Макроекономіка України, розвиток регіонів і макроекономічні показники: індекс цін, платіжний баланс, експорт, імпорт, рівень промислового виробництва, ВВП, торговельний баланс і рівень безробіття. Політика, що межує з темою бізнесу та фінансів. Політика яка пов`язана з грошима - аспекти політики у грошовому контексті. Політекономія. Корупція. Хабарі.
"О ситуации в стране" предлагаю рассмотреть два варианта развития событий
Если кто-то не знает, то напомню: "наши" зашухарили в бюджет 2,7 ярда выделенных МВФ как погашение инфляции в связи с ковидом(под дурачка, как доход бюджета). Поляки за счёт этих средств индексировали заработные платы. Смотрим, как далее развиваются события. и подходы: Господа эксперты - Вы в состоянии сделать прогноз о дальнейшем развитии событий в странах? 1. Что происходит у нас: viewtopic.php?p=5373264#p5373264 2. По какому пути пошла Польша: viewtopic.php?p=5373297#p5373297
Я тобі запропонував вкотре об'єктивно перевірити хто бреше. Перевірити. З компенсацією клопіту (за повчання того, хто опиниться брехуном) 2 куо. І? Я програв?, бо: 1. Так наголосив ти. 2. Ти зливаєшся.
Я наводжу тобі цитати, які спростовують, твої твердження (бо ти не паришся, а ліпиш їх зі стелі). І я програв?
Я запитую тебе, що ти мав під 2 куо? Ти не відповідаєш. І я програв?
Ти мелеш про ціпляння до тебе, коли я тільки намагаюсь спростувати твою брехню у мій бік. І я програв?
Кисільов відпочиває... Сміття.
З.и. А стосовно отакої твоєї "критики", образ, оцінки президента, влади, ситуації в країні --- ти сам подумай, що ти робиш. Якщо не розумієш, то порівняй, як я висвітлював Порошенка і Ко -- без отих ругательств, які ти несеш, без перебільшень (зробив по мінімуму; прийняли отаке рішення -- і мені навіть за це будівельник оповідання читав про повагу до посади президента) і тощо. Тобто, що повинні були зробити більше.
А в тебе -- якийсь-то дійсно тупий лютий треш... Навіть до матюків. Що з тобою обговорювати-то? Твої, м'яко кажучи, перебільшення? Так їх можна тільки пом'якшити. Але ТИ ТОДІ ЗАГОЛОСИШ ПРО ЗАХИСТ Зелі та Ко. Ще й дурні брехливі мотиви вигадаєш-приліпиш.
Тому підключитися до ТАКИХ дурних твоїх поглядів можна тільки з ще більшим перебільшенням. Але таких нема на гілці. Ти пануєш)))) Правда, є ще один. Але ти з ним чомусь)))))))) не хочеш спілкуватися.
Зрозумів? Тому спілкуйся або з будівельником про повагу до президента, а також про працювати на себе, або з "ти зрозумів з ким" про хто більше перебільшення негативу накидає. Тільки не кидайся з дурною брехнею на мене. Бо ти ж бачиш сам, що одразу макну конкретними аргументами, які спростовують.
Не забувай: 2 куо. легко показують, хто програв.
Маю надію, що тобі, як цуценяті, все розжував. На цьому поки крапка. 2 куо. покажуть тобі усе... А також навчать.
Schmit написав: Ось так слуги вже 2.5 роки "зміцнюють" українську армію.
Цікаво було б побачити й іншу сторону: чому так зробили.
Стосовно зміцнення не зміцнення один сюжет -- це не про що. Бо можна надати отакий сюжет від того ж самого джерела (де на наступний рік збільшення замовлення в 5 разів. НРів): https://m.youtube.com/watch?v=PftpewhwM ... _rel_pause І наголосити, що зміцнюють.
Скоріш за все відбувається перерозподіл фінансування. Щось закривають, зменшують, відмовляються. Щось навпаки. Може ще й з перспективою натівських стандартів в майбутньому. Хто зна.
А от те, що навіть з забезпеченням питної води в бутилях проблеми місцями виникали -- то це зашквари. Отой самий принцип по мінімуму... Та пофігу))
За прошедшие сутки, 11 января, со стороны российско-оккупационных войск зафиксировано 1 нарушение режима прекращения огня. В результате обстрелов оккупантов один военнослужащий Объединенных сил получил смертельное ранение
На переговорах Россия снова поднимала вопрос о принятии ее требований, опубликованных в декабре – в основном об отказе от принятия в НАТО новых членов (в частности, Украины и Грузии) и отведении войск НАТО из восточных стран-членов Альянса, сказал Столтенберг, но такие требования заведомо не могут обсуждаться, поскольку противоречат Уставу и принципам НАТО
"Не было обязательства по деэскалации, нет... Позвольте мне добавить один момент: не было обязательства уменьшить напряжение, как и не было заявления, что они не собираются этого делать", - отметила Шерман
Генеральный секретарь Организации Североатлантического договора Йенс Столтенберг отмечает, что Россия является агрессором и создает кризис, а не Украина, которая не представляет угрозы для РФ
Планируется поручить Госстату обеспечить ежедневный мониторинг потребительских цен на товары по перечню и предоставлять Министерству экономики соответствующую информацию до 16:00 отчетного дня.
Список товаров
Мука пшеничная высшего сорта
Макаронные изделия из мягких сортов пшеницы
Батон
Хлеб ржано-пшеничный
Крупа гречневая
Крупа овсяная
Пшено
Свинина
Говядина
Птица (тушки куриные)
Молоко пастеризованное жирностью до 2,6 процента (в пленке)
Масло сливочное жирностью от 72 до 82,5 процента включительно
Преступник-рецидивист из Молдовы, которого разыскивает Интерпол, устроился чиновником в Украине по поддельным документам и попался на взятке.
Об этом сообщает пресс-служба ГБР.
Согласно сообщению, исполняющий обязанности начальника Управления государственного экологического надзора (контроля) биоресурсов Юго-Западного округа Государственной экологической инспекции (Николаевская и Одесская области) попался на взятке в 5 тысяч долларов, которую тот должен был получить за невмешательство в работу АЗС в августе.
Выяснилось, что он - гражданин Молдовы, который разыскивается на родине за ряд преступлений, в том числе - насилие и хулиганство.
Более того, он - в розыске по линии Интерпола.
В ГБР не называют имени задержанного, но по данным СМИ, речь о Владлене Гривенко.
Вот такая судьба у человека - был молдавским хулиганом, стал украинским чиновником.
detroytred написав:Питання було у тому, чому вдається централізувати владу та посилити країну?
Бо, якщо оті положення були вічними, то імперії не розсипалися ніколи (або завжди! підіймалися ослаблені великі країни). І відсутність раніше демократії була б вироком - того, що вона ніколи не може з'явитися на цих територіях.
Рашка повинна була посипалися без підняття ще на початку 20 століття. А вона (точніше влада) якимось хріном змогла розвинутися навіть в оточенні ідеологічних супротивників (практично усього світу потужних країн).
Континентальні імперії розпадаються після військових програшів. Австро-угорщина, Третій Рейх, Туреччина. Російська чи Британська не програвали, тому Совок втратив тільки Фінляндію, а Британія тільки Ірландію. Франція нічого не втратила, як і Іспанія. Я маю на увазі континентальні володіння, які мають спільний сухопутній кордон з метрополією. Коли Раша програє війну Україні чи Китаю, тоді і розпадеться, як розпався Совок після програшу у холодній війні, як і Югославія. Якби Югославія була трохи більша, як Раша, то задавила б свій розпад війною, як Раша задавила Чечню, але не вийшло - населення бунтівних окраїн було більше, ніж населення Сербії. Не все так просто з розпадом континентальних імперій. Те, що Україна стала незалежною без війни, рідкий виняток, а не правило, хоч війна нас, зрештою, наздогнала...