fler написав:IgA, что там у нас в Британии пошло не так? До начала бустера было же все хорошо, я помню ваши посты.
Все нормально в Британии, здесь порядка 30 тыс в день уже второй месяц выявляют А тем временем понемногу возвращаемся к нормальной жизни, знакомые в ноябре в офис возвращаются, я уже 2 месяца как вернулся. Про туризм тоже не забывают -
Великобританія скоротить "червоний список" країн з 54 до 9, туристам з яких не доведеться відбувати карантин у готелях.
А в Украине все намного лучше з количеством новых случаев почти в 3 раза меньше?
Cім областей України відповідають "помаранчевій" зоні карантину
А как же иммунитет который намного лучше чем после вакцины? Врет доктор как дышит Ну я то давно это понял, когда он в качестве доказательства низкой летальности привел статистику из вакцинированных стран
Правда опять таки непонятно при чем тут Украина
Украина вышла на второе место по смертности от COVID-19 в Европе
fler написав:IgA, что там у нас в Британии пошло не так? До начала бустера было же все хорошо, я помню ваши посты.
Все нормально в Британии, здесь порядка 30 тыс в день уже второй месяц выявляют ...
А в Украине все намного лучше з количеством новых случаев почти в 3 раза меньше?
IgA написав: Cім областей України відповідають "помаранчевій" зоні карантину. Или Вы опять за графиками света белого не видете?
Вижу, вижу. Только мировой лидер за сутки Британия, а не Украина. США, РФ, Бразилия завидуют. Несправедливость вопиющая У вас 30 тыщ. в сутки, а у нас при вдвое меньшем населении завтра будет 15 тыщ. Как бы мы с вами на одном уровне. Ну подумаешь у нас недовакцинировали до вашего уровня процентов эдак 60-70 народу...
fler написав:Ну подумаешь у нас недовакцинировали до вашего уровня процентов эдак 60-70 народу...
А Вы оказывается отлично понимаете почему в Украине идут разговоры о принудительной вакцинации и в Харькове c Одессой места в больницах заканчивается, а в Англии несмотря на мировое лидерство забили на введение ковид паспортов
England vaccine passport plans ditched, Sajid Javid says
ну-ну ... Вже директори шкіл почал виступати про порушення конституційних прав ( типу вони за вакцинацію - але не обов"язкову , тим більше з конкретними цифрами - чому мол 80 % ) ... Щось чим далі , тим менше розумію противників вакцинації ... Таки бояться чипування - більше нічого розумного в голову не приходить ...
IgA написав:отлично понимаете почему в Украине идут разговоры о принудительной вакцинации и в Харькове c Одессой места в больницах заканчивается, а в Англии
А я не розумію Чому з Англії йдуть розмови про проблеми в Харкові з спробою навязати Україні тотальну вакцинацію...
В Україні - по захворюваності все так само як і в Англії А те що Кернес з могили керував Харковом і докерувався що там ліжок менше ніж в Полтаві...так при чому тут Україна?..претензій до харківських керівників.
Puente написав:ну-ну ... Вже директори шкіл почал виступати про порушення конституційних прав ( типу вони за вакцинацію - але не обов"язкову , тим більше з конкретними цифрами - чому мол 80 % ) ... Щось чим далі , тим менше розумію противників вакцинації ... Таки бояться чипування - більше нічого розумного в голову не приходить ...
Директор школи - це людина яка працює з вчителями..тому в нього створився психотип людини,яка працює з людьми, які постійно дурням( тобто школярам) щось пояснюють і цим роблять цих школярів - розумними. І коли виникають ситуації,які навіть Директор пояснити не в стані(наприклад чому кількість захворювань в Англії на 1 млн населення, при вакцинованих 60% - такий самий як і в Україні при 12% вакцинованих) - от вони й гальмують..очікуючи коли ж ЇМ ПОЯСНЯТЬ але так щоб ВОНИ повірили.
Востаннє редагувалось budivelnik в Пон 04 жов, 2021 20:07, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik написав:А я не розумію Чому з Англії йдуть розмови про проблеми в Харкові з спробою навязати Україні тотальну вакцинацію... В Україні - по захворюваності все так само як і в Англії А те що Кернес з могили керував Харковом і докерувався що там ліжок менше ніж в Полтаві...так при чому тут Україна?..претензій до харківських керівників.
budivelnik написав:А я не розумію Чому з Англії йдуть розмови про проблеми в Харкові з спробою навязати Україні тотальну вакцинацію...
В Україні - по захворюваності все так само як і в Англії А те що Кернес з могили керував Харковом і докерувався що там ліжок менше ніж в Полтаві...так при чому тут Україна?..претензій до харківських керівників.
А чого Ви такий нервовий?
Львов входит в красную зону — Садовый
А для мене - Садовий це мавпа,яка просто копіює те що побачила чи почула... Наприклад велодоріжки, чи виділенні смуги руху...при чому копіює бездарно... Я за нього не голосував жодного разу...до речі в його команді розглядається проект закону на магазини в яких працюють невакциновані працівники наліпити жовті наліпки...єдине що їх стримує - це побоювання що магазинів з зеленими наліпками не буде.