Летят просто не к лучшему курорту мира ))) сложно вообще что-то найти когда не в Анталии ))))
|
|
![]() Купуємо та летимо в Мексику: Бідна пані stm як завжди не в курсі подій: в Канкуні 20 років тому «з нуля» почали створювати новий чудо-курорт. Щось подібне було і в Хургада (Єгипет), теж створено «з нуля». Для нашої людини це дійсно далеко, мексиканський курорт більше розрахований на американців. А мені особисто дійсно не має сенсу летіти відпочивати в Канкун, хоча питання реально розглядав. В мене курорт кожного дня «під боком». ![]() Українці за Дунаєм
або як вселяються в нову квартиру українці за кордоном В ці дні - з понеділка - йде вселення в нову квартиру 2+1 родини наших українців. Люди мені не чужі, то активно допомагаю, враховуючи, що я на авто - вони поки ще не завезли авто з України. Та й самому цікаво. Гадаю, форумчанам буде цікавим фінансово-економічно-організаціний бік. (текст видалено о 19-08, хто прочитав - гадаю було цікаво саме з точки зору фінансово-еконоімчно-інвестиційного) Востаннє редагувалось akurt в П'ят 07 січ, 2022 19:11, всього редагувалось 2 разів.
![]()
Обслуговуючий персонал, не більше того. Ніколи не чув, щоб у мирний час хтось з обслуговуючого персоналу добився якихось значних успіхів. Взагалі-то, наш ясновельможний пан повинен якісніше нас розважати, танцювати гопака, стрибати, розказувати гарні небилиці, гарцикувати, як цирковий кінь на манежі і т.п. А він тупо переповідає історію про вантажників, електрогідравлічні підйомники і турецькі меблі. Неначе читає нам курс диференц.рівнянь чи сопромату в залізничному ВУЗі. Тьфу, п.Акурт! ![]() Я вже писав нещодавно, що у нашого інвештора "кризис жанра". Вже не хоче скакати, співати як раніше і фантазія кудись подівалась..? Одна й та сама пластинка про хрущик та кібуц. Кінець кар'єри артиста чи що?
![]()
![]()
Ну от ви наче все логічно пишете, але для "сферичного покупця житла в пгт в вакуумі". Ми ж начебто про них а не пенсіонерів, які там живуть "з діда-праділа". Звідси: 1) Якщо людина звикла ходити по ресторанах, шо показує її як достатньо платоспроможну, ніщо не заважає їй купити житло в пгт чи невеликому місті де з цім нема проблем. Доводилось їздити по Обухівській трасі-там достатньо ресторанів? Також практично в кожному котеджному містечку, навіть "посеред поля" є всередині свій і досить не поганий(але теж звісно без Мішлену). Якщо ж грошей у людини обмаль і вона купує щось задешево, то про які ресторани може йти мова? Доставки піцци я навіть не знаю де зараз нема. Хіба що в зовсім "ведмежих кутках" 2) Вимушений нагадати, що майже всі "культурні заходи", в сучасних умовах і для більшості людей, з успіхом замінює інтернет та великий екран з мультимедійною системою вдома або смартфон в дорозі. Наприклад в мене по вулиці(не дуже жвавій) в 2021 вже третій провайдер протяг оптику-при оплаті за рік наперед місячний платіж 134 грн за безліміт та фактичну швидкість 350-480. Для поціновувачів не є проблемою декілька разів на рік з'їздити наприклад к Київ чи деінде. Якщо захід в черговий раз не перенесуть чи відмінять. ![]() 3) Так, рівень медицини різний, але в будь якому випадку, якщо у вас щось серьйозне, гарних фахівців дуже мало і потрібно до них їхати якийсь час. Знову дозволю собі запитати: знайдете ви спеціалізованого хірурга достатньої кваліфікації на Лівобережній або Виноградарі? А добиратися звідти в центр майже теж саме, що й з умовної Бучі чи Козина. Та й швидка від умовного Добробуту коштує не таких вже захмарних грошей. Якщо ж говорити про "безкоштовність" державної медицини, то навіть в Киеві не бачу її впритул. Наприклад в минулому році батьки лікувалися від ковіду-все за власний рахунок, догляд начеб то мав бути безкоштовним, але якщо не давати грошей ![]() 4)Оптимізм це добре, але чи бачите ви реальні ознаки швидкого закінчення "коронобесии"? Вже багато де мова йде про 4 дозу вакцини(а там можливо не забариться 5 і 6...), нові штамми з'являються регулярно. Цілком може статися, що горизонти коронокризи та володіння нерухомістю можуть стати десь поряд.
![]() Re: Інвестуємо в нерухомість закордономВ контексті закордону навіть в якомусь європейському невеликому пгт-обл. центрі може бути медицина та ресторани на порядок вище рівня ніж в Києві, наприклад "якийсь" Єйндховен зі своїми 210 тис. населення.
За ресторани з мішленівськими зірками - хіба в Україні такі є? ![]() оце розмахСпівзасновник WeWork придбав понад 4000 житлових квартир у США на $1 млрд: хоче заробляти на оренді
![]()
Посмотреть на фамилию и понять, ничего не меняется в нашем мире. Новость относится к айти разве тем боком, что айти стала средой первоначального накопления капитала
|
|