Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
roberto dark написав:flyman Із всіх вишеперечисленних країн, як раз саме в ПСА мені більше всьго сподобалося , по суммі усіх позитивних факторів, по відношенню до ціни. Крім того там клімат, екзотика, масажі, молоді дівчата, а у попередньому списку усього того НЕМАЄ І НІКОЛИ НЕ БУДЕ.
Я теж думаю, що Філіпіни, мабуть, найопимальніше, але до закінчення короної туди вибратися - зась. Тому поки що одним оком поглядаю на ЄС, де можна було проводити зимівлю. Хоча, у зв"язку із глобальний потеплінням і в Україні вже не холодно. Я ще досі дачний сезон не закінчив, може наступних вихідних. В березні можна стартувати новий, ітого "зимівля" скорочується до 2 місяців.
Пане Флаймане! Дуже приємно почитати рідкісний на форумі практично- оптимальний текст про плани на майбутнє. Розумно. Зауважу, що текст в другому абзаці я вам рекомендував розглянути ще рік тому: в країну чудес попасти неможливо. Я саме на це рік тому рекомендував звернути увагу, бр мрії - мріями, а практика-практикою. Орієнтир на Європу гарний, але двері кожного дня закриваються все щільніше: вже важко попасти в краіни Європи та й ситуація там з короною погіршується. Тиждень тому суттєва посилили контроль і США - полегшені умови протрималися тільки 1 місяць. В взагалі критерії інвестицій ніхто не може змінити: - легкість доступу до нерухомості; - адекватний розмір інвестицій( - легкі юридичні та фінансові умови інвестицій. - умови отримання ВНП або громадянства. Поки є час - звертайте на це увагу. Потім буде пізно. Наснаги!
akurt написав:Пане Флаймане! Дуже приємно почитати рідкісний на форумі практично- оптимальний текст про плани на майбутнє. Розумно. Зауважу, що текст в другому абзаці я вам рекомендував розглянути ще рік тому: в країну чудес попасти неможливо. Я саме на це рік тому рекомендував звернути увагу, бр мрії - мріями, а практика-практикою. Орієнтир на Європу гарний, але двері кожного дня закриваються все щільніше: вже важко попасти в краіни Європи та й ситуація там з короною погіршується. Тиждень тому суттєва посилили контроль і США - полегшені умови протрималися тільки 1 місяць. В взагалі критерії інвестицій ніхто не може змінити: - легкість доступу до нерухомості; - адекватний розмір інвестицій( - легкі юридичні та фінансові умови інвестицій. - умови отримання ВНП або громадянства. Поки є час - звертайте на це увагу. Потім буде пізно. Наснаги!
адекватний розмір, тут 100Куе на 1+1 в країні що стоїть на краю прірви дефолта, то трохи занадто, я би більше 15куе за кавалірку не розглядав
flyman по 24 000 куе 1+1 в Анталії як бруду - бери, НЕ хочу . А буде ще дешевше.. Але то таке.. Дауншифтінг для бідних старих пердунів.. https://youtu.be/E6uM03dQg0Y
Ідея не погана, так як в оголошеннях за цоколь 30+ без ремонта м2 малюють на олх $20К Думаю, що варінт був би не поганий, продати цоколь з ремонтом "пан сам клепав" і мебелю бренда "база кормит" за $20К купити 1+1 за $16 з умебльовану і з ремонтом як в тьоті. Думаю, тре трошки почекати. Але б не дочекатися, що обвал перекинеться на перегрітий КРЖН. Може дійсно, десь в лютому купити квиток до Анталії, Прикинутися бідним албанцем чи болгарином, пошаройобитися там, вивчити трохи слів по турецьки і зрозуміти місцеві розклади.
Тут ще один вхідний параметр. На 2022 закладаю місячний бюджет 4К грн. Тре починати жити по-людьски, не дивлячися на те що "база кормит"
DmitryK написав:цікаво, якщо слухати пана акурта, вже кілька років в туреччині нерухомість стрімко дорожчає. а тут, 85 квадратів за 55тис баксів. я так думаю, 10 років тому коштувало дорожче..
Причина простая: Вы просто не разбираетесь в недвижимости. В эти дни в Киеве можно найти трешку за 25 000 и за 2 500 000. Долларов. Научитесь различать дешевое и нормальное - заходите.
P.S. antey1969 - утешайте себя цифрами и графиками. Больше то делать нечего. Корыто разбито. Перспектив нет. Инвестиций нет.
так пан акурт сам написал, престижный район, будынку 10 рокив... получается, пан акурт шлак пиарит....
Прикольчик, лира продолжает дальше обваливаться, а цена на объект непоколебима. Акурт, есть ли застройщики в курортных городах продающие готовые квартиры напрямую без агентов? Чтоб сразу можно было приобрести как машину из салона? Вот ссылку бы на хоть одного, посмотреть объекты.
Востаннє редагувалось Zebra в Пон 20 гру, 2021 17:25, всього редагувалось 2 разів.
Frant написав:akurt Не смішіть - нам роботу ще треба робити))) Ваша "аналітика" - це відвідування кафе "У Зенека", крадіжка бочки солярки, читання лекції про свою важливість перед "успішними" інвешторами в смарт-квартири, прогулянки з собакою.
Прикладом справжньої аналітики - є інформація від п.зРадіо. Тільки неясно, коли вона вистрелиить)))
Zebra написав:Акурт, есть ли застройщики в курортных городах продающие готовые квартиры напрямую без агентов? Чтоб сразу можно было приобрести как машину из салона? Вот ссылку бы на хоть одного, посмотреть объекты.
Zebra написав: Прикольчик, лира продолжает дальше обваливаться, а цена на объект непоколебима. Акурт, есть ли застройщики в курортных городах продающие готовые квартиры напрямую без агентов? Чтоб сразу можно было приобрести как машину из салона? Вот ссылку бы на хоть одного, посмотреть объекты.
1. Непоколебима ли цена - не скажешь так сразу- надо прозванивать и спрашивать - там не владелец продает, а риэлторская контора. Что они ответят - не угадать. 2. Конечно: есть реальные продавцы-Застройщики - я о них писал не раз на этом форуме. Как настоящий злобный ненасытный риэлтор (меня уже легко разоблачил 31 (тридцать один) форумчанин. - я умышленно выкладывал адреса сайтов в интернете, телефоны офисов продаж. Даже писал что можно звонить БЕСПЛАТНО с Украины - ответят на английским/русском в Офисе продаж. Цель в том, что я давал прямые адреса ссылки и телефоны была простая: обдурить сирот, вдов и обобрать до нитки белых и пушистых форумчан. Вся эта информация бесконечно тонула в десятках сопливых жалостливых постов неудачников, которые то выпрашивают у меня пустую тару из-под йогурта (реально не могу дать - бутылка с кефиром сейчас в холодильнике есть, а от йогурта реально нет), то просят разрешения пощупать руками мой депозит.
3. Тут не стоит строить иллюзий и быть реалистом: Серьезный приличный Застройщик всегда указывал цены в евро. И ему, и Покупателю курс был "пополам".
Востаннє редагувалось akurt в Пон 20 гру, 2021 19:14, всього редагувалось 5 разів.