Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
detroytred написав:Я поки не розумію -- це якесь шоу?
Серіал "Слуга наріда", 98-а серія.
Кто Вам сказал, что в Украине плохо живут?
http://ukrrudprom.com/news/Glava_NBU_po ... html?print Глава НБУ подарил в Швейцарии движимое имущество на 78 млн гривен 16:00 22 ноября 2021 года Глава Нацбанка Кирилл Шевченко подал сообщение о существенных изменениях в имущественном состоянии. Он сообщил, что подарил движимое имущество на сумму 78,3 млн грн. Об этом сообщает НВ Бизнес.
Указано, что это было сделано в Швейцарии 12 ноября. Уведомление об изменениях в имущественном состоянии Шевченко подал 15 ноября.
До этого, 10 ноября, Шевченко подал три сообщения об изменениях в имущественном состоянии из-за получения дохода от отчуждения недвижимого имущества на общую сумму 8,46 млн грн: 7,93 млн грн от Инны Горук и Анатолия Соловьяненко, а также еще по 264,3 тыс. от Инны Горук и Анатолия Соловьяненко.
Starikan написав:Зачем вам Луценко? Посмотрите запись выступления Бурбы у Шустрика, откуда и весь сыр-бор пошел. Он описывает всё прямым текстом. Насколько я понял, он перед финальным этапом операции явился с докладом к президенту в ОП, вместо этого секретарша направила его к Ермаку.
Там даже Шустер офигел от слов Бурбы У вас не было приказа? В ответ Бурба начал лепетать какую-то туфту про делеговану особу
От по посиланню від Кудрявого https://m.youtube.com/watch?v=6HKRPAphT ... e=youtu.be Стосовно зливу від ахента Ємака я у ГРозєва почув. Підтвердження зливу нема, є відтермінування, якого достатньо. Для зриву. Мотив дій - хз. 28+ хвл.
Передивлятися ще купу часу нема бажання, може хто дасть підказку де конкретно по ЗЕ?
З.и. А так взагалі дуже цікаве інтерв'ю. Однозначно показує, що всемогутня фесебе фіг там що може контролювати в рашці. Зливають і продають інфо всі купами... Вагнерівців та ін. теж контролюють аби як. (Це ти, які дійсно можуть зашкодити рашці, давши покази. Міжнародного рівня шкоди). Фесебешники лише щоб їх самих не продали-здали контролюють.
Коротше повна глобалізація-демократія))
Востаннє редагувалось detroytred в Вів 23 лис, 2021 00:52, всього редагувалось 1 раз.
detroytred написав: Я поки не розумію -- це якесь шоу?
А учитель Голобородько - не шоу? А опубликование рашкой переписки министров ин.дел? А мытье ног неграм и вообще вся эта блм-история? А Грета? Скоро президентские обращения будут на ТикТоке выкладывать. Под музычку.
А иначе нельзя, "у тебя скучное лицо, тебе никто денег не даст". Вон Флорентино Перес ратует за радикальное сокращение времени футбольных матчей, "а то молодежи скучно".
detroytred написав: Я поки не розумію -- це якесь шоу?
А учитель Голобородько - не шоу? А опубликование рашкой переписки министров ин.дел? А мытье ног неграм и вообще вся эта блм-история? А Грета? Скоро президентские обращения будут на ТикТоке выкладывать. Под музычку.
А иначе нельзя, "у тебя скучное лицо, тебе никто денег не даст". Вон Флорентино Перес ратует за радикальное сокращение времени футбольных матчей, "а то молодежи скучно".
Привыкайте к новым временам.
Я б сказав: " В принципі я не проти. Аби не було війни, з голоду не пухли та тещо". Але з цього списку війна-то є.
Хоча хфілософські можу легко виправдовування згенерити, обгрунтувати, що може в перспективі і за великим рахунком це добре, й так повинно бути, такий прогрес. Але чогось рука не піднімається. Бо якщо конкретно себе уявити на місці тих, кому пофартило втрапити в халепу (у виняток), то ...
Головне -- в таких умовах будь-які високі матерії та ідеали, м'яко кажучи, недоречні. Я б заборонив поняття порядність, справедливість, законність, обов'язок і т.д. Бо їх застосування в таких умовах - це шахрайство.
Востаннє редагувалось detroytred в Вів 23 лис, 2021 01:09, всього редагувалось 1 раз.
Bloomberg: Россия объявила крупнейший с советских времен призыв резервистов в армию
Россия проводит беспрецедентный в современной истории страны призыв резервистов армию, сообщает Bloomberg cо ссылкой на источники, знакомые с данными американской разведки.
По их словам, повестки получили десятки тысяч находящихся в резерве россиян, чего не было со времен СССР.
Источники агенства полагают, что эти действия являются частью плана по подготовке масштабного вторжения российской армии на территорию Украину с нескольких направлений, которое может начаться в ближайшее время - после наступления холодов.
Ролью резервистов, по мнению источников Bloomberg, станет удержание территории для «продолжительной оккупации», в то время как непосредственно военную операцию проведут группы численностью почти 100 тысяч человек, сосредоточенные близ границы.
Около половины из сотни батальонных тактических групп, развернутых в приграничных зонах, уже находятся на позициях для наступления, которое, вероятнее всего, будет проходить при поддержке авиации, утверждают источники агентства.
На данный момент вблизи украинской границы сосредоточена группировка из 92 тысяч российских военных, заявил в интервью Military Times Руководитель Главного управления разведки (ГУР) министерства обороны Украины Кирилл Буданов.
По его словам, российская операция может начаться в январе или феврале 2022 года и стать куда более разрушительной, чем конфликт 2014 года, унесший жизни 14 тысяч человек.
Учения «Запад-2021», которые Россия провела совместно с Белоруссией, продемонстрировали возможность быстрой переброски крупных воинских формирований - до 3,5 тысячи десантников и бойцов спецназа за раз, сказал Буданов.
Атака, по его словам, вероятно будет включать, удары с воздуха, артиллерии и бронетехники, за которыми последует десантирование на востоке Украины, нападение с моря на Одессу и Мариуполь, а также, возможно, вторжение меньшего масштаба с территории Белоруссии.
По словам Буданова, очевидно то, что потенциал, накопленный на границе, позволяет осуществить подобную операцию: увеличилась численность контингента, стало больше техники и продвинутых вооружений, среди которых в том числе - ракетные комплексы «Искандер», способные работать средством доставки как для обычных, так и для ядерных боезарядов.
Военная операция, как считает Буданов, будет сопровождаться попыткой дестабилизиации ситуации внутри Украины. С конца октября Россия приостановила поставки в страну энергетического угля, усугубляя энергокризис. «Они хотят спровоцировать беспорядки через протесты и митинги, чтобы показать, что люди против правительства», - сказал Буданов.
Цель - добиться смены правительства, утверждает он: если этого не сделают украинцы, им помогут российские солдаты.
detroytred написав:З.и. А так взагалі дуже цікаве інтерв'ю. Однозначно показує, що всемогутня фесебе фіг там що може контролювати в рашці. Зливають і продають інфо всі купами... Вагнерівців та ін. теж контролюють аби як. (Це ти, які дійсно можуть зашкодити рашці, давши покази. Міжнародного рівня шкоди). Фесебешники лише щоб їх самих не продали-здали контролюють.
Коротше повна глобалізація-демократія))
.................................................... Вы и впраду Такой? До сих пор не представляете, "что такое Война"?
Это не возможно объяснить, пока сам не побываешь. Особенно с таким уровнем понимания. Где казалось бы первый, кто понимает ситуацию происходящую. Вернусь: Предателями и продавателями Родины, на Донбассе было не более 10%. Этот % по Украине гораздо выше. И первая задача, любого жизнеспособного Общества - искоренение Врага в органах Государственной Власти.
Ага)) В 91-му на ній був. А ви мені вказуєте, що не уявляю. Воювали одні гарячі горні хлопці з іншими і заразом цілі військові частини захоплювали, постійно нападали на точки, містечка, колони. Я ж заплющив очі, сидів у кутку і нічого не бачив, не робив - за вашою думкою, бо стверджуєте, що нічого не знаю. З якої стелі узяли? Мабуть великий досвід війн маєте? Не турбуйтесь за мої знання. На героя, хероя, великого знавця я ніколи не претендував, але "нічого не знаю, навіть не уявляю" -- це занадто))
Про ключову роль можновладців я сам постійно наголошую. Не треба мене цьому вчити.
detroytred написав:Ага)) В 91-му на ній був. А ви мені вказуєте, що не уявляю. Воювали одні гарячі горні хлопці з іншими і заразом цілі військові частини захоплювали, постійно нападали на точки, містечка, колони. Я ж заплющив очі, сидів у кутку і нічого не бачив, не робив - за вашою думкою, бо стверджуєте, що нічого не знаю. З якої стелі узяли? Мабуть великий досвід війн маєте? Не турбуйтесь за мої знання. На героя, хероя, великого знавця я ніколи не претендував, але "нічого не знаю, навіть не уявляю" -- це занадто))
Вы Первый, кто обязан ЗНАТЬ и ПОНИМАТЬ происходящее. Делать ВСЁ, что в Ваших силах, для искоренения Врага внутри. Когда они, с помощью "непродажных поцреотов", придут официально - будет уже поздно. "Игрой на пианино" не отделаться. Тем более, что не у каждого есть "хатынка в Канаде"(Започаткована Кравчуком)
Поясню своє бачення. 1. За віконцем ринкові умови - раз. Особа, а не суспільство є головними - два. 2. Тому от отой, хто, як ви зазначили повинен! бачити, знати, робити усе! можливе! (да ще й першим) -- той да дійсно Герой і все подібне. Хвала їм, слава та шана. Суспільство їм це й дає. 3. Свобода вибору. Підстави, можливості ким бути. Тобто кожен обирає в герої або ні. Нічого паганого в негероях нема. Мільйони навкруги негероїв, а простих громадян. 4. А от якщо ти на посаді (тобто маєш ПРЯМІ посадові обов'язки (від рядового службовця вчителя, судді, солдата і до міністра енергетики, президента), а також маєш пряму відповідальність; або прямо зобов'язаний зробити не героїчний вчинок, а прямий обов'язок -- з'явитися у військомат при виклику, нести військову службу і т.д.) -- то да! От тут ти зобов'язаний.
Від мінімуму до максимуму. Як я наголошую, наші посадовці можновладці зазвичай роблять по мінімуму (Держава все ж існує, потихеньку розвивається, ЗС ворога стримали, енергетики енергію надають)). Бажано б побільше, ефективніше і краще. Тому мої вимоги до них є не більше, ніж бажанням.
Ви ж свої вимоги до мене зформували у вигляді -- що я зобов'язаний бути героєм... Як у часи совдепу вимоги...
Он сусід каже, що головне - це економічне змагання, хто більше грошей заробив; треба робити, щоб не залежати від чужих рішень. А ви геройство намагаєтеся зробити зобов'язанням. Цього не було за совка, а за ринку не буде тим паче. І не повинно бути.
Простіше і коротше: достатньо не порушувати закон.. Оце і є те, що повинен робити. Усе можливе зробити, щоб самому не порушувати закон в ... отаких!умовах! навкруги! Коли одні хатинки, другі хабарі, треті ліс рубають, четверті купують ухиляння від призову, п'яті податки не сплачують, шості..
Ще простіше: в сучасному світі (моменти якого вказав колега Старікан. Да ще коли сьогодні одне, завтра друге) я ще визнаю вимоги до мене від Держави, а от від особи (що я щось повинен...) - ні.
Подытоживает свою публикацию Сурков уверенностью в том, что Россия получит новые земли и будет расширяться, "не потому что это хорошо, и не поэтому, что это плохо, а потому что это физика".
"В следующем историческом цикле забытые сегодня глобализация и интернационализация вернутся и накроют это сумеречное Многополярье. И Россия получит свою долю в новом всемирном собирании земель (вернее, пространств), подтвердив свой статус одного из немногих глобализаторов, как бывало в эпохи Третьего Рима или Третьего Интернационала", — подчеркнул бывший советник Путина. https://focus.ua/voennye-novosti/498724 ... iya-rossii
А оце вже на бік ваг того, що вторгнення цілком можливе. Агресору замало шоколаду.
Хоча об'єктивно Сурков правий -- ринки вимагають розширення. Це фундамент. Ще за А.Сміта. Було б інакше, то будь-яка велика імперія закрилась від усіх і розвивалась до небес. І пофіг, що там у сусідів. Головне захист, щоб не лізли.
От тільки Сурков впустив головний нюанс - у цивілізованому світі розширюють свій ринок (іншими словами лізуть у чужий ринок) більш-менш цивілізованими засобами. Цивілізовано розширюються. Навіть так, що той, до кого "влізли", радіє, отримує вигоди, поштовх у розвитку.
Вже не кажучи про те, що "прирастание земель" -- це дикунство в квадраті.
Об'єктивна невдача, що в України отакий сусід. З цієї серії об'єктива невдача Донбасу, що він на сході. Об'єктивна вдача мешканців ЗУ, що вони на заході.
Kudrjavuy Нічого не маю проти Вашого бачення ситуації, подій. Бо це винятково суб'єктивна річ.
І може я помиляюся, коли вважаю, що все не так пагано. Може Ви, коли намагаєтеся донести , що повний капець.
Я тільки проти прямого нав'язування своїх поглядів (коли ви наполягаєте, що я повинен бачити, як ви, робити усе можливе та тещо). Це я підкреслив.
А так без проблем. Розкривайте свою думку, погляди, а іншим очі. Серед переліку опонентів моїх думок в обговореннях ви це робите в числі тих, хто найбільш порядно викладає. Хіба що емоційно))
От Ви вказуєте, що руйнується, наприклад, промисловость. Так є міністр промисловості (чи як там), прем'єр, які відповідають за стан в цій галузі. Вважають вони перешкодою поліцію, суддів, закони від депутатів Ради -- то чого ж не озвучують? Не контролює Гарант, заважає Гарант їм виконати -- теж не чути.
Тобто Ви свої претензії формуйте до них. Вважаєте, що можна самому знайти та обрати і через цей механізм змінити -- так я не бачу реального інструменту реалізації свого (Вашого) впливу. Інструменти в можновладців. Вони переб'ють своїми картами будь-які наші договори, агітацію та тещо.
Тут проблема хоча б на рівні гаражного, дачного кооперативу, ОСББ домовитись... А рівень країни -- це намагання побудувати ракету в селі.
Востаннє редагувалось detroytred в Вів 23 лис, 2021 13:17, всього редагувалось 1 раз.