Особо обдаровані зрадофіли не зупиняються, лякають дітей казками про те що долар перестануть друкувати вагонами, але покищо бачимо по цінам нашого експорту, що кукуруза, пшениця, руда і сталь знову підвищуються в ціні. Казки дітям для яскравих оповідань, а ринок це зовсім інше, нагадує слова німецького прислів'я: треба дивитись на вчинки, а не на слова. Міжбанк сьогодні в боковику, точка рівноваги знайдена, НБУ напевне сьогодні і полтосіком обійдеться. Це все що треба знати про міць гривні, вже навіть погрози вторгнення, переміщення дивізій впритул до України і іскандери, падіння євробондів на 20% від номіналу теж не впливає, істерика нерезів теж не вирішальна і вгамована ринком. Ну які ще потрібні докази потужності економіки і гривні? Подумайте людонькі головою? І тут поразка зрадофілії, фундамент під керівництвом МВФ надстійкий, краще втратити з мудрим дядею Семом, ніж з північними самодурами знайти.
28.50 таки был "потолок ледяной". На эту неделю. Завтра нбу еще помажет по губам нерезам ставкой и, глядишь, в январе даже до 29 не дойдем. Дальше заглядывать тяжело, но следующая кульминация по (гео)политике будет не ранее 10.02, думаю
Вітаюсь совсіма! Сьогодні дійшов розуміння того, що не помиляюсь і я дуже збентежений!
Якось не добре грає тримач Цінних паперів у ПриватБанку!
Вчора здивувало те, що якось різко впала ціна купівлі в мене ОВДП з величини 941,63 грн./бумага, до значення 888,13 грн./бумага. Думав помилка! Дочекався сьогоднішнього курсу купівлі. Маємо 888,52 грн./бумага. Таки то була не помилка. І це при тому що курс на ПФТС на моменті 956,5335 грн./бумага. Інші компаніі з викупом ОВДП у клієнтів такого не робили. Знаю бо тримаю облігації не в одному місті!
У кого є цінні папери в Приваті, будь ласка, подивіться чи була і у Вас така втрата ціни? Хоча ціна продажу у них йде рівно без усіляких скачків
Ось так на рівному місті Державний банк затримав мої гривні при рості курсу валюти
ВО
Хай щастить!
Востаннє редагувалось s0v7a в Сер 19 січ, 2022 16:39, всього редагувалось 4 разів.
Aps написав:А если сравнить рост М2 с года так 12-го и соответствующий рост курса?
C 2010-2012 в 3-4 раза, за последние два года рост M2 ускорился. Нынешний курс +-2грн вполне вписывается в математику. Никаких папиисят сейчас и близко нет. Но если станок не притормозить, то тренд на ползучую девальвацию очевиден.