Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 900901902903904 ... 1050>
Повідомлення Додано: Суб 12 лют, 2022 21:28

Успіх написав:
  vitaliian написав:если сдадут первую очередь там квартиры перестанут продаваться или все продавцы автоматически добавят ноль к ценникам?

Так я думав, що в зданому будинку додадуть до ціни, як мінімум, податки! А ви кажете, що роками можуть не оформляти квартири "ні на кого" і продавати по переуступці без податків?

За налоги я сейчас не очень в курсе, в 2022 пока ничего не оформлял. В 2021м я платил услуги нотариуса (4к) и 8% от оценочной стоимости. НДС не платил.

Если вы помните моё последнее помещение, там санузел шел отдельными документами, и до меня он вообще не был оформлен ни на кого. Это называется первичное оформление. Оно проходит без нотариуса и без договора купли/продажи, длиться примерно 2 недели, по стоимости так же как у нотаря НО если оформить и продавать выйдет дороже чем если оформить уже на покупателя. То есть это не переуступка и не "купля/продажа" а 3й вид оформления первички сразу на покупателя. Дом 2016 года то есть помещение ждало оформление 5 лет!
Wirująświatła

Подякував: 2521 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Суб 12 лют, 2022 23:23

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

vitaliian написав:За налоги я сейчас не очень в курсе, в 2022 пока ничего не оформлял. В 2021м я платил услуги нотариуса (4к) и 8% от оценочной стоимости. НДС не платил

Я веду до того, що по переуступці - 0 податку, а якщо ввели в експлуатацію - 5% +1,5% = 6,5%
Тобто, у зданому будинку інвестори/перекупники мають накинути +6,5% до ціни хотєлки.

vitaliian написав:То есть это не переуступка и не "купля/продажа" а 3й вид оформления первички сразу на покупателя. Дом 2016 года то есть помещение ждало оформление 5 лет!

А оце дуже дивно, що є отакий "3й вид оформлення".
Цікаво, чи таке з квартирою можливо?
Може і можливо, якщо цим заморочився сам забудовник(підставні особи і т.п.) - а от чи таке може простий/пересічний інвестор? - навряд.
Успіх

Подякував: 273 раз.
Подякували: 1006 раз.

Профіль

4
8
1
4
Повідомлення Додано: Нед 13 лют, 2022 11:09

Успіх написав:Я веду до того, що по переуступці - 0 податку, а якщо ввели в експлуатацію - 5% +1,5% = 6,5%
Тобто, у зданому будинку інвестори/перекупники мають накинути +6,5% до ціни хотєлки.

Якщо накинуть +6,5%, то будуть неконкурентоспроможні з квартирами в інших чергах по переуступці.
BIGor

Подякував: 1447 раз.
Подякували: 1857 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 13 лют, 2022 13:43

А успіх завжди там, де ним вміють ділитись!©

BIGor написав:
  Успіх написав:Я веду до того, що по переуступці - 0 податку, а якщо ввели в експлуатацію - 5% +1,5% = 6,5%

Якщо накинуть +6,5%, то будуть неконкурентоспроможні з квартирами в інших чергах по переуступці.

Так і я про це ж!
Тому, всі інвестори, всіма силами намагаються продати до введення в експлуатацію, щоб скористатись перевагами переуступки.
Тому я кажу, якщо ще першу чергу не ввели, то ще багато конкурентів з неї є гравцями на ринку переуступки у цьому ЖК!
Іншими словами, якщо я зараз виставою свій смарт - то в мене буде, умовно 300 конкурентів з аналогічними смартами, ніж якщо б була здана перша черга і в мене конкуренція склала 100 аналогічних смартів!
Відповідно, якщо товару багато на ринку - дорого його не продаш :roll:
Ось до чого я підводив свою думку...

Тому зле, що аж так занадто затягнули першу чергу, хоч на перший погляд, вона до мене "ніяким боком", так як мій смарт у другій черзі.
Успіх

Профіль

4
8
1
4
Повідомлення Додано: Нед 13 лют, 2022 18:27

Львовская недвижка заиграла новыми красками))))
Прям украинская Швейцария )

Отправлено с моего iPhone используя Tapatalk
5396669

Подякував: 0 раз.
Подякували: 98 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 14 лют, 2022 03:29

1. Гетто, ціна відповідна
2. Котельня - це рідкісне гівно, лише ІО :lol: Ви ще заціните.... :mrgreen:
3. Кухня-студія - усі смороди від варіння/готування по тій чарівній студії, просмерджуються меблі, штори, геть усе :oops:
4. Там заплановано будувати ще кілька термітників.
5. Навіть уявити собі не міг, що після усіх викривань, що діється на Малоголосківський, ще є інвестори у цей "неймовірний" район. :shock:
6. Якщо купували собі - мої співчуття, якщо під оренду - успіхів у пошуку клієнтів 8)[/quote]

1. Не сильно високоповерхові будинки з внутрішнім двориком це вважається гетто у Львові?....хм...може я щось пропустив в плані хороших ЖК у Львові.
2. В мене є квартира і з ІО і з котельнею (не в Україні правда). Ну ІО таке. Вже і вибух був в будинку і 104 їздить регулярно.
3. Ага. На кухні треба закрити жінку і хай там варить собі і закрутки закриває. Є така думка. Але можна і по іншому. Скажу тільки що в Європі зараз лише кухні-студії, інших варіантів нема.
4. Заплановано. Не сперечаюсь. Надіюсь і інфраструктуру підтягнуть.
5. В чому викривання? Школи нема чи заїзду? А де є школа? в ЖК Пасічний чи в Парус Смарт, чи може в Авалон на Зеленій. То я дивлюсь в тому ціновому діапазоні. Знову таки більшість альтернатив або біля заводів або між ними.
6. Брав не для себе. Дякую.[/quote]

Підведу підсумки. Брав за 24000$. Продав на днях за 46000$.[/quote]

а скільки вартує аналогічна квартира в забудівельника в новій черзі ?дайте вгадаю фантиків на руках стало більше але на купівельну спроможность це ніяк не вплинуло. в 2019 році 1кмн в екодомі на батуринській 786 тис грн вартувала.
andriybv

Подякував: 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 14 лют, 2022 11:13

За крок до РЕАЛЬНОГО перевороту думок!©

andriybv написав:а скільки вартує аналогічна квартира в забудівельника в новій черзі ?дайте вгадаю фантиків на руках стало більше але на купівельну спроможность це ніяк не вплинуло. в 2019 році 1кмн в екодомі на батуринській 786 тис грн вартувала

Тут справді є нюанси, якщо перестрибувати знову в котлован - то не є дуже класно :roll:
От взяти мій смарт, куплений 1,3р.тому за 16К$(450Кгрн на той час по курсу 28) - зараз можна його продати за 26К чистими(відкинувши всі витрати на нотаря і % за переуступку забудовнику) - то виходить, наче, класно👍 - АЛЕ!
Але, якщо брати зараз, навіть, не в цьому ЖК(бо не бачу аналогічного метражу) - а в іншому, теж від ріелу Шенген(навіть, трошки в гіршій локації за Рудненьську) - то аналогічний метраж(27м2) можна купити за 566Кгрн(по курсу 28 = 20К$)
Тобто вигода вже НЕ буде 26-16=10К$, а 26-20=6К$ :roll:
Зображення

Одне лише тішить - на депо в доларах за 1,3р. стільки не заробити💰 :D
Успіх

Профіль

4
8
1
4
Повідомлення Додано: Пон 14 лют, 2022 14:05

Успіх написав:
  andriybv написав:а скільки вартує аналогічна квартира в забудівельника в новій черзі ?дайте вгадаю фантиків на руках стало більше але на купівельну спроможность це ніяк не вплинуло. в 2019 році 1кмн в екодомі на батуринській 786 тис грн вартувала

Тут справді є нюанси, якщо перестрибувати знову в котлован - то не є дуже класно :roll:
От взяти мій смарт, куплений 1,3р.тому за 16К$(450Кгрн на той час по курсу 28) - зараз можна його продати за 26К чистими(відкинувши всі витрати на нотаря і % за переуступку забудовнику) - то виходить, наче, класно👍 - АЛЕ!
Але, якщо брати зараз, навіть, не в цьому ЖК(бо не бачу аналогічного метражу) - а в іншому, теж від ріелу Шенген(навіть, трошки в гіршій локації за Рудненьську) - то аналогічний метраж(27м2) можна купити за 566Кгрн(по курсу 28 = 20К$)
Тобто вигода вже НЕ буде 26-16=10К$, а 26-20=6К

Одне лише тішить - на депо в доларах за 1,3р. стільки не заробити💰 :D

Раджу зайти в бетон та зафіксувати свої 6k.
Я б дивився на однокімнатні не більше 45 м. Це максимум. Більше важче продавати.
vasilii

Подякував: 7 раз.
Подякували: 24 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 14 лют, 2022 15:56

А успіх завжди там, де ним вміють ділитись!©

vasilii написав:Раджу зайти в бетон та зафіксувати свої 6k.
Я б дивився на однокімнатні не більше 45 м. Це максимум. Більше важче продавати.

Може і краще зафіксувати...(але, це якщо я отримаю ЧИСТИМИ, мінімум, за свого смарта 26, ну може 25К - але НЕ менше! - в іншому випадку - однозначно роблю ремонт і запускаю в оренду! - хоч теж з місяць попробую продати з ремонтом по ціні, яка мене влаштує)

А от, якщо входити одразу в бетон - наприклад, не відходячи від "каси" :) в того ж забудовника)) в тому ж кабінеті)) - просто зразу там же оформити 40-42м2 в ЖК Шенген - то вийде, що в руках, я так і не потримаю жодного долара)) - а швидше, то ще й докласти прийдеться 1-2Куя! :mrgreen:
Тому, якщо щось зараз (а точніше - через місяць-два) і фіксувати, то треба далі сидіти у кеші і чекати, може "спливуть" якісь гарні варіанти квартир, чи комерції через пів-року-рік :idea:
Успіх

Профіль

4
8
1
4
Повідомлення Додано: Пон 14 лют, 2022 16:01

Успіх написав:- через місяць-два) і фіксувати, то треба далі сидіти у кеші і чекати, може "спливуть" якісь гарні варіанти квартир, чи комерції через пів-року-рік
я свою последнюю коммерцию искал год по золотому соотношению локация/цена/ремонт. Лучше чтобы весь этот год деньги были в свободном доступе а не пристроены в малоликвидные активы. Я даже на депозите их не держал, чтобы если выкинут что то срочное и приличное сразу же купить. Иногда такие варианты висят один день. Да потерял на % примерно 1куе, которые бы мог получить на гривневом депозите, но зато купил что хотел. Это не тот случай когда можно сидеть на двух стульях, не теряя ничего и нигде.
Wirująświatła

Подякував: 2521 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
  #<1 ... 900901902903904 ... 1050>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему