Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 75027503750475057506 ... 7544>
Повідомлення Додано: Вів 14 гру, 2021 21:26

https://www.aa.com.tr/ru/%D1%8D%D0%BA%D ... 5/2447172#
Это так, цифры для статистики: граждане Украины приобрели в ноябре месяце, в Турции 1075 единиц жилья.
Вопрос к Будивельнику
- Представьте, какой объём работ, какие средства, какое развитие, экономика,........
Kudrjavuy

Подякував: 746 раз.
Подякували: 887 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 14 гру, 2021 21:31

detroytred написав:Спробуй з усвідомлення тексту.
Свого.

Это был твой текст ни о чём

1) ты выводов из своей ошибки не сделал. Факт.
2) где ссылки BBC ?
3) где твоё осуждение хамства зелёной власти ? Может твоего осуждения нет, потому что ты сам хам. Поэтому и всячески забалтываешь тему хамства зелёной власти
pesikot

Подякував: 543 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Вів 14 гру, 2021 21:37

detroytred написав:Перше ж загуглення. Вивчай:
....
https://www.eurointegration.com.ua/arti ... 1/7094610/
Ляпас для Порошенка.

Это BBC ?

Cам написал про BBC, предоставь ссылки на BBC
pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Вів 14 гру, 2021 21:50

pesikot написав:
  detroytred написав:Перше ж загуглення. Вивчай:
....
https://www.eurointegration.com.ua/arti ... 1/7094610/
Ляпас для Порошенка.

Это BBC ?

Cам написал про BBC, предоставь ссылки на BBC
То есть, тебя я поймал на вранье, а ты начал жопой вертеть

Ти тупий?
Навіть якщо ти не встані зрозуміти, що під ВВС може з таким же успіхом бути будь-яке серйозне єврепйске джерело (там у посиланні - Більд, ле Монде).
Навіть якщо ти вирішив принципово доколупатися до буквальщини - щоб саме ВВС , і то, я можу без проблем визнати, що помилився, неуважно не перевіривши по пам'яті вказав ВВС.
І це не є ніякою брехнею -- тобто свідомо написаною неправдою від мене.
(Порівняй зі своєю брехнею...).

Навіть якщо я тобі вкажу, що тільки позначив тобі самому пошукати.

Але я тебе макну в цитату ВВС:
" Серед причин його поразки спостерігачі найчастіше називають досить загальні поняття - втома українського суспільства, розчарування у політиці президента, недовіра до влади загалом."
https://www.bbc.com/ukrainian/features-48014448
Стаття: чому Порошенко програв вибори.

По буквах -- розчарування у політиці президента (Порошенка), недовіра до влади загалом (Порошенка перш за все, як вершини влади), втома укр. суспільства (після влади Порошенка).
Найчастіше називають. Оце.
А не віру в Зе та його обіцянки.

З.и.
Ти перед Юкрейном вибачився-то?
Чи як завжди, відсидівся...
Востаннє редагувалось detroytred в Вів 14 гру, 2021 22:03, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 14 гру, 2021 21:54

По некоторым пунктам очень сильное интервью рекомендую:

Однако президент требовал выдать Цемаха и вызвал из-за этого Луценко на Банковую.

"Говорю ему: "есть еще один нюанс. Вы помните, что в Нидерландах ничем не завершился референдум по ассоциации Украина-ЕС. Так вот, если Нидерданды, обиженные на то, что мы им не довезли ключевого свидетеля, под влиянием российских СМИ (а я напомню, что один из самых больших газовых хабов Газпрома находится тоже там) раскрутит эту истерию, то у нас может полететь еще и Ассоциация с ЕС". И тут, как сейчас, слышу голос Ермака: "Юрий Витальевич, да зачем нам эта Европа, нам надо с россиянами договариваться". Я еще помню, что был в нормальном настроении и говорю: "Ууууу, знакомые песни, я такую ​​штуку слышал много лет при Януковиче". Так мы быстренько и разошлись", - вспомнил Луценко. Источник: https://censor.net/ru/n3305221
Kudrjavuy

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 14 гру, 2021 21:56

detroytred
Ответы на все Ваши вопросы:

Доступно прямым текстом.
Востаннє редагувалось Kudrjavuy в Вів 14 гру, 2021 23:27, всього редагувалось 1 раз.
Kudrjavuy

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 14 гру, 2021 21:59

Re: Політичні дискусії

Гогілашвілі – це обличчя чинної популістської влади. А скільки таких ще є у cтруктурах

Є ще одне важливе питання – як людина, яка зберігала громадянство Росії, яка отримала вищу освіту буквально перед призначенням на посаду заступника міністра МВС України, змогла пройти відповідну спеціальну перевірку для призначення на таку високу посаду.

Чи може особистих зв’язків із Зеленським або його помічницею достатньо для проходження будь-якої перевірки, не боячись того, що делікатна інформація зацікавить представників українських силових структур.

Звідси виникає наступне питання – а скільки ще людей у найближчому оточенні Зеленського, у керівництві Служби безпеки України, Міністерства внутрішніх справ, Головного управління розвідки та інших структурах, які саме так як Гогілашвілі пройшли службову перевірку. І на скільки можна вважати, що якась інформація в Україні взагалі секретна для російських спецслужб після обрання Володимира Зеленського президентом України і формування влади за принципом особистої відданості очільнику держави та контактів з його довіреними особами. Це все – риторичні питання.
https://www.liga.net/ua/politics/opinio ... strukturah
V2
4

Подякував: 299 раз.
Подякували: 1370 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 14 гру, 2021 21:59

pesikot написав:
  detroytred написав:Спробуй з усвідомлення тексту.
Свого.

Это был твой текст ни о чём

1) ты выводов из своей ошибки не сделал. Факт.
2) где ссылки BBC ?
3) где твоё осуждение хамства зелёной власти ? Может твоего осуждения нет, потому что ты сам хам. Поэтому и всячески забалтываешь тему хамства зелёной власти

Твоя демагогічна підміна предметів виглядає смішно.

А забовтування хамства зелених після мого осудження і постійного згадування гогішвілі -- виглядає, м'яко кажучи, недоречним.

Ти знов, як завжди, перемикаєшся замість обговорення питань на обговорення особистостей.
Подивись, я з lapay півдня обговорювали саме питання, а не особистості...
Тобі аби погавкати.
І все б нічого, але ти зі стелі генериш.
Вчись...
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 14 гру, 2021 22:17

Омелян звинуватив Арахамію у корупції, та заявив про готовність дати свідчення в НАБУ / РБК - Україна

https://www.rbc.ua/ukr/news/eks-ministr ... 99775.html
Kudrjavuy

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 14 гру, 2021 22:23

detroytred написав:Ти тупий?
Навіть якщо ти не встані зрозуміти, що під ВВС може з таким же успіхом бути будь-яке серйозне єврепйске джерело (там у посиланні - Більд, ле Монде).

Навіть якщо ти вирішив принципово доколупатися до буквальщини - щоб саме ВВС , і то, я можу без проблем визнати, що помилився, неуважно не перевіривши по пам'яті вказав ВВС.

Ты сказал, что я должен искать. Когда я тебя заставил искать, ты начал оправдываться

detroytred написав:І це не є ніякою брехнею -- тобто свідомо написаною неправдою від мене.
(Порівняй зі своєю брехнею...).

Ты соврал, но возмутился, что тебе не поверили

detroytred написав:Але я тебе макну в цитату ВВС:
" Серед причин його поразки спостерігачі найчастіше називають досить загальні поняття - втома українського суспільства, розчарування у політиці президента, недовіра до влади загалом."
https://www.bbc.com/ukrainian/features-48014448
Стаття: чому Порошенко програв вибори.

Макни себя сам, я от тебя несколько раз этого добивался. Но ты даже с первого раза не смог выполнить простое задание
Предоставить ссылки

detroytred написав:А не віру в Зе та його обіцянки.

На заборе тоже много чего написано
Не лепи горбатого

detroytred написав:Ти перед Юкрейном вибачився-то?
Чи як завжди, відсидівся...

Оп-па, я перед кем-то должен был извинятся ? :)

Не уводи разговор в сторону, ты за свой разговор держи ответ :)
pesikot

Профіль

2
2
  #<1 ... 75027503750475057506 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему