Летят просто не к лучшему курорту мира ))) сложно вообще что-то найти когда не в Анталии ))))
|
|
Купуємо та летимо в Мексику: Бідна пані stm як завжди не в курсі подій: в Канкуні 20 років тому «з нуля» почали створювати новий чудо-курорт. Щось подібне було і в Хургада (Єгипет), теж створено «з нуля». Для нашої людини це дійсно далеко, мексиканський курорт більше розрахований на американців. А мені особисто дійсно не має сенсу летіти відпочивати в Канкун, хоча питання реально розглядав. В мене курорт кожного дня «під боком». Українці за Дунаєм
або як вселяються в нову квартиру українці за кордоном В ці дні - з понеділка - йде вселення в нову квартиру 2+1 родини наших українців. Люди мені не чужі, то активно допомагаю, враховуючи, що я на авто - вони поки ще не завезли авто з України. Та й самому цікаво. Гадаю, форумчанам буде цікавим фінансово-економічно-організаціний бік. (текст видалено о 19-08, хто прочитав - гадаю було цікаво саме з точки зору фінансово-еконоімчно-інвестиційного) Востаннє редагувалось akurt в П'ят 07 січ, 2022 18:11, всього редагувалось 2 разів.
Обслуговуючий персонал, не більше того. Ніколи не чув, щоб у мирний час хтось з обслуговуючого персоналу добився якихось значних успіхів. Взагалі-то, наш ясновельможний пан повинен якісніше нас розважати, танцювати гопака, стрибати, розказувати гарні небилиці, гарцикувати, як цирковий кінь на манежі і т.п. А він тупо переповідає історію про вантажників, електрогідравлічні підйомники і турецькі меблі. Неначе читає нам курс диференц.рівнянь чи сопромату в залізничному ВУЗі. Тьфу, п.Акурт! Я вже писав нещодавно, що у нашого інвештора "кризис жанра". Вже не хоче скакати, співати як раніше і фантазія кудись подівалась..? Одна й та сама пластинка про хрущик та кібуц. Кінець кар'єри артиста чи що?
Ну от ви наче все логічно пишете, але для "сферичного покупця житла в пгт в вакуумі". Ми ж начебто про них а не пенсіонерів, які там живуть "з діда-праділа". Звідси: 1) Якщо людина звикла ходити по ресторанах, шо показує її як достатньо платоспроможну, ніщо не заважає їй купити житло в пгт чи невеликому місті де з цім нема проблем. Доводилось їздити по Обухівській трасі-там достатньо ресторанів? Також практично в кожному котеджному містечку, навіть "посеред поля" є всередині свій і досить не поганий(але теж звісно без Мішлену). Якщо ж грошей у людини обмаль і вона купує щось задешево, то про які ресторани може йти мова? Доставки піцци я навіть не знаю де зараз нема. Хіба що в зовсім "ведмежих кутках" 2) Вимушений нагадати, що майже всі "культурні заходи", в сучасних умовах і для більшості людей, з успіхом замінює інтернет та великий екран з мультимедійною системою вдома або смартфон в дорозі. Наприклад в мене по вулиці(не дуже жвавій) в 2021 вже третій провайдер протяг оптику-при оплаті за рік наперед місячний платіж 134 грн за безліміт та фактичну швидкість 350-480. Для поціновувачів не є проблемою декілька разів на рік з'їздити наприклад к Київ чи деінде. Якщо захід в черговий раз не перенесуть чи відмінять. 3) Так, рівень медицини різний, але в будь якому випадку, якщо у вас щось серьйозне, гарних фахівців дуже мало і потрібно до них їхати якийсь час. Знову дозволю собі запитати: знайдете ви спеціалізованого хірурга достатньої кваліфікації на Лівобережній або Виноградарі? А добиратися звідти в центр майже теж саме, що й з умовної Бучі чи Козина. Та й швидка від умовного Добробуту коштує не таких вже захмарних грошей. Якщо ж говорити про "безкоштовність" державної медицини, то навіть в Киеві не бачу її впритул. Наприклад в минулому році батьки лікувалися від ковіду-все за власний рахунок, догляд начеб то мав бути безкоштовним, але якщо не давати грошей 4)Оптимізм це добре, але чи бачите ви реальні ознаки швидкого закінчення "коронобесии"? Вже багато де мова йде про 4 дозу вакцини(а там можливо не забариться 5 і 6...), нові штамми з'являються регулярно. Цілком може статися, що горизонти коронокризи та володіння нерухомістю можуть стати десь поряд.
Re: Інвестуємо в нерухомість закордоном В контексті закордону навіть в якомусь європейському невеликому пгт-обл. центрі може бути медицина та ресторани на порядок вище рівня ніж в Києві, наприклад "якийсь" Єйндховен зі своїми 210 тис. населення.
За ресторани з мішленівськими зірками - хіба в Україні такі є? оце розмах Співзасновник WeWork придбав понад 4000 житлових квартир у США на $1 млрд: хоче заробляти на оренді
Зараз переглядають цей форум: akurt і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||