Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Эх, повірив табличці нашого шановного форумчанина де вказано що сеп з о.карти безкоштовний. А вони малюють комісію 0,5%. І як тепер безкоштовно вивести свої кошти з о.карти, якщо обороти за попередній місяць менші за 5000? І в табличці треба напевно теж виправити по о.карті пункт СЕП" з "да" на "да(огр)"
nickvp написав:У мене O-карта стоїть за замовчуванням для оплати на РОзетці та в АТБ. Жодних проблем не спостерігаю
А что значит по умолчанию в АТБ? Не видел установки карт по умолчанию для оплаты интернет-заказов в АТБ.
Це означає, що я її там завжди використовую
Важно как Вы ее используете: выбираете оплату картой или через Masterpass. У меня оплата картой перестала работать какое-то время назад. Платил через Masterpass, но на прошлой неделе не смог оплатить и через Masterpass, а позавчера среди доступных вариантов оплаты Masterpass уже не было. Это касается АТБ. В Розетка давно ничего не покупал.
1finanсier написав:І в табличці треба напевно теж виправити по о.карті пункт СЕП" з "да" на "да(огр)"
А что такое "огр"? СЭП на счета вне банка вроде же всегда платный.
Перші 4 місяці безкоштовно, а в подальшому - якщо об'єми кошерних( за версією банку) операцій більше 5000 грн за попередній місяць, то також безкоштовно
1finanсier написав:І в табличці треба напевно теж виправити по о.карті пункт СЕП" з "да" на "да(огр)"
А что такое "огр"? СЭП на счета вне банка вроде же всегда платный.
Перші 4 місяці безкоштовно, а в подальшому - якщо об'єми кошерних( за версією банку) операцій більше 5000 грн за попередній місяць, то також безкоштовно
Вы с p2p не путаете? Мне как-то переводить СЭПом не доводилось, но в тарифах написано:
Безготівковий переказ коштів. переказ з рахунку засобами системи дистанційного обслуговування на рахунки та картки в інших банках України; 0,5% min 1 грн.
Без разбивки на меньше 5000 грн и больше 5000 грн. Для p2p такая разбивка есть:
Протягом 4 (чотирьох) місяців з дати відкриття рахунку: Не тарифікується Починаючи з 5 (п’ятого) місяця з дати відкриття рахунку: Не тарифікується – якщо сума безготівкових покупок в попередньому місяці від 5 000,00 грн.; 0,5% min 1 грн. – якщо сума безготівкових покупок в попередньому місяці до 4 999,99 грн
1finanсier написав:Перші 4 місяці безкоштовно, а в подальшому - якщо об'єми кошерних( за версією банку) операцій більше 5000 грн за попередній місяць, то також безкоштовно
Вы с p2p не путаете? Мне как-то переводить СЭПом не доводилось, но в тарифах написано:
Безготівковий переказ коштів. переказ з рахунку засобами системи дистанційного обслуговування на рахунки та картки в інших банках України; 0,5% min 1 грн.
Без разбивки на меньше 5000 грн и больше 5000 грн. Для p2p такая разбивка есть:
Протягом 4 (чотирьох) місяців з дати відкриття рахунку: Не тарифікується Починаючи з 5 (п’ятого) місяця з дати відкриття рахунку: Не тарифікується – якщо сума безготівкових покупок в попередньому місяці від 5 000,00 грн.; 0,5% min 1 грн. – якщо сума безготівкових покупок в попередньому місяці до 4 999,99 грн
Ось тут на сайті я дивився тарифи https://obank.com.ua/ru І там є пункт - Вихідний переказ з картки/рахунку на іншу картку/рахунок - в інші банки - і там все розписано
1finanсier написав:Ось тут на сайті я дивився тарифи https://obank.com.ua/ru І там є пункт - Вихідний переказ з картки/рахунку на іншу картку/рахунок - в інші банки - і там все розписано
Я тоже там смотрю, конкретно здесь, и такого пункта не вижу. Вы, наверное, старые тарифы смотрите.
1finanсier написав:Ось тут на сайті я дивився тарифи https://obank.com.ua/ru І там є пункт - Вихідний переказ з картки/рахунку на іншу картку/рахунок - в інші банки - і там все розписано
Я тоже там смотрю, конкретно здесь, и такого пункта не вижу. Вы, наверное, старые тарифы смотрите.
А, так, напевно ) Да, в нових тарифах виявляється навіть (огр) не залишили для СЕПу. чистий коміс в 0,5% Напишу шановному пану mustbe, щоб підправив його таблицю
1finanсier написав:Напишу шановному пану mustbe, щоб підправив його таблицю
Исправил. Надо понимать: то, что я рисую в своих таблицах - это не истина в последней инстанции, а всего лишь пища для размышлений. Я мог ошибиться / чего-то не знать / не уследить / рука дрогнула и тд. Да и тарифы постоянно меняются. Потому и важна обратная связь