Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
BIGor написав:Я лично давно подсчитал, что в Киеве с 3-4 дохода куе в месяц - делать нечего - такие люди не игроки на КРЖН.
Все оценили НАСКОЛЬКО это неправда, если даже Faceless с закидонами олигарха и тот написал, что можно купить квартиру с меньших доходов?
Я с закидонами олигарха? КК, Первый и Прохожий тогда кто? Я всегда писал - я простой пересичный
походу тут аудитор из биг4 с закидонами олигарха, посему и отправился на малую родину крутить коровам хвосты ибо "Я лично давно подсчитал, что в Киеве с 3-4 дохода куе в месяц - делать нечего"
BIGor написав:Гостинку в 26 метро в ипенях Борщаговки с ремонтом 1970 года? Или нормальную 2-к около метро соответсвующую доходам в 3-4 куе?
Такая: https://lun.ua/ru/жк-варшавский-плюс-киев/планировки?layout_id=178260&rooms_count=2 или такая: https://lun.ua/ru/жк-dibrova-park-киев/планировки?layout_id=174622&rooms_count=2 это для Вас я так понимаю фу-фу. п.с. Мне бы такое до 30 лет, был бы доволен вполне.
Так это и не квартиры. поставка 23 год, воздух, и ремонт сейчас наверное ничего не стоит?
Рыба-сом написав:[ У мене є знайомий, колишній колега в Празі, програміст. Не такий як я, а трушний: 30 років, маргінал з червоними очима та бажанням вчити як на асемблері прогати і т.д. Його зусилля ринок оцінів й він зараз має десь 6куо чистими. Живе з котом та кролем, хоче ще собі пса. Я кажу, знайди собі тітку якусь. Він: нах вона мені, я з такими грошима можу собі яку хочу шалаву знімати хоч кожен тиждень. Я: ну і багато вже назнімав? Він: ну, ти розумієш, що коли ти бідний та самотній, то тебе це пригнічує, а так, знаючи, що в будь-якиц момент...
Кстати, очень интересная и поучительная история.))
Ремонт в этой квартире мне живо напомнил Голосуху. Ремонт-оборжака.
Це той варіант, коли в МОПі приємніше знаходитись, ніж в квартирі
Але, якщо б не було тої плитки синьо-брудного кольору - то не все так погано, відносно Бучанського підвалу Навіть Флай, і то гарнішу зелену концептуальну плитку в себе в підвалі поклав!