Гетманцев виключив можливість скасування Радою касових...
+Додати тему
Відповісти на тему
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші. Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
_hunter написав:Нет: я все еще по "лихие 90-е". И вы все, на что я намекал -- подтвердили: "фиг знает что взяли фиг знает где" -- без всякой уплаты налогов/пошлин/акцизов. Это фиг знает что -- в обход кассы "толкнули" -- снова без уплаты налогов. Поэтому да -- единственный способ контроля на тот момент -- через банк. И все эти "игры" с контрольными закупками.
Так я там выше у практика -- 15 ЛЕТ РЕАЛЬНОГО ОПЫТА -- и спрашивал: закрываться/банкротиться человек не собирается.
Этот же самый практик вам и ответил, проблема ликвидируется коррупционными методами. Т.е. в точности, как было до введения упрощенки. Про все остальное -- меня уже утомила эта дискуссия, слишком она близка к поговорке про взаимопонимание сытого и голодного.
_hunter написав:Чего я не понимаю -- при чем тут РРО?
І не зрозумієте, бо не є підприємцем. Довго розписувати про штрафи: за не вчасне відкриття каси в РРО, за невчасне закриття каси в РРО, за не правильну назву товару в чеку, за орфографічну помилку, за відкриття каси у вихідний день, зе неподання Z звіту бо смарт заглючив чи інтернет пропав, на невчасне формування Z звіту за ... можу писати до вечора, але Ви всеодно це не зрозумієте поки не влізете в шкіру підприємця, нівелюється саме поняття "спрощена система оподаткування" і просто робиться шалений фіскальний тиск при якому нормально працювати стає неможливим.
_hunter написав:Нет: я все еще по "лихие 90-е". И вы все, на что я намекал -- подтвердили: "фиг знает что взяли фиг знает где" -- без всякой уплаты налогов/пошлин/акцизов. Это фиг знает что -- в обход кассы "толкнули" -- снова без уплаты налогов. Поэтому да -- единственный способ контроля на тот момент -- через банк. И все эти "игры" с контрольными закупками.
Так я там выше у практика -- 15 ЛЕТ РЕАЛЬНОГО ОПЫТА -- и спрашивал: закрываться/банкротиться человек не собирается.
Этот же самый практик вам и ответил, проблема ликвидируется коррупционными методами. Т.е. в точности, как было до введения упрощенки. Про все остальное -- меня уже утомила эта дискуссия, слишком она близка к поговорке про взаимопонимание сытого и голодного.
Он, вроде, обратное говорил: ни копейки взяток не дал (но, допускаю, мог что-то в тех простынях и упустить).
Это да: лучше быть богатым и здоровым (не платить налогов и ни перед кем не отчитываться), чем платить налоги
_hunter написав:Чего я не понимаю -- при чем тут РРО?
І не зрозумієте, бо не є підприємцем. Довго розписувати про штрафи: за не вчасне відкриття каси в РРО, за невчасне закриття каси в РРО, за не правильну назву товару в чеку, за орфографічну помилку, за відкриття каси у вихідний день, зе неподання Z звіту бо смарт заглючив чи інтернет пропав, на невчасне формування Z звіту за ... можу писати до вечора, але Ви всеодно це не зрозумієте поки не влізете в шкіру підприємця, нівелюється саме поняття "спрощена система оподаткування" і просто робиться шалений фіскальний тиск при якому нормально працювати стає неможливим.
Это все понятно. Более того -- я этот список еще и расширить могу: "штраф за просроченный налог, штраф за неуплаченный налог" -- вот же ироды. Понятное дело, что передавать отчет в налоговую раз в год, а налоги платить под "честное пионерское" об обороте проще, но когда-то же порядок в этих джунглях наводить нужно? -- или 30 лет -- все еще рано? -- нужно, как предки завещали -- 40 ждать, не меньше?
_hunter написав:не платить налогов и ни перед кем не отчитываться), чем платить налоги
Всі ФОПи без виключення платять податки, бачу що Ви не в курсі цього. Але нова влада, хоче щоб ФОПи ще або платили шалені штрафи, або "домовлялися" з контролюючим органами які потім певну мзду будуть відправляти нагору для фінансування чергових виборів та оплат в конвертах депутангам за "правильне" голосування і за "правильні" законопроекти
_hunter написав:не платить налогов и ни перед кем не отчитываться), чем платить налоги
Всі ФОПи без виключення платять податки, бачу що Ви не в курсі цього. \\\
В курсе-в курсе. А вы, как я вижу, не в курсе, что многие ФОПы этих налогов платят сильно меньше, чем должны бы -- я там вам еще и вот это:
_hunter написав:\\\ а налоги платить под "честное пионерское" об обороте \\\
писал. И я сильно подозреваю, что именно опасение "случайно" вылезть за 5 лямов оборота и есть одной из основных причин против РРО (вторая -- банальное нежелание учить что-то новое).
_hunter написав:И я сильно подозреваю, что именно опасение "случайно" вылезть за 5 лямов оборота и есть одной из основных причин против РРО
Не смішіть 2000000 ФОПів, я передбачав, що Ви почнете козиряти на тих, хто бутіки тримає на Хрещатику і я не помилився, але раджу заглядати в свою кишеню, а не в чужу і напади на ФОПів кількість грошей у Вашій кишені не збільшить, а на 100% зменшить, тому не злорадійте чужим проблемам, це бумеранг який прилетить і боляче вдарить по потилиці тим, хто злорадіє з проблем ФОПів, але щоб це зрозуміти потрібно мати мізки.
Від початку активної діяльності Геть!манцева на посаді голови комітету "з фінансів" виникла думка про те, що всі його ініціативи спрямовані проти інтересів простих громадян, більше того, часто його ініціативи спричиняють сильні збурення в суспільстві, бо в складних економічних умовах покликані спричинити зменшення економічної активності суб'єктів малого бізнесу. Це може свідчити про: 1) Він просто економічно не грамотний - це підтверджує відсутність у нього економічної освіти і наукові здобутки саме в цій галузі* (біографія https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D0 ... 0%B8%D1%87). *Юрист не тотожний економісту; 2) Він є агентом, у якого задача - під приводом економічних реформ дестабілізувати ситуацію в країні (можливі підтвердження-свого часу співпраця з "ригами" ). Причому може бути або 1) або 2) або 1) та 2) одночасно. Тому подальше перебування Геть!манцева на посаді голови комітету шкодить і президенту і народу. Висновок: геть Геть!манцева з посади!
_hunter написав:И я сильно подозреваю, что именно опасение "случайно" вылезть за 5 лямов оборота и есть одной из основных причин против РРО
Не смішіть 2000000 ФОПів, я передбачав, що Ви почнете козиряти на тих, хто бутіки тримає на Хрещатику і я не помилився, але раджу заглядати в свою кишеню, а не в чужу і напади на ФОПів кількість грошей у Вашій кишені не збільшить, а на 100% зменшить, тому не злорадійте чужим проблемам, це бумеранг який прилетить і боляче вдарить по потилиці тим, хто злорадіє з проблем ФОПів, але щоб це зрозуміти потрібно мати мізки.
Я понятия не имею, что это за 2ляма ФОПов, но я "козыряю" на ту кучу ларечков/магазинчиков что по странной причине никак за 5 лямов не перевалят... Интересно, есть ли открытая статистика от Налоговой, но могу поспорить, что 90% единщиков-вторишек -- останавливаются гривен за 10-100 до лимита.
Данило Гетманцев раніше був засновником і юристом компанії «М.С.Л.», іншими засновниками якої є кіпрська компанія Evolot Limited. Вказану компанію пов'язують з російським фінансово-інвестиційним консорціумом «Альфа-груп». Однак в інтерв'ю журналістам Радіо Свобода Данило Гетманцев розповів, що нічого не знає про це, хоча і був юристом компанії «М.С.Л.».[25]
Данило Гетманцев є автором Закону України № 466 (№ 1210) «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо удосконалення адміністрування податків, усунення технічних і логічних неузгодженостей в податковому законодавстві», який вводить тотальну фіскалізацію ФОП, та який активісти руху Save ФОП назвали податковим терором.[26][27]
8 січня 2022 року Олександр Данилюк зазначив, що влада передала Данилу Гетманцеву контроль над «скрутками ПДВ».[28]
З 20 січня 2022 року екс нардеп Володимир Сівкович, помічником якого був Данило Гетманцев, перебуває під санкціями Міністерства фінансів США[29][30]. " Ви ще досі вірите, шо Гетманцев працює на благо України...