Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
change_pm написав:я то нічого, я рад за вас ))) якщо б цінник був 500 баксів - я б і не думав, а ось за 1850... ну хз...
Я теж такої думки)) А так, то вже краще ДВА смарти взяти в майже готовому ЖК на Левандівці і восени здавати в оренду 7+7=14К як з куща! ДумайТЕ! ДійТЕ! БагатійТЕ!
5396669 написав:Ну что, вливаюсь во Львов) Забронил 2к в ЖК Select. 4 этаж вид на город) Пришлось через знакомых искать норм планировку. 1850$/м2 Забыл за паркинг узнать. Уже завтра.
Ну Ви хоча би місцевих запитали. Там було кладовище єврейське? Пробки забезпечені це точно. І покемона смарта не слухайте...
5396669 написав:Ну что, вливаюсь во Львов) Забронил 2к в ЖК Select. 4 этаж вид на город) Пришлось через знакомых искать норм планировку. 1850$/м2 Забыл за паркинг узнать. Уже завтра.
слух, там же ж навіть котлована немає...
через 2.5 років побудуть іншалла - а ще й затримки можливі...
а ще й Львівське пиво там поруч прям варять ))) і дві лікарні...
зи. я то нічого, я рад за вас ))) якщо б цінник був 500 баксів - я б і не думав, а ось за 1850... ну хз...
слух, там же ж навіть котлована немає...
через 2.5 років побудуть іншалла - а ще й затримки можливі...
а ще й Львівське пиво там поруч прям варять ))) і дві лікарні...
зи. я то нічого, я рад за вас ))) якщо б цінник був 500 баксів - я б і не думав, а ось за 1850... ну хз...
Ну Ви хоча би місцевих запитали. Там було кладовище єврейське? Пробки забезпечені це точно. І покемона смарта не слухайте...
Такссссс, наступного місяця планую пробувати продати свій смарт, від якого тут всі у захваті!
Але ще раз кажу - от отримаю я за нього на руки 26-27К, нехай ще позичу 3-4К - то що за 30К можна взяти зараз? Які є кращі варіанти по локації по житловій, чи комерційній нерухомості для здачі в оренду? Або, якщо ще 20К доберу іпотекою, то яку тут цікаву комерцію можна взяти за 50К?
Ану, накидуйте варіанти, панове - будемо обговорювати! Тільки давайте конкретні варіанти, а не розписуйте загалі речі.... Бо, якщо немає КОНКРЕТНИХ/РЕАЛЬНИХ варіантів, тоді що виходить - даремно фукали на мій смарт, раз немає нічого кращого?
Ни фига себе, разница в цене м кв. между новостройками из говноблоков (смарт Долярчика) и из нормальных стеновых материалов почти 2 раза 😳
Да, окупаемость вложений в "нормальные" дома под очень большим вопросом ...