|
Інвестуємо в нерухомість закордоном |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Вів 07 гру, 2021 16:29
flyman написав: change_pm написав:як то кажуть, чьо робимо? куди біжимо? в що суємо кров"ю і потом заробленє? спочатку чіпізуємся, а далі вже думаєм про кєди щоб було в чому бігти "без чіпа нема спішити куда" майже японьска танка
мені привидилось вчрась... чому й кажу, що наркоз класна штука ))) це ще не чіпізація, чіпізація буде пізніше, не для усіх, але реальний чіп в мозок якщо ти опен майдід, то чув про ці всі віртуальні вселенні. імхо, це звичайно не швидкий процес, але ми повільно рухаємося в напрямку хфільма Матриця... ну я до того часу не доживу, це років 75-100 він тепер, але вже років через 15-20 будемо мати багато населення в капсулах, з чіпами, в памперсах і з трубочою в рот, через яку вони будуть отримувати їжу... з окулярами в "морді" і повністю віртуалізовані... спочатку буде складно, але я так бачу нас туди і ведуть... зі. всі бачили, як мурахи доять тлю... тепер уявіть, що ми всі - тля ))) ззі. о мене вштирило 
-
change_pm
-
-
- Заблокований
- Подякував: 126 раз.
- Подякували: 1070 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 07 гру, 2021 16:50
Ердоган відвідує Доху і можливо зістрінеться з принцем Мухаммед ибн Салман Аль Сауд.
слідкуємо за новинами, про чьо ці відомі і впливові людє домовляться...
-
change_pm
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 07 гру, 2021 17:37
change_pm написав: flyman написав: change_pm написав:як то кажуть, чьо робимо? куди біжимо? в що суємо кров"ю і потом заробленє? спочатку чіпізуємся, а далі вже думаєм про кєди щоб було в чому бігти "без чіпа нема спішити куда" майже японьска танка
мені привидилось вчрась... чому й кажу, що наркоз класна штука ))) це ще не чіпізація, чіпізація буде пізніше, не для усіх, але реальний чіп в мозок якщо ти опен майдід, то чув про ці всі віртуальні вселенні. імхо, це звичайно не швидкий процес, але ми повільно рухаємося в напрямку хфільма Матриця... ну я до того часу не доживу, це років 75-100 він тепер, але вже років через 15-20 будемо мати багато населення в капсулах, з чіпами, в памперсах і з трубочою в рот, через яку вони будуть отримувати їжу... з окулярами в "морді" і повністю віртуалізовані... спочатку буде складно, але я так бачу нас туди і ведуть... зі. всі бачили, як мурахи доять тлю... тепер уявіть, що ми всі - тля ))) ззі. о мене вштирило 
то ти приняв red pill і побачив реальність, так що не переживай. з.і. там через 10-15 років будуть штучні всякі запчастини до людини, так що можна буде відтягувати кінець і до біблійської тривалості життя, аби були пеньонзи і бажання з.з.і. думаю в тебе вже фантомна рука, а може і не тільки ...
-
flyman
-
-
- Подякував: 1608 раз.
- Подякували: 2854 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Вів 07 гру, 2021 18:28
change_pm написав:Ердоган відвідує Доху і можливо зістрінеться з принцем Мухаммед ибн Салман Аль Сауд. слідкуємо за новинами, про чьо ці відомі і впливові людє домовляться...
Преса Туреччини пише так: "Президент Реджеп Тайіп Ердоган зустрівся з шейхом Тамімом бін Хамадом Аль Тані, еміром Катару, в Досі, куди він прибув для проведення переговорів. За підсумками зустрічі було оголошено, що між двома країнами підписано 15 нових угод."Зранку писали, що хоча принц Мухаммед ибн Салман Аль Сауд в ці дні також перебуватиме на Катарі - зустріч НЕ планується. Зранку писали, що у президента Туреччини та принца "різні графіки" роботи. В минулу зустріч з еміром Катара було підписано 10 угод. За однією з них почалося спорудження поблизу Стамбула гігантського готельного та житлового комплексу. Ще за іншою угодою біля порту Анталії будо викуплено особисто еміром Катару ділянку пляжу та території, яка належала спортивно-відпочинковій базі, під яхт-клуб еміра Катару. Ця новина тоді призвела до різкого зростання ціни квартир поблизу - те, що продавалося за 300 000 доларів (новий будинок від AKG-group на 16 квартир) , було миттєво розкуплено за 400 000$. Ціни в тому місці на квартири 2+1 встановилися на рівні 650 000 доларів США (були раніше приблизно по 300 000$). Зараз саме таку купують одні кияни. І це - НЕ в новобудовах, будинку більше 10 років. Закінчено реконструкцію одного з будинків під бутік готель LEAF PORT HOTEL, а житловий комплекс, який був на етапі котловану Feniх centre було викуплено швейцарською групою готелів. Після цього - десь в квітні 2021 - будівництво було зупинено на 1,5 місяця для уточнення та замін в проєкті комплекса. Інформація про інвестиціі в останній із зазаначених об"єктів широко висвітлювалася на цьому форумі: - старт продажів; суб"єктивні поради та думки про інвестиції. - умови інвестицій (перший внесок 60%, фіксація залишка в турецькій лірі (!!!) - на той час приблизно по 7,30 ліри за долар, сьогодні курс 13,60 ліри за долар - квартири люди встигли взяти безкоштовно, тобто даром); тобто можна було вкластися, інвестуючи НАПРЯМУ 54000$*60%= 32 400$). - стартова ціна квартир - за 1+1 від 380 000 лір або на той момент від 54 000 доларів; реально ціна 380 000 лір трималася не більше тижня, через тиждень ціна за прайс-листом була 440 000 лір - дещо більше за 54 000 доларів ( "Не зівай Хомко, на те й ярмарок!") - вся інфа (адреса сайту Забудовника, інфа про те, як отримати прайс-лист від Забудовника, адреса Офіса продажу, вартість авіаквитка в Анталію - 54$ в один бік - та вартість таксі з аеропорту до Офіса продажів Забудовника - 15$) була на цьому форумі). - кінцева ціна перед закриттям продажу у зв"язку з викупом Швейцарією (пройшло 4 місяця) - 108 000 доларів. - ціна продажу квартири станом на листопад 2021 (було в листопаді одне оголошення): 150 000 доларів. Але кого то хвилює: панове роздивляються на попередній сторінці гігантські білі простирадла, які допоможуть вирішити питання інтернету для Флаймана в селі за 74 км від Києва - то дійсно важливіше.
Востаннє редагувалось akurt в Вів 07 гру, 2021 18:54, всього редагувалось 2 разів.
-
akurt
-
-
- Подякував: 4012 раз.
- Подякували: 1460 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
Додано: Вів 07 гру, 2021 18:41
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Вів 07 гру, 2021 20:08
flyman написав:
хау мач вотч? со мач? ту мач... короче, поїхали!!! хоч я і так поїду скоро))) хіхі... тутай доречі ось це - комета LEONARD = може всіх прифігачити ((( )))
-
change_pm
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 07 гру, 2021 20:09
change_pm написав: flyman написав:
хау мач вотч? со мач? ту мач... короче, поїхали!!! хоч я і так поїду скоро))) хіхі... тутай доречі ось це - комета LEONARD = може всіх прифігачити ((( )))
ти квартирку того, закривай, а то ще до тебе залетить, як міль, а рука не працює... ось тобі погляд в майбутнє, що цікаво, є те про що постив доляр відео в темі КРЖН (тре купувати тушонку а не нерухомість), так що наїдайсь мясом, поки ще є ... я ж гриби маю сушені і пастеризовані, і консерви рибні (фотопруф ти бачив)
Востаннє редагувалось flyman в Вів 07 гру, 2021 20:13, всього редагувалось 1 раз.
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Вів 07 гру, 2021 20:12
change_pm написав:як то кажуть, чьо робимо? куди біжимо? в що суємо кров"ю і потом заробленє?
сам собі відвовім... хтось колись дава чього тіпчика, клікнув і усе, завал нотіфікейшинів... зі. де храніть тушенку???
-
change_pm
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 07 гру, 2021 20:13
change_pm написав: change_pm написав:як то кажуть, чьо робимо? куди біжимо? в що суємо кров"ю і потом заробленє?
сам собі відвовім... хтось колись дава чього тіпчика, клікнув і усе, завал нотіфікейшинів... зі. де храніть тушенку???
в цокалі!!!! ти гальмуєш ще під нарокозом
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Вів 07 гру, 2021 20:19
change_pm написав:зі. де храніть тушенку???
flyman написав:в цокалі!!!! ти гальмуєш ще під нарокозом
ще й занят продажем всього праведного нажитого... то всі двзонять, продай праску, продай те продай се... яка таки остання ціна? а може трішки менше... скоріш ьи всьго здихатисі і погнати на свою хату )))
-
change_pm
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-