Макроекономіка України, розвиток регіонів і макроекономічні показники: індекс цін, платіжний баланс, експорт, імпорт, рівень промислового виробництва, ВВП, торговельний баланс і рівень безробіття. Політика, що межує з темою бізнесу та фінансів. Політика яка пов`язана з грошима - аспекти політики у грошовому контексті. Політекономія. Корупція. Хабарі.
Libo, звиняй, але ти або дійсно "Поэтому, ты ФСБешная крыса", або, як отой "тупой и ещё тупее".
Тобі про твою фсб-ність, а ти про дорогу...
Ошибочка. . Я из армейской разведки. Збройні сили Ураїни. Капитан.
Так і не дозволяй себе фсб-ною крисою називати. Капітан (раз вже оголошуєш, що капітан). Бо не станеш ніколи майором. Які проблеми? Запропонуй відповісти за отакий наклеп. 2-5 куо. З того, хто збрехав. Перевірка в областному СБУ.
Тебе ж не в знанні правил проїзду пішоходного переходу звинуватили, а в тяжкому злочині. Розумієш, тяжкому злочині. А ти й оком не повів. Сюр...
Є питання дискусійні, суб'єктивні. Тут же однозначний факт, який перевіряється. З відповідальністю за брехню.
Востаннє редагувалось detroytred в Нед 13 лют, 2022 23:44, всього редагувалось 1 раз.
detroytred написав:Так і не дозволяй себе фсб-ною крисою називати. Які проблеми? Запропонуй відповісти за отакий наклеп. 2-5 куо. З того, хто збрехав. Перевірка в областному СБУ.
Тебе ж не в знанні правил проїзду пішоходного переходу звинуватили, а в тяжкому злочині. А ти й оком не повів. Сюр...
СБУ мною не заніматиметься. Я під юрисдикцією ГУР. Можете продовжувати свої звинувачення. Я на них ложив.
detroytred написав:Так і не дозволяй себе фсб-ною крисою називати. Які проблеми? Запропонуй відповісти за отакий наклеп. 2-5 куо. З того, хто збрехав. Перевірка в областному СБУ.
Тебе ж не в знанні правил проїзду пішоходного переходу звинуватили, а в тяжкому злочині. А ти й оком не повів. Сюр...
СБУ мною не заніматиметься. Я під юрисдикцією ГУР. Можете продовжувати свої звинувачення. Я на них ложив.
Ну якщо ти вважаєш, що не треба якось реагувати на отакі звинувачення на свою адресу, то звиняй, капітан.
І я тебе ні зараз, ні будь-коли у фсб-ності та тощо не звинувачував. Навпаки, спробував підказати, але ... я тобі не лікар (якщо тобі важко СБУ на ГУР замінити).
Ти неправильно мене зрозумів. Як кажуть, не роби добра, не отримаєш зла.
unicdima написав:Як на мене то Захід вже програв Путіну, сталося це після евакуації посольств, військових та припинення авіасполучення. На відкритий напад з ракетно-бомбовими ударами по Києву він не піде, а Захід надовго втратить авторитет і залишиться в дурнях.
Але воєнний стан може ввести лише Верховна рада. Я думаю не введуть//)
Возможно, завтра определят "триггеры", при реализации которых ВР срочно собирается для соответствующего голосования. Для объявления военного положения просто завтра при имеющихся на сейчас рисках, ИМХО, оснований недостаточно
Израиль имеет секретный план по эвакуации из Украины до 200 тыс. евреев, включая их временное размещение.
Одновременно с этим еврейские организации закупили десятки спутниковых телефонов для украинских евреев, которые позволят им иметь связь и доступ в интернет даже при полном отключении украинских операторов