацию на криптобирже (unable to read ID), пришлось загранпаспорт доставать :mrgreen:
Tamagoch

Подякував: 322 раз.
Подякували: 350 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 03 жов, 2021 11:06

Re: Деяким українським водіям «світять» нові штрафи (відео)

Нововведення пов’язане з виконанням європейської директиви — как обезьяны, тупо копируют и все. Обезьяны за фортепиано...
Джон

Подякував: 71 раз.
Подякували: 491 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 03 жов, 2021 12:31

"Водители, которые пересядут на механику с автомата" ... а такие в природе встречаются?
airmax78

Подякував: 988 раз.
Подякували: 5355 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 03 жов, 2021 19:00

Tamagoch написав:
  tigr-uu написав:Можно еще давление в колесах писать в права на котором ездил в автошколе, тогда бабло вообще рекой потечет в правильные карманы. Хорошо что у меня бессрочные и эта х...та проходит мимо меня...

да вообще отлично иметь права 2003 года, разве что такие потрепанные уже (уже ламинат подстригал, склеивал расслоившиеся половинки), не мог с ними пройти верификацию на криптобирже (unable to read ID), пришлось загранпаспорт доставать :mrgreen:

Не порушуйте і вірогідність вашої зупинки поліцією буде близька до нуля, я якось взагалі без документів їздив і дуже довго )))
unicdima

Заблокований
Подякував: 107 раз.
Подякували: 194 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 03 жов, 2021 21:54

Re: Деяким українським водіям «світять» нові штрафи (відео)

unicdima написав:Не порушуйте і вірогідність вашої зупинки поліцією буде близька до нуля, я якось взагалі без документів їздив і дуже довго )))

Да ладно бред нести, не так давно отъехал от дома 100 метров останавливают и начинают д***** вопросы задавать типа куда и откуда едем, посмотрел права потом говорит дыхни и подставляет морду без маски, я говорю только от короны вылечился, он тут же отдал права. Ну не цирк.
tigr-uu

Подякував: 182 раз.
Подякували: 220 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 03 жов, 2021 22:59

tigr-uu написав:
  unicdima написав:Не порушуйте і вірогідність вашої зупинки поліцією буде близька до нуля, я якось взагалі без документів їздив і дуже довго )))

Да ладно бред нести, не так давно отъехал от дома 100 метров останавливают и начинают д***** вопросы задавать типа куда и откуда едем, посмотрел права потом говорит дыхни и подставляет морду без маски, я говорю только от короны вылечился, он тут же отдал права. Ну не цирк.

Умнік, знав би ти скільки я наїзжаю і які в мене були ситуації то не триндів би. Був час коли я з міста виїзжав так щоб не попасти на камери системи Рубіж і вдавалося це без проблем.
Якщо є мозги і ставиться ціль не попастися поліції то це можна зробити, бо більшість поліцаїв у нас тупуваті.
unicdima

Заблокований
Подякував: 107 раз.
Подякували: 194 раз.

Профіль

Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор