Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
flyman написав:Є таке поняття "трансмісія", мені переходить спадщина по трансмісії, ну походити тре буде по інстанціям, але документи підтверджуючі родинні зв"язок для успадкування та довідка про реєстрацію по місцю проживання на момент смерті власника в наявності.
А хата в селе без переоформления по наследству разве не переходит в разряд ничейного имущества, на которую может наложить свою лапу сельсовет (его председатель или какая-нить его родня, например, молодой сельский врач с семьей)? А "спадкоємець за набувальною давністю" - так унаследуют хаты по селам (ЭКОНОМЯ на юридическом оформлении) далекие родычи (какие-нить 2-3-юродные племянники/племянницы, постоянно проживая совместно с умершими собственниками) и которых сельсовет - НЕ трогает, "бо свои"!
UA написав:В условиях остановки продаж на первичке, какой застройщик первым вылетит с рынка?
А продажи точно стали? Я вижу только что цены все равно растут.
Стали. Последнее интервью на укрлайфе Фурсы подтверждает. Говорит что если такая ситуация продержиться два три месяца то все полетит к чертовой матери (экономика). Прийдеться закупать досочки для забития окон по новым тарифам. А я говорил закупать доски при вменяемых ценах.
Наоборот будет рост сделок, как после 2014 года. Беженцы с дон. и луганских областей скупали в Киеве все подряд, те кто победнее - в Ирпене и буче. Сейчас непонятно конечно откуда будут беженцы. А вообще конечно если рассматривать глобально ситуацию на 10 лет вперед - то в Украине лучше смотреть Львов чем Киев.
Хомякоид написав: Ці люди зроблені з заліза. Там же суди йдуть між Забудовником та власником землі та посольства евакуюють співробітників з України.
Суди йдуть за землі де побудований Варшавський плюс, і то вже почали видавати дозволи, так що ціни ще підскочили на радісних новинах. А що до евакуацій, то навіть тут повно таких, що чекають руського міру, і для них какая разніца, аби дорожчало как в мацквє.
Хомякоид написав: Ці люди зроблені з заліза. Там же суди йдуть між Забудовником та власником землі та посольства евакуюють співробітників з України.
Суди йдуть за землі де побудований Варшавський плюс, і то вже почали видавати дозволи, так що ціни ще підскочили на радісних новинах. А що до евакуацій, то навіть тут повно таких, що чекають руського міру, і для них какая разніца, аби дорожчало как в мацквє.
Дозволи то почали видавати, але якщо суд присудить не то що треба і забудову передадуть новому забудовнику ? Старий забудовник відразу з грошиками тю-тю. Пасадять максимум Фунта та діло з кінцем. Інвештирі почнуть хороводи водиити по центрі
Дозволи то почали видавати, але якщо суд присудить не то що треба і забудову передадуть новому забудовнику ? Старий забудовник відразу з грошиками тю-тю. Пасадять максимум Фунта та діло з кінцем. Інвештирі почнуть хороводи водиити по центрі
flyman написав:Є таке поняття "трансмісія", мені переходить спадщина по трансмісії, ну походити тре буде по інстанціям, але документи підтверджуючі родинні зв"язок для успадкування та довідка про реєстрацію по місцю проживання на момент смерті власника в наявності.
А хата в селе без переоформления по наследству разве не переходит в разряд ничейного имущества, на которую может наложить свою лапу сельсовет (его председатель или какая-нить его родня, например, молодой сельский врач с семьей)? А "спадкоємець за набувальною давністю" - так унаследуют хаты по селам (ЭКОНОМЯ на юридическом оформлении) далекие родычи (какие-нить 2-3-юродные племянники/племянницы, постоянно проживая совместно с умершими собственниками) и которых сельсовет - НЕ трогает, "бо свои"!
Міша, перепрошую, ви ситацію із демографією бачили? Там тих хатів, думаю, півсела пустує.
Поки дують економіку дешевими грошима та інфляцією, ціни і там ростуть, але як тільки параплан від МХЗ почне входити в штопор, то там ціни війдуть в піке.
Ви вна КРЖН готуйтесь до заморозки будов і нових банкротств.
Востаннє редагувалось flyman в Суб 12 лют, 2022 23:57, всього редагувалось 2 разів.
UA написав:В условиях остановки продаж на первичке, какой застройщик первым вылетит с рынка?
А продажи точно стали? Я вижу только что цены все равно растут.
Стали. Последнее интервью на укрлайфе Фурсы подтверждает. Говорит что если такая ситуация продержиться два три месяца то все полетит к чертовой матери (экономика). Прийдеться закупать досочки для забития окон по новым тарифам. А я говорил закупать доски при вменяемых ценах.
А почём в Мюнихе для народа куб газа, кВт/ч, куб холодной воды, Гкал если есть отопление как в ГДР от ТЭЦа? Просто чтоб сопоставить. Про зарплаты и пенсии у вас в курсе, и почём дом в пригороде снять, никуя у вас там не Манхэттен, от Киева не сильно оторвались. Врачи конечно получают хорошо, но и у нас стоматологи не голодают, впрочем как и хирурги. И дальнобойщики очень и весьма в шЕкаладе. Но в среднем на руки до двух куЕвро люди имеют, далеко не пять и выше как тут писал кто то.
барабашов написав:Врачи конечно получают хорошо, но и у нас стоматологи не голодают, впрочем как и хирурги. И дальнобойщики очень и весьма в шЕкаладе. Но в среднем на руки до двух куЕвро люди имеют, далеко не пять и выше как тут писал кто то.
Говорят воспитатель детского садика в Киеве имеет зарплату 6000 грн (200евро) Я не верю.
Думаю, перейти в жирній сегмент кавалірок 19м..20м, або, навіть, повноцінних 1к
Це як-зруйнувати стіни з сусідніми смартами, а сусідів "переконати" за допомогою праски та паяльника?
трохи простіше: вкладатися в ями котлованів квартир більшої площі.
Зачекай но. А як же депопуляція, ставка Феді в космас, всі у Польщу, відсутність перспектив і т.і.? Знову перевзування в стрибку? Чи просто злякався, що з часом можеш забути, під якою грушею нікомунепотрібні закопав?