Это так, цифры для статистики: граждане Украины приобрели в ноябре месяце, в Турции 1075 единиц жилья.
Вопрос к Будивельнику
- Представьте, какой объём работ, какие средства, какое развитие, экономика,........
|
|
![]() Это так, цифры для статистики: граждане Украины приобрели в ноябре месяце, в Турции 1075 единиц жилья. Вопрос к Будивельнику - Представьте, какой объём работ, какие средства, какое развитие, экономика,........ ![]()
Это BBC ? Cам написал про BBC, предоставь ссылки на BBC ![]()
Ти тупий? Навіть якщо ти не встані зрозуміти, що під ВВС може з таким же успіхом бути будь-яке серйозне єврепйске джерело (там у посиланні - Більд, ле Монде). Навіть якщо ти вирішив принципово доколупатися до буквальщини - щоб саме ВВС , і то, я можу без проблем визнати, що помилився, неуважно не перевіривши по пам'яті вказав ВВС. І це не є ніякою брехнею -- тобто свідомо написаною неправдою від мене. (Порівняй зі своєю брехнею...). Навіть якщо я тобі вкажу, що тільки позначив тобі самому пошукати. Але я тебе макну в цитату ВВС: " Серед причин його поразки спостерігачі найчастіше називають досить загальні поняття - втома українського суспільства, розчарування у політиці президента, недовіра до влади загалом." Стаття: чому Порошенко програв вибори. По буквах -- розчарування у політиці президента (Порошенка), недовіра до влади загалом (Порошенка перш за все, як вершини влади), втома укр. суспільства (після влади Порошенка). Найчастіше називають. Оце. А не віру в Зе та його обіцянки. З.и. Ти перед Юкрейном вибачився-то? Чи як завжди, відсидівся... Востаннє редагувалось detroytred в Вів 14 гру, 2021 22:03, всього редагувалось 1 раз.
![]() По некоторым пунктам очень сильное интервью рекомендую:
![]() detroytred
Ответы на все Ваши вопросы: Доступно прямым текстом. Востаннє редагувалось Kudrjavuy в Вів 14 гру, 2021 23:27, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: Політичні дискусіїГогілашвілі – це обличчя чинної популістської влади. А скільки таких ще є у cтруктурах
Є ще одне важливе питання – як людина, яка зберігала громадянство Росії, яка отримала вищу освіту буквально перед призначенням на посаду заступника міністра МВС України, змогла пройти відповідну спеціальну перевірку для призначення на таку високу посаду. Чи може особистих зв’язків із Зеленським або його помічницею достатньо для проходження будь-якої перевірки, не боячись того, що делікатна інформація зацікавить представників українських силових структур. Звідси виникає наступне питання – а скільки ще людей у найближчому оточенні Зеленського, у керівництві Служби безпеки України, Міністерства внутрішніх справ, Головного управління розвідки та інших структурах, які саме так як Гогілашвілі пройшли службову перевірку. І на скільки можна вважати, що якась інформація в Україні взагалі секретна для російських спецслужб після обрання Володимира Зеленського президентом України і формування влади за принципом особистої відданості очільнику держави та контактів з його довіреними особами. Це все – риторичні питання. ![]() Твоя демагогічна підміна предметів виглядає смішно. А забовтування хамства зелених після мого осудження і постійного згадування гогішвілі -- виглядає, м'яко кажучи, недоречним. Ти знов, як завжди, перемикаєшся замість обговорення питань на обговорення особистостей. Подивись, я з lapay півдня обговорювали саме питання, а не особистості... Тобі аби погавкати. І все б нічого, але ти зі стелі генериш. Вчись...
![]()
![]()
Ты сказал, что я должен искать. Когда я тебя заставил искать, ты начал оправдываться Ты соврал, но возмутился, что тебе не поверили
Макни себя сам, я от тебя несколько раз этого добивался. Но ты даже с первого раза не смог выполнить простое задание Предоставить ссылки На заборе тоже много чего написано Не лепи горбатого Оп-па, я перед кем-то должен был извинятся ? ![]() Не уводи разговор в сторону, ты за свой разговор держи ответ ![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератор: Модератор |
|