Політичні дискусії

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Макроекономіка України, розвиток регіонів і макроекономічні показники: індекс цін, платіжний баланс, експорт, імпорт, рівень промислового виробництва, ВВП, торговельний баланс і рівень безробіття. Політика, що межує з темою бізнесу та фінансів. Політика яка пов`язана з грошима - аспекти політики у грошовому контексті. Політекономія. Корупція. Хабарі.
  #<1 ... 159160161162163 ... 262>
Повідомлення Додано: Суб 19 лют, 2022 15:27

detroytred написав:З п'ятою колоною все зрозуміло.
І з тим, що Бутусов не втримався та влупив.
Але звичайно не треба було отак без попередження. І треба було претензії до Порошенка з Яценюком видвигати, що не поставили заград цій п'ятій колоні. Бо це і є дійсно боротьба з нею, а не обговорення в студії.

При Порошенко вся эта пятая колонна сидела по норам и не отсвечивала

А вот кто вытащил всех этих Портновых, Татаровых, Шаурм ?
Ты не припомнишь, амнезия ?

Именно, Зеленский их и вытащил и не просто вытащил, а назначил на государственные должности

И можешь выдохнуть, я знаю, что Портнов не имеет должности, зато строчил юридически трешовые иски на Порошенко
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Суб 19 лют, 2022 15:31

detroytred написав:Більш прикольно виглядало, як Білецький потиснув руку Порошенку наприкінці передачі.
Як нічого не бувало))
...
І як Порошенко потиснув руку Білецькому після цього:

Потому что, сейчас надо объединяться, а не вспоминать прошлые обидки

Но тебе всё па приколу, не на прикалывался ещё ?
pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Суб 19 лют, 2022 15:34

Re: Політичні дискусії

detroytred написав:Більш прикольно виглядало, як Білецький потиснув руку Порошенку наприкінці передачі.

Ніхто так не лікує внутрішні чвари як зовнішнє хуйло.
Denik

Подякував: 694 раз.
Подякували: 1172 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Суб 19 лют, 2022 15:38

pesikot написав:
Як нічого не бувало))
...
І як Порошенко потиснув руку Білецькому після цього:

Потому что, сейчас надо объединяться, а не вспоминать прошлые обидки

Но тебе всё па приколу, не на прикалывался ещё ?

Я тобі відкрию тайну -- об'єднуватися що тоді (тобто з початку 2014), що сьогодні треба так само однаково.
Ти коли на Верховного Головнокомандувача та діючу владу помиї відрами ллєш, забувши про "треба об'єднуватися" -- прикалуєшся чи по-серйозному?
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 19 лют, 2022 15:41

Denik написав:

Ніхто так не лікує внутрішні чвари як зовнішнє хуйло.

Якби це було так!
То й чвар не було б.
Отих, що в посиланнях.
Де звинувачення не в дрібницях типу вкрав гроші.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 19 лют, 2022 15:43

pesikot написав:
Але звичайно не треба було отак без попередження. І треба було претензії до Порошенка з Яценюком видвигати, що не поставили заград цій п'ятій колоні. Бо це і є дійсно боротьба з нею, а не обговорення в студії.

Именно, Зеленский их и вытащил и не просто вытащил, а назначил на государственные должности

И можешь выдохнуть, я знаю, что Портнов не имеет должности, зато строчил юридически трешовые иски на Порошенко

Це в тебе амнезія.
Я ж тобі особисто надав оце:
*коментарях під постом у Facebook зі зверненням до нього виконавчого директора Українського інституту майбутнього Віктора Андрусіва, Луценко запитав, чи має хтось докази, що Портнов вчинив злочин.
Андрусів, зокрема, звинуватив Генпрокурора у бездіяльності, завдяки чому, на його думку, Портнов спокійно повернувся в Україну після 5 років перебування за кордоном. "Юрію Луценку, я правильно розумію, що ви все ще на посаді Генерального прокурора? І саме за вашої бездіяльності сьогодні прилетів Портнов і пішов вільно гуляти?", - зазначив Андрусів.

У коментарях до цього посту Генпрокурор відповів так: "А у вас є докази про скоєний ним (Портновим - ред.) злочин?".
https://www.ukrinform.ua/rubric-polytic ... locin.html
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 19 лют, 2022 15:45

Немного размышлений

В информационном пространстве продвигается месседж "Нападёт Путин или не нападёт ?". Совершенно ошибочный месседж, Путин уже напал, ещё в 2014 году

Скорее нужно говорить, даже не о том, будет ли дальнейшее наступление или нет ? Будет. На мой взгляд, Путин уже решил, что наступление будет

Нужно говорить о конкретном периоде такого наступления. Потому что, невозможно притащить до 150 тысяч вдоль границ Украины и просто так их держать там.
Всё по классике, "если в первом акте появляется ружьё, то в третьем акте оно должно выстрелить"

Например, Портников говорит, что наступление точно будет, если Путин будет уверен, что российские войска парадным маршем пройдут от границы до Киева.
Я склонен согласится
В каком виде будет этот парадный марш, уже не важно.

Тут кто-то ранее писал некий сценарий, российские войска начинают наступление, а наш Бубочка объявляет капитуляцию для сохранения жизней.
Возможно, возможно ... но украинская армия может не подчинится

И да, вынужден достучаться до любителей русского мира
Наверное, вы думаете, что если РФ захватит Украину, то на территории Украины будет обновленная УССР - вы ЗАБЛУЖДАЕТЕСЬ
Даже опыт ОРДЛО показывает, что здесь будет вторая Руина. Почитайте историю про первую Руину

На территории Украины будет уничтожено всё, что только возможно. А вы, любители русского мира, станете бесправными рабами.
pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Суб 19 лют, 2022 15:49

detroytred написав:
  pesikot написав:

Це в тебе амнезія.

Так ты так не ответил, кто вытащил всю эту пятую колонну ?
Кто назначил Татарова, Шаурму младшего ? Не стесняйся, говори. Произнеси эту фамилию

И да, почему при Порошенко Портнов 5 лет "был в коммандировке", а при Зеленском вдруг вернулся ?
pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Суб 19 лют, 2022 16:03

pesikot написав:
  detroytred написав:
  pesikot написав:При Порошенко вся эта пятая колонна сидела по норам и не отсвечивала

Це в тебе амнезія.

Так ты так не ответил, кто вытащил всю эту пятую колонну ?
Кто назначил Татарова, Шаурму младшего ? Не стесняйся, говори. Произнеси эту фамилию

И да, почему при Порошенко Портнов 5 лет "был в коммандировке", а при Зеленском вдруг вернулся ?

Без проблем
На самі верхні посади їх витащив вже Зе і Ко. Це його відповідальність. Але мова не про Зе.
Я тобі вже сто разів вказував, що що взяти з артиста-то...

Мова про Порошенкка. Як дійсно політика вищого рангу, високопосадовця, можновладця, однотурового!!! президента після революції Гідності.
До нього ІНШІ КРИТЕРІЇ, розумієш?

Так от подивись, як боровся-то:
https://www.google.com/search?q=старі+регіонали+у+владі&oq=старі+регіонали+у+владі&aqs=chrome..69i57.10625j0j8&client=tablet-android-lenovo-rev2&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

Боровся?
А Медведчук, а канали зіки, 112 і т.д.?
Він викинув наливайченків, гриценків... чим і залиши по суті місце тільки для Зе.
Оскільки вкрай розчарував собою.

Ще раз -- я вів мову про По.
До чого ти підміняєш на "у них негрів лінчують"?
Піднімай про Зе та обговорюй.
Я звернув увагу на оті зашкварні моменти з По.
Який жме руку тому, на кого його партія чітко вказала "стояли й стоять проросійські реваншисти та олігархи-втікачі"???!!!

Тепер ти дай відповідь, вдруге запитую:
Ти коли на Верховного Головнокомандувача та діючу владу помиї відрами ллєш, забувши про "треба об'єднуватися" -- прикалуєшся чи по-серйозному?

З.и.
І не перебільшуй, що Зе витащив всю п'яту колону. Медведчуків, мураєвих, зіків, 112, наших і т.д. - навпаки, притопив.
На відміну від По.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 19 лют, 2022 16:16

Оркі виклали план наступу України на ОРДЛО.
Щоправда вони його змогли нарисувати російською мовою.Зображення
А Комерсант таку дурню виклав в себе на сайті
https://www.kommersant.ru/doc/5227457?from=top_main_5
З парашутними десантами.
Добре, що хоч стрілку, яка впирається в Таганрог не нарисували :D
Denik

Подякував: 694 раз.
Подякували: 1172 раз.

Профіль

2
1
  #<1 ... 159160161162163 ... 262>