В Україні зміниться механізм формування заробітних плат державних службовців.
Дивися повний текст Зарплата держслужбовців в Україні кардинально зміниться: на чиновників чекає реформа.
|
|
Зарплата держслужбовців в Україні кардинально зміниться:... Пропонуємо до обговорення:
Дивися повний текст Зарплата держслужбовців в Україні кардинально зміниться: на чиновників чекає реформа.
все тот же старый добрый ручной режим (тибе-мине, я себя не обделил?(с))
Нет порядка ,нет зарплаты,и за что им вообще платить этим ряженым ,заработал получи ,только не от штрафов и повышения налогов т,такое впечатление закон только для малоимущих.
Давно пора. Коли спеціалісти в Міністерствах отримують по 10-12 тисяч - рівень ЗП касира в Екомаркеті і АТБ, а це люди які роблять все, від законів і підзаконних актів до тез Міністру на інтерв’ю, то і рішення будуть того ж рівня.
Це при тому, що ця людина ще ж іншої роботи мати не може.
Лікарі і того не отримують. І що? Це когось гребе? А класифікація - ну це перл, однако. "Сім'ї", "Рівні". Вже прямо бачу: приходить чинуша до начальства і каже: "Я цей рівень вже пройшов, гра лайно, але хочу на наступний". А той такий голосом Дона Карлеоне" Ти прийшов до мене без поваги...кх-кх...хрін тобі, а не новий рівень" Якось так.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||