В цьому році вже померло більше 51 млн. населення на Землі. Так що цифра в 50 млн. не така вже і жахлива, тим більше що народилось в цьому році 122 млн. Сьогодні вакцинували тата 84 роки йому. Сам не планую, бо двічі перехворів на кшалт грипу.
Чудово, де вакцина від H1N1 і чому без вакцинації він перетворився на звичайний грип? Пандемія грипу, що тривала з січня 2009 р до серпня 2010 р, і друга з двох пандемій, спричинених вірусом грипу H1N1 (перша — пандемія Іспанського грипу 1918—1920 років). Вперше описаний у квітні 2009 р, цей вірус виявився новим штамом грипу H1N1, що був результатом попереднього потрійного реасортименту вірусів пташиного, свинячого та людського грипу, до яких далі додався євразійський вірус свинячого грипу. Згідно з деякими дослідженнями, від 11 до 21% тодішнього населення світу — або близько 700 млн — 1,4 млрд. осіб (із загальної кількості 6,8 млрд.) — захворіли на цю хворобу. Це більше, ніж кількість людей, що заразилась під час пандемії іспанського грипу. Але під час пандемії 2009 року жертвами стали тільки 150—575 тис. осіб. Подальше дослідження, проведене у вересні 2010 р, показало, що ризик серйозних захворювань, спричинених грипом H1N1 2009 р, не вищий, ніж від щорічного сезонного грипу. Для порівняння, за оцінками ВООЗ, щорічно від сезонного грипу помирає від 250 до 500 тис. осіб. Незвична і характерна особливість пандемії H1N1 це те, що, на відміну від більшості штамів грипу, Пандемічний вірус H1N1/09 не заражав непропорційно велику кількість людей старших 60 років.
Не хочу перечитывать всю ветку спрошу о том о чем возможно уже писали, как можно проверить достоверность ковид сертификата например на транспорте (троллейбус трамвай)? Я так понимаю без сканера qr кодов подключенному к общей базе МОЗ никак. Например проводники вагонов перестали сканировать qr коды на проездных билетах, видимо в виду бесполезности этого действия.
Отсюда 2й вопрос как бороться с подделками? К чему я веду к тому что технология отслеживания вакцинированных настолько несовершенна что под вопросом её эффективность. В течении месяца антиваксеры подделают себе сертификаты и вся эта возня "вакцинированным везде у нас дорога" сойдет на нет.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Пон 15 лис, 2021 20:30, всього редагувалось 2 разів.