Макроекономіка України, розвиток регіонів і макроекономічні показники: індекс цін, платіжний баланс, експорт, імпорт, рівень промислового виробництва, ВВП, торговельний баланс і рівень безробіття. Політика, що межує з темою бізнесу та фінансів. Політика яка пов`язана з грошима - аспекти політики у грошовому контексті. Політекономія. Корупція. Хабарі.
Хлопці, не забуваємо, що кожен військовозобов'язаний (зараз до 60 років) повинен кожні 5 років проходити військово-лікарняну комісію при військоматі на визначення придатності до військової служби. Так що ноги в руки та гойда. Щоб у разі повної або часткової мобілізації не витрачати час на проходження ВЛК, а одразу згідно припису до військових частин.
Так що, поки є час і нема корок на дорогах, з понеділка до військоматів.
З.и. до речі, чув, що територіальній обороні планують надати навіть протитанкові та пзр засоби.
у козломордых (кацапов) есть черта- отбирать и присваивать чужое
удивила инфантильность ОУН нашего Батьки Бандеры в 1941, которые по какому-то непонятному умозаключению считали, вермахт в кровавых боях победивший большевистскую красную армию отнесется к ОУН с пониманием и признает в качестве законной местной власти, в итоге оказалось все весьма плачевно: Бандеру со товарищами в концлагерь (дистрикт Галичина включили в генерал-губернаторство (бывшая Польша) оторвав от украинских земель -Рейхскомиссариат Украина)
рекомендую для изучения истории своей страны (может кому эти факты давно известны, а кому то будет полезно узнать)
flyman написав:2Хомякоид Навіщо на Житомир кущами, якщо можна ровером по варшавці на Варшаву?
але самий безпечний спосіб пересидіти в цоколі або на дачі в селі
ж*** пишуть, що головна задача за 3 години після початку шухера покинути Київ нах
А якщо всі ломануться по варшавці і путлер розбомбить мости ? У тут ти на ровері по кущам, і за 5 годин в Житомирі. А там уже знайдеш транспорт до пшеків. Пуповики в цей час центрі зависнуть намертво в Кийові. Якщо з Кийова в пятницю проблема виїхати, то що буде коли всі 100% начнуть ломитись як в останній раз ? Все стане намертво.
Не розумію, що робити в Житомирі? Простіше добратися до дачі варшавкою. Великих річок нема, а мости можна знайти і не на варшавці, або вбрід перейти. Як то кажуть, всі ходи записані наперед.
Повторюсь - головне або виїхати з Києва в перші години шухера, або пересидіти тихо перші 3 дні бардака та мародерства (якщо не встиг втікти).
Мені тільки тре буде в цоколі забарикадувати вікно і двері.
Яке барикадування? Військові патрулі захистять. Звісно, якщо Зе не очконе ввести сурові заходи згідно військового часу, а вигадає щось ще гібрідне.
Так я не пойму, молодой здоровый мух будет барикадироваться и сидеть в подвале?? А кто будет родину защищать? Или он просто будет половину ойтишной зряплаты перечислять волонтёрам?
detroytred написав: В мене абсолютно протилежне бачення. Рашка не в стані силою вирішити питання в своїх "исконно" територіях контролю: від Молдови до України. Її сунуть і сунуть. Вона здатна лише "огрызаться", коли загонять в кут. Власне й армію свою вона намагається посилити, щоб залишки не відібрали да й саму вже не схарчили. З.и. Прикольний фюрер, об якого обтирають ноги всі, кому не лінь: від свого гіркінда до міністерки закордонних справ (Британії).
Огласите весь список, пожалуйста, откуда их там "посунули" и об кого там "обтирають ноги". Только факты, а не то, что там кто-то сказал.
А я заранее предложу список с несколько иными результатами (имея в виду не только США, а весь "запад"): - Афган - Сирия - Азербайджан - Африка - Латинская Америка - Цены на нефть и газ - Китай - (я уже не вспоминаю Молдову, Грузию, Беларусь и Казахстан)
"гиркин вытирает ноги" - вам самому не смешно такую чушь писать? Вон Невзоров каждую неделю на Эхе вытирает ноги, и что? И при этом призываете всех срочно бежать в военкомат Когнитивный диссонанс.
Востаннє редагувалось Starikan в Суб 12 лют, 2022 13:57, всього редагувалось 1 раз.
detroytred написав:ак що ноги в руки та гойда. Щоб у разі повної або часткової мобілізації не витрачати час на проходження ВЛК, а одразу згідно припису до військових частин.
В разі великого шухера будуть грести всіх підряд, без комісій, але на всіх вистачить тільки автоматів і гранатометів, а щось солідніше тільки військових. Тероборону треба вчити партизанській війні, мінування, гранатомети, організація засідок, міські бої і тому подібне.
detroytred написав: В мене абсолютно протилежне бачення. Рашка не в стані силою вирішити питання в своїх "исконно" територіях контролю: від Молдови до України. Її сунуть і сунуть. Вона здатна лише "огрызаться", коли загонять в кут. Власне й армію свою вона намагається посилити, щоб залишки не відібрали да й саму вже не схарчили. З.и. Прикольний фюрер, об якого обтирають ноги всі, кому не лінь: від свого гіркінда до міністерки закордонних справ (Британії).
Огласите весь список, пожалуйста, откуда их там "посунули" и об кого там "обтирають ноги". Только факты, а не то, что там кто-то сказал.
А я заранее предложу список с несколько иными результатами (имея в виду не только США, а весь "запад"): - Афган - Сирия - Азербайджан - Африка - Латинская Америка - Цены на нефть и газ - Китай - (я уже не вспоминаю Молдову, Грузию, Беларусь и Казахстан)
"гиркин вытирает ноги" - вам самому не смешно такую чушь писать? Вон Невзоров каждую неделю на Эхе вытирает ноги, и что? И при этом призываете всех срочно бежать в военкомат Когнитивный диссонанс.
Факти: Та ж наша Україна. Практично повністю входила в сферу впливу-контролю рашки. До 2014. Тепер? І т.д. по деяким іншим пострадянським територіям.
Рашка була випхнута...
Чим Вам не підходить факт гіркінда? Він свідчить, що нема отого повного контролю влади, а є оті башні кремля.
Я нікого не призиваю (для призову треба застосовувати елементи впливу. Їх багато). Я сухо беземоційно вказав-нагадав на обов'язок.
Ніякого КД тут не бачу. Не перебільшуйте. Я ж не перебільшую, коли оперую фактом -- при фюрері навіть просто непідтримуючих в концтабори, а при карліку -- невзорови, гіркінди в ефірі.
detroytred написав:ак що ноги в руки та гойда. Щоб у разі повної або часткової мобілізації не витрачати час на проходження ВЛК, а одразу згідно припису до військових частин.
В разі великого шухера будуть грести всіх підряд, без комісій, але на всіх вистачить тільки автоматів і гранатометів, а щось солідніше тільки військових. Тероборону треба вчити партизанській війні, мінування, гранатомети, організація засідок, міські бої і тому подібне.
Без комісій грести не будуть. Хоч формальна, але все ж комісія буде. Штовхатися в отому коридорчику? Сенс?